sayeste ben ve birkaç arkadaş bakıcı durumunu sorduk sana ama cevap vermedin.. k.validen bakarken de mutlu değildin şimdi de mutlu değilsin,üstelik çocukların da kötü etkileniyor bundan..sürekli gergin bir ortam..evet yakınlarından birinin bakması güzel ama bu şekilde değil.
neden bakıcı tutmayı düşünmüyorsun?
siz çalışan annelerin parayı çocuklarına tercih ettiğini mi sanıyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz
o annelere ya para ya çocuk deniliyor onlarda güle oynaya para para para diyorlar deme gerçekten çok komiksiniz
siz kısaca hem çocuk hem işle ilgilenemem diyebilirsiniz ama çalışan annelerin ne sevgisini ne de ilgisini sorgulayama hakkınız yok
evet kv veya anne torununa bakmak zorunda değil
ama eğer ki gönüllü bakıyorlarsa da anne babanın istediği gibi bakmalı
ailenizin size yaptığını siz de çocuklarınıza yapmayın .. işte benim de korkum bu bizim gibi olmalarını asla istemem ..elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sanırım başarılı olamıyorum ..Allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin ..Babam benim çocuklarımı sanki kendi çocuklarıymış gibi görüyor onların bir babası olduğunu unutuyor...
o tip yorumlara gülüp geçiyorum ben..dikkate almaya bile gerek yok..biz para için çocuklarımızı evde bırakıp işe geliyoruz..kötü anneleriz evet.
kadesa yok ya ben gülüp geçemiyorum,sinir oluyorum hem de çok fazla..ne sanıyolar kendilerini de en öenmli varlığımız hakkında bu kadar rahat ve gevşek yorum yazabiliyolar,ne umursamazlık ne hadsizlik
söyle bakiyorumda simdiki kizlar veya kadinlar ben kariyerde yaparim cocukda yaparim ama cocuk öyle olmuyor ilgi alaka istiyor
annen ve baban belirli yasa gelmis cocuk kahri cekemezler onlari kirmadan evlerine yollayip izin alip bakacaksin baska caresi yok ya para ya cocuk
söyle düsünüyorumda ben cocuklarimi büyütüm ay birde torun büyütemem bana haksizlik severim hastalaninca bakarim ama sürekli ugrasamam ayyyy yok valla belirli yastan sonra gezecem
miletin cocuguyla ugrasamam valla kendine güveniyorsa cocuk yapsinlar
o tip yorumlara gülüp geçiyorum ben..dikkate almaya bile gerek yok..biz para için çocuklarımızı evde bırakıp işe geliyoruz..kötü anneleriz evet.
söyle bakiyorumda simdiki kizlar veya kadinlar ben kariyerde yaparim cocukda yaparim ama cocuk öyle olmuyor ilgi alaka istiyor
annen ve baban belirli yasa gelmis cocuk kahri cekemezler onlari kirmadan evlerine yollayip izin alip bakacaksin baska caresi yok ya para ya cocuk
söyle düsünüyorumda ben cocuklarimi büyütüm ay birde torun büyütemem bana haksizlik severim hastalaninca bakarim ama sürekli ugrasamam ayyyy yok valla belirli yastan sonra gezecem
miletin cocuguyla ugrasamam valla kendine güveniyorsa cocuk yapsinlar
zaten eşimde soğudum inanır mısın özel hayatımız asgari seviyede ..Annemle babam haklı mı acaba eşim onlara saygısızlık mı yaptı ben engel olmadım mı eşime babam oğluma bağırabilir sen karışma mı deseydim acaba. yıprandım zaten.ama şimdi annemle babama gidin artık mı diyeyim.Hem bu olaydan sonra küsüp giderlerse ben eşimi suçlarım ona düşman olurum.zaten 20 gün sonra gideceklerdi.Ama inanın ev ev üstüne olmuyor.Bir de babam her şeye karışır sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?