Canım benim imkansızO babayı susturun ve uzak durmasını söyleyin.
Annenizi de tembihleyin uyarsın.
Baba nasıl akıl veriyor ki sizin aleyhinize oluyor?
Eşine seni mi kötülüyor ya da onun yanında sana laf mı somuyor babanCanım benim imkansız
Olsa yapıcam
Eski eşim kadar yapamıo şükür ama buraya taşınacaklar
Tamam ayda yılda bir gidiyoruz ama buraya yerleşecekler durdurursam da eşim de anlar nie vaZgeçtiler dieçok gidip gelmeyin ayda 1 yeter
oraya yerleştikleride işte ayda 1 yeter geleceklerse müsait değiliz dersiniz siz de sık sık gitmezsiniz çok nadir yani sanki uzaktalarmış gibiTamam ayda yılda bir gidiyoruz ama buraya yerleşecekler durdurursam da eşim de anlar nie vaZgeçtiler die
Ben hep güçsüz biri oldum
Öyle denmio işte beni de geçimsiz görürEsinle konussan acik acik babamla samimi olmani istemiyorum desen.
En son tartışmamıZda bi kere uyardım die bana dediki tamam birdahababanla sohbet etmem dediEşine, "Babamla mesafeli olmanı istiyorum." Diyeceksin. Laftan anlasın bir zahmet. Bir kere tecrube etmişsiniz zaten bari ikinci eşinizin sokma akıllı olup olmadığına dikkat etseymişsiniz.
Tamam da eşim polis bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıooraya yerleştikleride işte ayda 1 yeter geleceklerse müsait değiliz dersiniz siz de sık sık gitmezsiniz çok nadir yani sanki uzaktalarmış gibi
evliliğinize zarar verecek ne söylüyor ki babanızTamam da eşim polis bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıo
Ben işteyken babamla gezerler bile
Öyle denmio işte beni de geçimsiz görür
Nie kardeşim eşiyle konuşma gereği duymuyor çünkü ben güçsüzüm zavallıyım
Babam zaten eski eşim kadar samimi diilEşine, "Babamla mesafeli olmanı istiyorum." Diyeceksin. Laftan anlasın bir zahmet. Bir kere tecrube etmişsiniz zaten bari ikinci eşinizin sokma akıllı olup olmadığına dikkat etseymişsiniz.
Bak hep akıl verio samimi oldukça açık da veriyo ke dimi mal gibi hissettiripYahu guzel arkadasim yazdiklarinizdan hic bir sey anlasilmiyor. Kardesiniz uyarma geregi duymuyorsa siz duyuyorsaniz bu sizinle ya da kardesinizle ilgili degil eslerinizle ilgili. Siz degil esiniz gucsuz. Hayir olayi da anlamadim ki ne oluyor baba damat kanka olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?