• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam diyabet 1 rahatsızlığı var diye istemiyor :(

Bin tane kronik hastalığı olan biri olarak çok uzuldum. Acaba insanlar benim hakkımda da mı böyle düşünüyorlar?

Çok saçma hastalık için böyle davranilmasi :( aynı şeyin sizlerin başına da gelmeyeceği ne malum bence yumuşaması gerek

şeker hastası ise ne olmuş yani Rabbimden gelen bir rahatsızlık sevdiğiniz insan hasta olmak istermiydi. her sağlıklı insan hayatını bomba gibi geçirecek diye bir kaide yok her insan bir sağlık problemiyle uğraşıyor babanız bu kadar ön yargılı ve büyük söz söyleyip hareket etmemeli , yanlış yapıyor , Rabbim sevdiğinize ve şifa beleyenlerede yardım etsin

Diyabet sonradan olabilen bir hastalıkta olabiliyor. Sizin yada babanızın aynı şeyi yaşaması da muhtemel. Çağımızın hastalığı bu. Gıdalardan ve kiloya bağlıda oluşabiliyor. Yanlış bir diyetle pankreasını bozan 600 şekerle acile düşen hasta görmüşlüğümüz var. Sağlıklıydı değil mi? Bazen insanları anlamkta zorlanıyorum. Sapasağlam olsa yarının garantisini kim kime verir?
Ha şöyle birşeyde var. Eğer kendine dikkat etmezse ileride organ kayıpları, ampüteye kadar giden durumlar yaşayabilir. Bu da bir gerçek...
Ek olarak babanız hastalık konusunda doğru bilinçlendirilmeli.

Merhaba kızlar 1 yıldır konuştuğum erkek arkadaşım var Ailemle tanıştırmak istemiştim. Dün konusu geçti evde bi kaç yera babam sormuş soruşturmus iyi insanlardir demişler hep ama babam seker hastası olma konusuna takılı kaldi o kadar büyük laflar etti ki dün sanki onun evladı değilmişim gibi hissettim. Birşey desem onu mu savunuyorsun onun için mi ağlıyorsun dedi sürekli. Ölmüş annem çıksa mezardan yine vermicem vermicem diye bağırdı :KK43: onun şeker hastası olması çok kötü birseymiş ilerde bişe olduğunda sen napacaksın dedi. Hiç bir şekilde beni dinlemiyor :KK43: sevgilim 15 yaşında birden bayılmış ve diyabet 1 rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmış O günden beri insülin kullanıyor bu durumu en başından beri ben biliyorum. Kendine iğne yemek saatine o kadar dikkat eden birisi. Ama babami ikna edemiyorum. Bitti olmayacak bu iş diye diReniyor. Çok ağır laflar ediyor çok kötüyüm arkadaşlar :KK43:

Hepimizin yarin ne olacagi degil. Babaniz haksiz. Bilgisizde sanirim. Diyabet 1 ölümcül birsey degil ki. Düsünüyorum da: romatizma hastasiyim. Esim hicbir zaman sorun etmedi. Fazla üstüne gitmeyin babanizin ama bilgili biri onunla konusmali

Merhaba kızlar 1 yıldır konuştuğum erkek arkadaşım var Ailemle tanıştırmak istemiştim. Dün konusu geçti evde bi kaç yera babam sormuş soruşturmus iyi insanlardir demişler hep ama babam seker hastası olma konusuna takılı kaldi o kadar büyük laflar etti ki dün sanki onun evladı değilmişim gibi hissettim. Birşey desem onu mu savunuyorsun onun için mi ağlıyorsun dedi sürekli. Ölmüş annem çıksa mezardan yine vermicem vermicem diye bağırdı :KK43: onun şeker hastası olması çok kötü birseymiş ilerde bişe olduğunda sen napacaksın dedi. Hiç bir şekilde beni dinlemiyor :KK43: sevgilim 15 yaşında birden bayılmış ve diyabet 1 rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmış O günden beri insülin kullanıyor bu durumu en başından beri ben biliyorum. Kendine iğne yemek saatine o kadar dikkat eden birisi. Ama babami ikna edemiyorum. Bitti olmayacak bu iş diye diReniyor. Çok ağır laflar ediyor çok kötüyüm arkadaşlar :KK43:

Canım inan aynı şeyleri yaşadım. Babam öğrendikten sonra 1buçuk yıl sabrettim . uzak memleket olduğu için yok dedi, kürtsun diye seni hor gorür ailesi dedi. Ne bileyim zar zor ikna oldu tanısmaya geldiler. Eşim heycanlanmis eli titremiş babamın karşışında babam bi hastaligi var kesin sana söylemiyor dedi. Halbuki herseyini biliyordum. Heycan yapınca eli titredigini ve babama soylemedigim başka hastaliği var. Kısacası sabret geçer bu günler du et. Babam bana kac kez ben razı degilim defol git napmak istersen yap diyodu. Resmen evlatliktan red ediyorum diyodu . Çok sükür şu an 1 yildir evliyim. Eşimle babamın arası çok güzel. Ama sana bi kac tiyo vereyim asla ama asla sevdigin çocuga babanı kötüleme. Bak ben bu hatayi bi kac kez yaptim babama kizardim o zamanlar. Evlendikten sonra babana laf söylenmesi çok ağrina gider . eşimin ailesinin bile dili uzamisti babama karşi hepsinin agzini kapattim. Ama yine de hatamı farkettim. Sadece babam ikna olmuyor sonucta kiz babası ben babami ikna etmeye calisiyorum de sevdigin cocuga. Sebebplerini söyleme pişman olursun sonra :-(

Benim kuzenim diyabetli ve 12 yaşından beri 24 senedir.
Aynısını onada eşinin ailesi yapmıştı,kızın burnundan getirdiler.Düğünde bile uyduruk bir gelinlik aldırdılar.
Kendisinin iki oğlu oldu,çalışıyor eli ekmek tutuyor ve benim diyen kadının katlanamayacağı zorlukları üstlendi.
Ama eşi bir kavgada öldürüldü,ikinci bebeğini doğurduktan bir kaç gün sonra..
Hastalıklı deyip hayatı zehir eden erkek tarafı yaşadı evlat acısını.
Hastalık öldürmez,vakti dolan ölür.
Ahlakı hasta bir insandansa,böyle hasta olsun.
Kimin garantisi varki sağlıklı yaşamya,babanız yanlış düşünüyor inşallah bununla imtihan yaşamaz.

Baban büyük konuşmuş, kendinde bir şey çıkmaz inşallah.. Ayrıca şeker hastalığı dikkat edildiği müddetçe tehlikeli bir hastalık değil ki.. Baban sanki kanser gibi tepki vermiş.

Baban büyük konuşmuş, kendinde bir şey çıkmaz inşallah.. Ayrıca şeker hastalığı dikkat edildiği müddetçe tehlikeli bir hastalık değil ki.. Baban sanki kanser gibi tepki vermiş.
kanser hastası olupta evlenen bebek sahibi olan çiftler var,bulaşıcı bir hastalık olmadığı sürece kimsenin hayattaki tercihlerine karışılamaz bence.

kanser hastası olupta evlenen bebek sahibi olan çiftler var,bulaşıcı bir hastalık olmadığı sürece kimsenin hayattaki tercihlerine karışılamaz bence.
Ben de zaten kanser olan evlenemez demedim. Kansere karşı tepkisi daha büyük oluyor insanların, onun yanında şeker hastalığı hafif kalıyor.

Erkek arkadaşınıza bu durumu belli etmeden kendiniz halledin yazık duyarsa çok üzülür

Back
X