- 26 Ekim 2019
- 91
- 93
- 88
- 27
- Konu Sahibi Rebrussahin
Selam herkese babam motor almıştı geçen sene eylülde düzgünce ödedi aksatsa da ama bir kaç aydır aksattı sürekli sıkışıklardı ödeyemedi son 2 aydır ödememiş eşimde kefil olmuştu babama o zaman sürekli aldığı yer eşimi de arayıp bilgilendiriyor babamda dediğim gibi sıkışıktı ödeyemedi neyse eşimde bugün kendi ailesinin yanına gitmişti babasının yanındaydı tesadüfen mağazadan aramışlar böyle böyle siz kefilsiniz işte ödenmezse icraya vericez diye babasıda duymuş babamla da kavga ettik onun yüzünden diye beni aradı bana söyleniyor zaten babama çok kızgınım hem kendini hem beni rezil ediyor el adamlarına ama eşimde onu bir daha görmek istemiyorum baban benim için bitti babam çok sinirlendi sen neden kefil oluyorsun dedi kavga ettik falan diyor eşimin ailesi de zamanında eşimden borç aldı eşim onlara kredi çekti ama ben hiç bir saman böyle tepki veya saygısızlık yapmadım ben mi yanlış düşünüyorum acaba ne yapmalıyım bilmiyorum arada kaldım suan eşimin ailesine de karıştıkları için kızıyorum yanlış geldi bana ne desem ne yapsam bilemiyorum