Babam boşanınca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşeceğim evet. Oğlum anane diyor ona. 7 kardeşi var ve babama kızgınlar doğal olarak. Benimde bağımı koparmamama kızmazlar umarım.
Bencede koparmayın. Arayın sorun. Çalışırken öz gibi baktı evladıma diyorsunuz. Benim annem bakmıyor mesela. Öz annem. Çalışamıyorum o yüzden. Bu bile çok büyük bir özveri. Siz saygınızı, ilginizi eksiltmeyin. Kadıncağız birde evlatlarıda beni saymıyor demesin.

Erkek her yaşta gözü aç davranabiliyor demekki keşke o bütünlük, güzellik bozulmasaymış aralarını yapmanız mümkün değil mi

Ben yapı olarak kıskanç biriyim ve bakıcıya mecburum kaynanama ben bakamam bizim türkler yatılı kalmıyormecbur kaldım ha bide sınırlarım bellidir kurallarım var üst katıma benden izin siz çıkamaz eşim geldimi ortalıktan kaybolacak

Ben yapı olarak kıskanç biriyim ve bakıcıya mecburum kaynanama ben bakamam bizim türkler yatılı kalmıyormecbur kaldım
valla şöyle söyliyim saydığım memleketlerden birindeydik bi kadın geldi eşime (turistik bir bölgedeydik) odaya çıkmayı teklif etmiş ben lavabodayken eşim de yüzüğünü gösterip evliyim demiş kadın ne olacak bende evliyim demiş :) bunlar da ahlak denen bir şey yok.

sizinle mi kalıyor kv?

Emekçiler saygı duyuyorum ancak ahlaki değerlerimiz ziyan oluyor. Yuvalar yapılıyorsa olmaz.
Aralarında her milletten olduğu gibi kötüleride var iyileride fazla paragözler ama mecburlar benimkiler aşlahtan edepli benim olmadığım yerde eşimle aynı odada bile durmaz ama yinede gözüm üstünde

valla şöyle söyliyim saydığım memleketlerdem birindeydik bi kadın geldi eşime (turistik bir bölgededik odaya çıkmayı teklif etti ben lavabodayken eşim de yüzüğünü gösterip evliyim demiş kadın ne olacak bende evliyim demiş :) bunlar da ahlak denen bir şey yok.

sizinle mi kalıyor kv?
Benimle kalıyor kv mecbur bakanı yok bakıcıda bizimle kalıyor ama

Ben şok özbek yardımcım var 🙄
Şimdiye kadar düzgün Özbek görmedim.. ablamın da vardı kaç tane eskitti bunlardan. Bi tanesi gitmiş evli barklı adamdan çocuk doğurmuş, biri ablama iftira attı yuvasını yıkmaya çalıştı.. eniştemi ayartmaya çalışanlar.. hepsi aynı.. daracık tayt giyip, düşük bel pantolonla vs eniştemin gözü önünde domalıp yer siliyorlardı falan.. kardeş aklın varsa bunları barındırma.. daha internette bu Özbeklerle ilgili o ne haberler ne haberler var .. cinayet, bebek kaçırma, hırsızlık ..!!

Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik :KK43:( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.
Bunların klasik yalanıdır memleket ziyareti😂😂😂 .. aklı olan bunları kapısından geçirmez

Şimdiye kadar düzgün Özbek görmedim.. ablamın da vardı kaç tane eskitti bunlardan. Bi tanesi gitmiş evli barklı adamdan çocuk doğurmuş, biri ablama iftira attı yuvasını yıkmaya çalıştı.. eniştemi ayartmaya çalışanlar.. hepsi aynı.. daracık tayt giyip, düşük bel pantolonla vs eniştemin gözü önünde domalıp yer siliyorlardı falan.. kardeş aklın varsa bunları barındırma.. daha internette bu Özbeklerle ilgili o ne haberler ne haberler var .. cinayet, bebek kaçırma, hırsızlık ..!!
Yoksa kv ben bakmak zorunda kalcam yapamam yani bakamam dediklerinizi biliyorum ama ben tesettürlü bi aileye sahibim ona göre giyinir yardımcım allah için ters bişiyi şimdilik 7 aydır görmedim bide deli kocasına aşık 3 oğlu var ve başta bir çok şeyi şart koyduğum için daha rahatım aslında

Canım zor sıcak yuvayı yıkmış, geri dönüşü yok
Babacını ihmal etme, 80 yaşında bu gün var yarın yok. Sonra üzülmiyesin. Eski eşle görüşmen çok hoş
Yaşlı kadın onunda ilgiye ihtiyacı var
Bu dünyadan göçüp gideceğiz, arkamızda kalan iyilik güzelik olsun deyil mi

Babanız 80 yaşında. Bu Özbek kadın kaç yaşında? Ve babanızdan nikah istiyor mu? Çalışma izni oturma izni var mı? Babanızın maddi durumu nedir? Onların belli sürede oturma izni alması gerekir. Babanızı Türk vatandaşı olmak için kullanıyor olabilir. Dikkat edin mal varlığını üstüne yaptırır. Sonuç olarak biraz yalandan iyi geçinip takip etmenizi öneririm. Özbek kadınlar zeki ve sabırlı istediğini alana kadar.

Babanız bütün bunları yaparken kendini düşünmemiş, siz niye düşünüp üzülesiniz? Herkes yaptığının sorumluluğunu almalı ve bir bedeli varsa ödemeli. Ben olsam ne yemeği, ne temizliği zerre umursamam. 80 yaşındaki bir adam da aklıyla mantığıyla karar veremeyecekse kim verecek daha?

Özbek bakıcı umarım babanı sadece ayarttıgıyla kalır, evlenip malı mulku almaz
Zira burnuma hıc guzel kokular gelmedi seksenıne gelmıs dedeyi ne sebeple ayartacak baska?
Bosandıgı kadın adına ve sızın adınıza cok uzuldum, kadınla siz görusmeyi kesmeyın.

Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik :KK43:( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.

Kusura bakmayın ama babanıza zerre acımam. Eski eşi ondan daha çok büyük yıkım yaşamıştır. Simdi onu güya "baştan çıkartanla" (bu konuda kimse kendini kandırmasın: duruşu olan insanı kimse "bastan çıkartamaz" yaşı 100 olsa da) yaşasın bakalım. Gerçi böyle erkekler yalnız ölmeyi hak eder. O düşünüp dursun şimdi

Bencede koparmayın. Arayın sorun. Çalışırken öz gibi baktı evladıma diyorsunuz. Benim annem bakmıyor mesela. Öz annem. Çalışamıyorum o yüzden. Bu bile çok büyük bir özveri. Siz saygınızı, ilginizi eksiltmeyin. Kadıncağız birde evlatlarıda beni saymıyor demesin.
Kesinlikle öyle. Ben vefaliyimdir. Bırakmam onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X