zaten eşimde soğudum inanır mısın özel hayatımız asgari seviyede ..Annemle babam haklı mı acaba eşim onlara saygısızlık mı yaptı ben engel olmadım mı eşime babam oğluma bağırabilir sen karışma mı deseydim acaba. yıprandım zaten.ama şimdi annemle babama gidin artık mı diyeyim.Hem bu olaydan sonra küsüp giderlerse ben eşimi suçlarım ona düşman olurum.zaten 20 gün sonra gideceklerdi.Ama inanın ev ev üstüne olmuyor.Bir de babam her şeye karışır sağolsun
söyle bakiyorumda simdiki kizlar veya kadinlar ben kariyerde yaparim cocukda yaparim ama cocuk öyle olmuyor ilgi alaka istiyor
annen ve baban belirli yasa gelmis cocuk kahri cekemezler onlari kirmadan evlerine yollayip izin alip bakacaksin baska caresi yok ya para ya cocuk
söyle düsünüyorumda ben cocuklarimi büyütüm ay birde torun büyütemem bana haksizlik severim hastalaninca bakarim ama sürekli ugrasamam ayyyy yok valla belirli yastan sonra gezecem
miletin cocuguyla ugrasamam valla kendine güveniyorsa cocuk yapsinlar
Benim bu konuda en çok üzüldüğüm kişi o minicik bebek(( Ne kadar korkuyorsa kuzucuk hıçkıra hıçkıra ağlıyarak tepki veriyormuş artık kendisine bağırılınca..Kıyamam ben ona.
Sen annesin anne..Onun annesisin..Orada ki tutumun birilerinin kızı olmak, birinin karısı olmak vs değil;o savunmasız bebeğin annesi olmak vasfıyla oradasın..Bebeğin hıçkırarak ağlayıp yüzüne baktığında ne hissettin?Nasıl ciğerin tutuşup yanmadı da "yok eşim böyle yaptı yok babam bağırdı vs" lerdesin sen hala inanamıyorum şu anda..
Ben kesinlikle babama ve anneme güvenemezdim bu durumda..Asla...
Bizim yanımızda böyle davranan biz yokken neler yapar diye düşünmekten uyuyamazdım..Nefes bile alamazdım..
Sen neden hala eşim böyle davrandı,babamlar küserse ne olacak,20 gün sonra gidecekler zaten,annemler küserse eşime tavrım net olur,ondan soğurum falan diye kendini avutuyorsun?Akıl tutulması mı yaşıyorsun şu anda,nedir yani anlıyamadım ben..
Küçücük bebeğin şiddet görüyor farkında mısın..
Çok korkuyor farkında mısın?
İçinde ki güven dağları nasıl yıkılıyor bir bir farkında mısın?
Allah'a şükretmek gerekir ki evde akil bir insan olarak babası var yavrunun..Bence akşama eve gidince eşine teşekkür et bebeğini koruduğu için,sakinliğini bozmayıp çocuklarına bir travmada o yaşatmadığı için..
Ve sende lütfen büyü artık..Anne babanın kızı olmaktan çooook öte bi yerdesin artık..ANNESİN..
ben de biliyorum anne olduğumu ama sizin de benim gibi bir anne babanız olsaydı anne olduğunuzu unuturdunuz.. bizi o kadar çok baskıyla büyütmüşler ki hala onlardan çok korkuyoruz ..Bişey demediğimiz halde haklı olan onlar şu an...anlatılmaz yaşanır ben ne desem boş ayrıca ben onları gelin benim çocuklarıma bakın diye çağırmadım.Kendileri teklif ettiler kışı sizin evde geçirelim hem de çocuklara bakarız dediler...ben de gelmeyin ben çocuklara bakıcı tur-tarım mi deseydim bu sefer de senin kocan bizi istemiyor derlerdi ben o kadar çıkmazdayım ki size anlatamam ..Annem ve babam cahil insanlar o yüzden ne desem anlamıyorlar.Bir keresinde kız kardeşimdeydik hep beraber orda da annem kız kardeşimin oğluna seni döverim demişti kız kardeşim de kesinlikle dövemezsin demişti şimdi sırf böyle dedi diye onların evine gitmiyorlar .Annem kendisi babama karşı daha dominant bizim de öyle olmamızı istiyor herhalde sen de lütfen büyü artık yazmışsınız ya ben şu an kendimi 50 yaşında falan hissediyorum .Yemin ederim arada kalmaktan bıktım.
arkadaşım şu yazdıklarınızdan sonra daha iyi anladım sizi ama siz böyel yaparak çocuklarınızı ezdiriyosunuz,huzurlu yuvanızı bozuyosunuz,eşinizi kırıyosunuz,sizin kendi ailenize odaklanmanız lazım..
bence kardeşiniz doğru yapmış..bence siz de aynısını yapın,gelmek istemezlerse görüşmezlerse kendi tercihleri..
ailenizin size yağıtığını çocuklarınıza yapmayın.
önerim;
bakıcı bulun,ailenize de çok yorulduklarını bakıcının herkes için en iyi çözüm olduğunu söyleyin.
ama önce eşinizle konuşun ve desteğini isteyin..bırakın isterlerse eşinizi sizi suçlasınlar,önemli olan çocuklarınız..
söyle bakiyorumda simdiki kizlar veya kadinlar ben kariyerde yaparim cocukda yaparim ama cocuk öyle olmuyor ilgi alaka istiyor
annen ve baban belirli yasa gelmis cocuk kahri cekemezler onlari kirmadan evlerine yollayip izin alip bakacaksin baska caresi yok ya para ya cocuk
söyle düsünüyorumda ben cocuklarimi büyütüm ay birde torun büyütemem bana haksizlik severim hastalaninca bakarim ama sürekli ugrasamam ayyyy yok valla belirli yastan sonra gezecem
miletin cocuguyla ugrasamam valla kendine güveniyorsa cocuk yapsinlar
ailenizin size yaptığını siz de çocuklarınıza yapmayın .. işte benim de korkum bu bizim gibi olmalarını asla istemem ..elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sanırım başarılı olamıyorum ..Allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin ..Babam benim çocuklarımı sanki kendi çocuklarıymış gibi görüyor onların bir babası olduğunu unutuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?