- Konu Sahibi lovetolove
kızlar benim nikahıma çok az bir zaman kaldı ama babam tutturdu vermem seni bitti bu iş diye ben 10-12 saatlik yere gelin gidiyorum diye çok kızıyorlar herkes karşı şehirden kasabaya gelin gidiyorsun diye karşı çıkıyor ama babam zaten kendi hayatını yaşayan birisidir kendi evi var senelerce kadın kız hayatına keyfine bakmış annem ile aram kötüydü neyse düzeldi bana karşı şimdi evlenip uzağa gidiyorum diye bana laflar söylüyorlar ailemden çok çektim ben babamdan babalık namına birşey görmedim ablamı sildi 20 seneye yakın konuşmuyor istemediği birisi ile evlendi diye sildi ama haklıydı çünkü ablamın eşi gerçekten kötü alışkanlıkları bilinen birisiydi vermek istemdi ablam kaçtı neyse benim nişanlımı ailesini çok iyi araştırdılar çok sükür etraftan iyi insanlar vb gibi sözler duymuşlar ama babam buna nazaran nişanlım için olmaz içime sinmiyor kızım bunlar iyi insana benzemiyor sana birşey olsa cenazene ancak yetişiriz dedi kararını 3-4 gün sonra belirt dedi ya o ya biz dedi ne yapacağım kızlar