babam eğer evlenirsen seni silerim dedi :(

lovetolove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
60
1
46
İstanbul
kızlar benim nikahıma çok az bir zaman kaldı ama babam tutturdu vermem seni bitti bu iş diye ben 10-12 saatlik yere gelin gidiyorum diye çok kızıyorlar herkes karşı şehirden kasabaya gelin gidiyorsun diye karşı çıkıyor ama babam zaten kendi hayatını yaşayan birisidir kendi evi var senelerce kadın kız hayatına keyfine bakmış annem ile aram kötüydü neyse düzeldi bana karşı şimdi evlenip uzağa gidiyorum diye bana laflar söylüyorlar ailemden çok çektim ben babamdan babalık namına birşey görmedim ablamı sildi 20 seneye yakın konuşmuyor istemediği birisi ile evlendi diye sildi ama haklıydı çünkü ablamın eşi gerçekten kötü alışkanlıkları bilinen birisiydi vermek istemdi ablam kaçtı neyse benim nişanlımı ailesini çok iyi araştırdılar çok sükür etraftan iyi insanlar vb gibi sözler duymuşlar ama babam buna nazaran nişanlım için olmaz içime sinmiyor kızım bunlar iyi insana benzemiyor sana birşey olsa cenazene ancak yetişiriz dedi kararını 3-4 gün sonra belirt dedi ya o ya biz dedi ne yapacağım kızlar

cenazene ancak yetişiriz dediğine göre problem uzağa gelin gitmende, bu konuda babanı ikna edebilirsin ona mektup yaz ya da yüz yüze duygusal bir konuşma, baban yıllarca sizden ayrı kalmışsa belki etkilenebilir.

cenazene ancak yetişiriz dediğine göre problem uzağa gelin gitmende, bu konuda babanı ikna edebilirsin ona mektup yaz ya da yüz yüze duygusal bir konuşma, baban yıllarca sizden ayrı kalmışsa belki etkilenebilir.

yüzyüze konuştuk bana kararını telde bildir dedi ayrıyız ya evolarak bir kaç gün sonra ara dedi bende kararım hem senden hemö nişanlımdan yana dedim onsuzda sensizde klamak çok saçma eğer bana kötü alışkanlığı şu su bu su var desen anlayacağım ama bir secenekte yok uzak diyorsun ve nikahıma az kalmış bana ya o ben diyorsun dedim ağladım bana başkalarının evladına bakıyrm gıpta ediyorum demezmi neyim var dedim neyimi gördün dedim çok geziyorsun soğuksun dikkatsizsin dedi bende evine ne vakit gelsem beni küçümsüyorsun dedim tuttrumus avukat doktor nıye olmadın dıye akrabaların kızlrı oldu sen olmadın diye söylenip durdu bende hırsımdan madem öyle dizinin dibine alıpta sahip çıksaydın başıma vura vura yada gelip gidip söylene söylene beni avukat etseydin dedim ağzını bile açamadı

babanız sizi zaten avukat doktor olmadığınız için gözden çıkarmaya niyetli siz neden bahsederken babanız konuyu nereye getirmiş kalbinizin sesini dinleyin bence
belki babanız haklı olabilirdi ama sizden çok eğlencesini düşünmüş önceleri şimdi ise iş hayatınızı küçümsüyormuş bence nikaha yakın zamanda hayatınızı alt üst edecek kadar hakkı yok
(bu mesajıma tepki alabilirim ama tartıya koyarsanız emeğin ağır geleceğini anlarsınız)

silgiyi paket edip verecek değilsiniz ya,sevilen bir büyük ikna edecek yada nişanlınız tarafından bir büyük gelip size iyi bakılacağına dair temin ederek babanızın güveni ve iznini alacak..

Bence arkadasım sen, sen ol büyüklerinin onayını almadan hiçbirşeye kalkışma. Ilerde ne olacağı belli olmaz. Hersey biz insanlar içindir. Herzaman aile destegi cooook önemlidir. İnşallah ikna edebilirsin, gönlünce olur hersey...

niye tepki alasın çok da haklısın. sanarsın konu sahibinin babası bu zmna kadar evlatları için yaşamış, didinmiş çilekeş bi hayat sürmüş, okutmuş iyi bi iş sahibi etmek için çırpınmışda sonucu iyi çıkmadı diye sitem ediyo. bunca yıl evlatlarını gözü görmemiş kendi hayatına bakmış, kadınlarla kızlarla gününü gün etmiş. şimdi de kızını yok niye avukat olmadın niye doktor olmadın vs. diye eleştiriyor. bide diğer kızını 20 yıl aramamış sormamış, neden? kötü biriyle evlilik yaptı diye. yahu kız mutluysa sorunu yoksa sanane? bi evladını 20 sene aramayan, hayatından silip atan birine ne denir ki? sanki kızı değil de kaçıp giden bi köpek yavrusu, insan köpeğini bile merak ediyo yahu..
üstüne bide şimdi bu kızını evlilik arifesindeyken yolundan döndürmeye çalışıyor. sebep ne? uzaklık. asıl sebep, kızı uzağa giderse kendine bakacak hizmet edecek biri kalmıcak. onca yıl kızını unutupda gönül eğlendirdiği kadınlar baksın ona.
evlilikden vazgeçmeyin.

Valla canım baban size ailesine düşkün olsa vs anlıcam da..
Gezsin tozsun kendisi kadınlarla ama kızını istediğine vermesin olayını anlamıyorum..
Ben olsam şahsen bu kadar hayatıma müdahale ettirmezdim..
Siz evlenmeyip kalsanızda size karşı aynı tutumu devam edecek..
Eğer nişanlını çok seviyorsan anlaşıyorsan evlen.. ben olsam böyle bir babaya da çok güvenmezdim babalık açısından..
Yarın birgün hem ayrıldığınla kalırsın hemde seni ezmeye çalışan babanla..

bugun benden telefon beklıyordu aramadım aramayacagım bırazdaha zamana ıhtıyacım var dıye oylayacagım bu sırada aıle buyuklerını devereye sokacagım en buyuk halamı cok dınler babam ablam ablam dıye ölür onunla konuştum bekle bıraz dedi ben konuscagım dedi gönülsüz olmasın beddua etsin istemem bu çok üzer beni rabbım hayırlısını nasıp etsın oyle dua edıyorum elbet nısanlımı sevıyorum kafamda uyuyor arada ufak sorunlar elbt cıkıyor.. he bu arada babam teyzem ıle konusmus bız yaslı ınsanlarız hasta olsak kım gelecek yanımıza ılgılınecek bızımle dıye soylemıs dedıgınız gıbı bunuda dusunuyor olabılır

sen zaten yazmışsın herşeyi bence de öyle yani mesafe problem baba sonuçta ilgisiz görünsede içinde neler düşünüyo kim bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…