- 15 Ekim 2016
- 22.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.973
- 598
direkt uzaklaştırın derim.Ben şok özbek yardımcım var![]()
Özbek türkmen kazak hepsi aynı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direkt uzaklaştırın derim.Ben şok özbek yardımcım var![]()
Emekçiler saygı duyuyorum ancak ahlaki değerlerimiz ziyan oluyor. Yuvalar yapılıyorsa olmaz.Şöyle diyim bizim 300 tl onların 1 aylık kazancı ben 3 tane türkmen özbekle çalıştım kaynanam yatalak onunla kalmasın için
Ben yapı olarak kıskanç biriyim ve bakıcıya mecburum kaynanama ben bakamam bizim türkler yatılı kalmıyormecbur kaldımdirekt uzaklaştırın derim.
Özbek türkmen kazak hepsi aynı.
Bencede koparmayın. Arayın sorun. Çalışırken öz gibi baktı evladıma diyorsunuz. Benim annem bakmıyor mesela. Öz annem. Çalışamıyorum o yüzden. Bu bile çok büyük bir özveri. Siz saygınızı, ilginizi eksiltmeyin. Kadıncağız birde evlatlarıda beni saymıyor demesin.Görüşeceğim evet. Oğlum anane diyor ona. 7 kardeşi var ve babama kızgınlar doğal olarak. Benimde bağımı koparmamama kızmazlar umarım.
Ben yapı olarak kıskanç biriyim ve bakıcıya mecburum kaynanama ben bakamam bizim türkler yatılı kalmıyormecbur kaldım ha bide sınırlarım bellidir kurallarım var üst katıma benden izin siz çıkamaz eşim geldimi ortalıktan kaybolacak
valla şöyle söyliyim saydığım memleketlerden birindeydik bi kadın geldi eşime (turistik bir bölgedeydik) odaya çıkmayı teklif etmiş ben lavabodayken eşim de yüzüğünü gösterip evliyim demiş kadın ne olacak bende evliyim demiş :) bunlar da ahlak denen bir şey yok.Ben yapı olarak kıskanç biriyim ve bakıcıya mecburum kaynanama ben bakamam bizim türkler yatılı kalmıyormecbur kaldım
Aralarında her milletten olduğu gibi kötüleride var iyileride fazla paragözler ama mecburlar benimkiler aşlahtan edepli benim olmadığım yerde eşimle aynı odada bile durmaz ama yinede gözüm üstündeEmekçiler saygı duyuyorum ancak ahlaki değerlerimiz ziyan oluyor. Yuvalar yapılıyorsa olmaz.
Benimle kalıyor kv mecbur bakanı yok bakıcıda bizimle kalıyor amavalla şöyle söyliyim saydığım memleketlerdem birindeydik bi kadın geldi eşime (turistik bir bölgededik odaya çıkmayı teklif etti ben lavabodayken eşim de yüzüğünü gösterip evliyim demiş kadın ne olacak bende evliyim demiş :) bunlar da ahlak denen bir şey yok.
sizinle mi kalıyor kv?
Şimdiye kadar düzgün Özbek görmedim.. ablamın da vardı kaç tane eskitti bunlardan. Bi tanesi gitmiş evli barklı adamdan çocuk doğurmuş, biri ablama iftira attı yuvasını yıkmaya çalıştı.. eniştemi ayartmaya çalışanlar.. hepsi aynı.. daracık tayt giyip, düşük bel pantolonla vs eniştemin gözü önünde domalıp yer siliyorlardı falan.. kardeş aklın varsa bunları barındırma.. daha internette bu Özbeklerle ilgili o ne haberler ne haberler var .. cinayet, bebek kaçırma, hırsızlık ..!!Ben şok özbek yardımcım var![]()
Siz bence yine de dikkatli olun. hepsi öyle değil elbette ama bilemiyor insanBenimle kalıyor kv mecbur bakanı yok bakıcıda bizimle kalıyor ama
Bunların klasik yalanıdır memleket ziyaretiDün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.
Yoksa kv ben bakmak zorunda kalcam yapamam yani bakamam dediklerinizi biliyorum ama ben tesettürlü bi aileye sahibim ona göre giyinir yardımcım allah için ters bişiyi şimdilik 7 aydır görmedim bide deli kocasına aşık 3 oğlu var ve başta bir çok şeyi şart koyduğum için daha rahatım aslındaŞimdiye kadar düzgün Özbek görmedim.. ablamın da vardı kaç tane eskitti bunlardan. Bi tanesi gitmiş evli barklı adamdan çocuk doğurmuş, biri ablama iftira attı yuvasını yıkmaya çalıştı.. eniştemi ayartmaya çalışanlar.. hepsi aynı.. daracık tayt giyip, düşük bel pantolonla vs eniştemin gözü önünde domalıp yer siliyorlardı falan.. kardeş aklın varsa bunları barındırma.. daha internette bu Özbeklerle ilgili o ne haberler ne haberler var .. cinayet, bebek kaçırma, hırsızlık ..!!
Emin olun her anlamda sürekli deniyorum çünki diyorum ya kıskançımSiz bence yine de dikkatli olun. hepsi öyle değil elbette ama bilemiyor insan
Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.
Kesinlikle öyle. Ben vefaliyimdir. Bırakmam onu.Bencede koparmayın. Arayın sorun. Çalışırken öz gibi baktı evladıma diyorsunuz. Benim annem bakmıyor mesela. Öz annem. Çalışamıyorum o yüzden. Bu bile çok büyük bir özveri. Siz saygınızı, ilginizi eksiltmeyin. Kadıncağız birde evlatlarıda beni saymıyor demesin.