babam çocuğuma bağırdı eşimin yanında

bakıcıdan ziyade kreş düşünüyorum.Çünkü yaşadığımız yere yeni taşındık hiç kimseyi tanımıyorum güvenebileceğim birini bulamam gibi geliyor o yüzden kreşe göndermeyi düşünüyorum.Kızımı da kreşlerde büyüttüm memnun kalmıştım.Bebeğime kendim bakmayı çok isterim ama ev aldık işten ayrılamam...Biraz babaanne baktı biraz da bizimkiler artık kreşe vermeyi düşünüyorum.Ben istemez miyim akşam eve gittiğimde yalnızca eşim ve çocuklarım olsun özgürlük kadar güzel bir şey yok bunu benden iyi kimse bilemez..

o tip yorumlara gülüp geçiyorum ben..dikkate almaya bile gerek yok..biz para için çocuklarımızı evde bırakıp işe geliyoruz..kötü anneleriz evet.

Son düzenleme:

o zaman o çocukların "sizin " olduğunu hatırlatın anne-babanıza...
eşinizle konuşun durumu,biz burdan ne yazarsak yazalım ,içine olan sizsiniz,en iyi yolu siz bulacaksınız..eşinle bakıcı bulma konusu konuşun.ayrıca ailelere nasıl söyleyeceğiniz konusunda anlaşın. kırılan olursa da,gelemeyen olursa da kendi bilecekleri iş..önce çocuklarınız unutmayın lütfen...

o tip yorumlara gülüp geçiyorum ben..dikkate almaya bile gerek yok..biz para için çocuklarımızı evde bırakıp işe geliyoruz..kötü anneleriz evet.

kadesa yok ya ben gülüp geçemiyorum,sinir oluyorum hem de çok fazla..ne sanıyolar kendilerini de en öenmli varlığımız hakkında bu kadar rahat ve gevşek yorum yazabiliyolar,ne umursamazlık ne hadsizlik

Esiniz cok cok hakli.anne ve babanizin tavri yanlis.yani birde cocuk konusunda deneyimli koskoca insanlar bunlar.yaptiklari cok yanlis.
Benim de 18 aylik bir oglum var anneannesi bakiyor ve durum tam tersi ben bazen sinirlenip soylendigimde hem anneannesi hem dedesi resmen kaplan kesiliyor 'ona sesini bile yukselttigini duymayacagiz ' diye beni ikaz ederler.asiri derece de baglilar.degil dizi izlemek haber izlemek surekli cizgi film kanali acik bazen ben bile bunaliyorum onlarin tepkisi ise 'hayir cocugun dedigi olacak' diye diretirler.yani asiri derecede sabirli ve alisiklar bu durumlara.
Bence alin karsiniza konusun annenizle.kucucuk cocuga surekli bagirilmasi hic hos degil uykusunda bile aglar uzulur yavrum.keske ilk boyle durum oldugunda kendiniz aninda tepki verseydiniz simdi olaay buralara varmazdi.

kadesa yok ya ben gülüp geçemiyorum,sinir oluyorum hem de çok fazla..ne sanıyolar kendilerini de en öenmli varlığımız hakkında bu kadar rahat ve gevşek yorum yazabiliyolar,ne umursamazlık ne hadsizlik

bak bu kırmızı ile belirttiğim şey için gülüp geçiyorum zaten :)

canım bence de kreşi düşün,en mantıklısı bu olacak gibi.hakkında Hayırlısı olsun.

zaten anne baba çocuğunun geleceği için daha ıyı şartlarda yetiştrimek için çalışmazmı

görmezden gelebilsem keşke ama mümkün olmuyor
hayır kendileri bakıyor ya süper anne oluyor hatta başka annelerin sevgisini ilgisini sorgulayabiliyor bu kadar rahatlar

bence suç sende babana karşı sen neden sessiz kalıyorsunki , eşiniz haklı

Bu devirde herkes ancak kendi evine sığar. O kadar süre karı koca gelip sizde kalmaları doğru değil, evin içinde enişte var yani. Çocuğuna kendi evinde dedesi bile olsa birisinin bağırmasına eşinde tahammül edemez neticede.

Son düzenleme:
Valla benim burada yavrunun ağlamasına içim ezildi sen nasıl tepki vermeden dayanabiliyorsun hayret.

bu senin ilk konun değil seni hatırladım canım annen ve babanın sizde kalması eşinle aranın açılmasına sebep oluyor bence iyi bir bakıcı bulmaya çalış yada aileni uyar ama yaşlı insanlar alıngan olur yanlış anlayacaklardır ayrıca tahammülleri de azalmıştır çocuk sesini kafaları kaldırmaz bu yüzden en baştan aileni yanına çağırmamalıydın şimdi de en güzeli güvenilir bir bakıcı bulmak bence

Bence eşiniz sonuna kadar haklı. Üstelik fazla bile sabırlı.

Çalışan annelerin çalıştıkları için çocuklarına bakamadıklarını düşünen çalışmayan anneler: Kızlarınız büyüyünce onlara "oku kızım işini eline al mesleğin olsun" derken yakalarsanız kendinizi, sakın şaşırmayın tamam mı?

Evet cükü duser bagirmadan... Ayrica ne akla hizmet sacma sapan diziden bile cocuga bagirmak.. Esiniz hakli olmasi bi yana sizinde iciniz yaniyo eminim.
Bizde aileme cok sık gideriz hatta hep onlardayiz. Ben bazen yeter be durun diye kizinca bile babam tepki verir. Cocuk onlar benim altinim onlar evi basina yiksa sen sesini yukseltemezsin der.
Benim kucukde 2 yasinda cok simarik.
Babamin en sevdigi program bile olsa sirf oglum seviyo diye cizgi film acar.
Tepkinizi verin bence yazik bu yasta cok etkileniyo cocuklar.

Benim çocuğuma ben bağırmazken ne annem ne babam ne de başka biri..

Eşiniz kızmakta haklı,

Bir an önce çözüm bulmalısınız...

kusura bakmayin ama sizin cocugunuza bakmak icin gelmisler
suc sizin
cocuk bakmak sabir isi
ve o sabir babanizda yok aama ona kizmayin
adam gürültü kaldiramiyor
bazen bizde kaldiramiyoruz
sizin sucunuz madem cocuk yaptiniz
bakim isini siz düsüneceksiniz
anneanne babanne vs sadece torun sevecekler
bakmakla sorumlu olmayacaklar
bu benim düsüncem
hem o cocuk öyle bir ortamda korkara büyür
buda hic saglikli degil

eger cocugunuza kendiniz bakamiyorsaniz
uygun bir yere vereceksiniz
saglikli ortamda sevgiyle büyüyecek
benim görüsüm bu
birakin adam evine gitsin dizisini izlesin
zaten zamaninda evlenmis
cocuk yapmis bakmis büyütmüs
torun büyütmekler onlarin görevi degil
sadece sevmek görevleri

Ayni seyi kayinpediriniz yapsa ne hissederseniz, esinizde onu hissetti.
Cocuga bagarmak ne demek.
O kücücük yavrucagin üzerinde ki etkiyi biliyormusunuz.
Bence bir kere daha bunu yapmasina izin vermeyin.
Esine cok yüz vermissin ne demek yahu?!!
Resmen yuvada huzuru bozmak bu.
Kusura bakmayin ama anneniz ve babaniz sanirim cok cahil insanlar.
Bence sakin ola ailemdir diye göz yummayin.
Gereken yerde, uslubunca tepkinizi verin.

Tovbe tovbe yaaa((
Konu sahibinin babasida sizin gibiymis anlasilan. Ehhh bi zahmet kafasi gelmiyosa tipis tipis evine gider...

Bence esinizden degil babanizdan soguyun.. Ne demek bebegini koruyan babaya tepki gostermek ki??
Asil kocam cocuklari korumasa ben ondan sogurum.
Babanda kusup gidecekse gider zaten. Onun kusmesi senin ailenin yok olmasindan onemlimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…