Babana cepli bir kefen hediye etmeye ne dersin ? Bu dünyada doyamayacak kesin o paraya birazda yanında götürür giderken
Allah ıslah etsin öyle babayı.
Hasta evladından eşinden daha mı önemliymiş o para! Bugün senin söylediğin o 4000 TL maaş ile 3 tane asgeri ücretle çalışan aile geçiniyor . Ev kendilerinin değil arabaları da yok ayrıcaSanırım düşüncesi o yoksa başka bir açıklamasını bulamıyoruz
Allah affetsin ama ölür gider umarım tez zamanda siz de paraya kavuşursunuz. Daha da bu adamdan para çıkmaz yani.
Annen parasını vermesin çocuklarına harcasın. Anneni hatalı buldum. Ben olsam bu adama 1 tl vermezdim.
Hasta evladından eşinden daha mı önemliymiş o para! Bugün senin söylediğin o 4000 TL maaş ile 3 tane asgeri ücretle çalışan aile geçiniyor . Ev kendilerinin değil arabaları da yok ayrıcayazık böyle kadere be
Mirasta bırakmaz mezara yanına alır tahminimcemiras olarak paranın kalmasından başka sanırım bu adam size para vermez
Ya oda babam sonuçta gene de bu kadarını söyleyemiyorum ama cidden sevgi falan kalmadı geldiği zaman evde huzur bırakmıyor. Annem diyor o eksik evde bu eksik bende para yok ver alayım diye diye alıyor borca yatırcam eksik falan diyor annem kıyamıyor veriyor halbuki borç falan dediği de amcamların borcu
Okuyunca babanin geliri az falan sandim basta. Ama 4bin tl deyince bi durakladim. Hepmi böyle eve kisitliydi sonradanmi oldu? Amcanin borcunu neden baban ödüyor orayi anlayamadim, Babanmi borclandirdi? Baska ne gideri var mesela? Bunlari annen oturup onla konusmali. Bana kalsa evin hesabi kitabi bayanin elinde olmali, helede kari koca bir calisiyosa kadinin herseyden haberi olmali ona göre harcamalar yapilmali. Erkekler ipin ucunu cok kolay kacirabiliyor. Sana tavsiyem ise kizgin anina gelipte ideallerini birakip hemen is hayatina atilma. Babani yola getirmeye calisin, olmadi annen yardimci olsun. Oku istedigin bölümü. Umarim ileride kendi parani gönlünce harcarsin.
Annem yapabildiği kadar yapmaya çalışıyor ama babamın imkanı varken yapmaması ve bunu sürekli dile getirip iğnelemesi zaten sorunAnnen parayı babanın eline sayacağına bir kısmını da senin eline saysın da rahat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?