Babam boşanınca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok benzer bir vakayla karsilasmistim 80 yasinda parkinson hastaligi basladigindan beri sekse duskun olmus.tekerlekli sandalyede otururken icinden surekli sevisme istegi geliyormus.ozbek bakicisi da ona or.l yapiyormus.ilk duydugumda cok sasirmistim.kisa bi sure sonra vefat etti adam.
Yani şok içerisindeyim. Koru bizi Allahım çok korkunç

Ben şok özbek yardımcım var 🙄
Bizim yardımcı da Özbek. Evet çok duydum bende onlar hakkında bir çok şey işe aldıktan sonra. Ama sanırım şanslıyım ben bu konuda. Kendi özel hayatı beni ilgilendirmez eşi var iki çocuğu memlekette. Eşimin yanında bile çok oturmaz. Çalışkan bir kadın. Ve söyler hep bizim memlekettekiler buraya gelip şöyle böyle yapıyorlar onlar sayesinde insan yerine koymuyorlar bizi haklılar da diyor. Paracılıkları var onu biliyorum ama en azından bebek kaçırma hırsızlık bizimkinde görebileceğimi tahmin ettiğim şeyler değil Allah’a şükür ben yinede konuya ilişip takipte kalayım bari :olamaz:

Son düzenleme:
Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik :(( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.
Hakettigini yaşıyor ne yapacak
Bence üvey annenizle eskisi gibi görüşün sonuçta çok emeği var illa.ayrildilar diye uzak olmanız gerekmez hemde seviyormussunuz

Kızlar konu yılların konusu aslında özetlemeye çalışayım. Annemi 25 yıl önce kaybettik, 3 kardeşiz. Iki ağabeyim ve ben evlenince babamda evlenmişti. Taşıdığımız bir kadın ile. Çok iyi çok sevecen herkesin sevdiği bir karakter sağolsun. Ben calusorken çocuğumu gercek ananesi gibi baktı büyüttü. Hakkını ödeyemem. Kendi annesi babası hastayken özbek bakıcı alıyorlardı. 7 kız kardeş ama en çok bu ilgilendi ana babasıyla. Hergün gitti evlerine bakiciyla hizmet etti anne babasına. Amma ve lakin bu özbek bakıcı benim 80 yaşındaki babamı ayarttı. Babam suçlu. Böyle bir melek kadını bıraktı özbek kadıni seçti. Uzun sürdü ve nihayet boşandılar. Halbuki öyle güzel bir aileydikki. Bu adile naşit münir özkul filmleri gibiydik. Dağıldı o yuva bir özbek uğruna. Abilerim benim kadar duygusal değiller yapacak bişey yok deyip geçtiler. Ben annesiz biri olarak o gunleri çok arıyorum. Babamla 4 yıldır çok mücadele ettim ama istemiyor istemiyor. Kendide yalnız. O kadın arada geliyor heralde uzun dönem yok. Zaten memleketine gidip geliyormuş kahrolasıca. Düşününce çok üzülüyorum ve sizle paylaşmak istedim.
Dediğim gibi babam 80 yaşında ve yalnız bir adam. Artık üstüne gidemiyorum . Ama öyle bir içime oturduki anlatamam. okuduğunuz için sağolun.
80 yaşında bir dede için ekşın dolu bir hayat

Yaş 70 işi bitmiş lafını duymuştum ama maşallah babanızdan aşk bitmemiş 😦🙄🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X