- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babana sunu soyle insan kinadigini yasanadan olmezmizGüzellikle konuşsam da çok büyük laflar ediyor her lafında vermicem diyor. Konu kapandı benim oraya verecek kızım yok diyor. Benim ayrılmami istiyor. Konuşma kapat telefonlarıni açma, babam istemiyor de bitir diyor. Baba bunu nasıl yapabilirim seviyorum ditorım. Bu sefer iyice deliriyor. Gururuna yediremiyormus bnm seviyorum dememi..
Bobrek yetmezligi hayati uzatan bir durum degil maalesef.
Diyabet dunyada olum sebepleri icinde 8.sirada
Her yil 4 milyona yakin kisinin de olum nedeni
35-45 yasinda senin saglikli olacagin ne malummus. Baban gercekten de sacmalamis. Allah yardimcin olsun.babama ilk paylaştığımda tanıyın birbirinizi demişti. şimdi hep bi sıkıntı çıkarmaya çalışıyor. Şekeri var şeker hastası yarın yatağa düştü mü sen kötü olacaksın hastane hastane gezeceksinzi diyor. Baba bunu Nerden biliyorsun dediğimde onları savunma bana diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Erkek arkadaşım da sağlığına o kadar dikkat ediyorki saatine Herşeyine yemesine içmesine. Doktor bile düzenli olduğunu hep söylüyor. Her gittiğinde değerler normal bi sıkıntı yok diyor. Bunu babama dediğimde 35 yaşında öyle olmucak 45 yaşında öyle olmayacak diyor..