Maddi manevi karışıoevliliğinize zarar verecek ne söylüyor ki babanız
Babam zaten eski eşim kadar samimi diil
Hatta şimdiki eşim eskisine göre daha samimi hatta ailesiyle bile mesafeli
O yüzden ona bu konuda güvenmiştim
İkinci hatayı yaparmıyım
Ama sorun buraya taşınmaları
İkisinin ortasıEşine seni mi kötülüyor ya da onun yanında sana laf mı somuyor baban
O kadar örnek var ki hangisini yazsamO babayı susturun ve uzak durmasını söyleyin.
Annenizi de tembihleyin uyarsın.
Baba nasıl akıl veriyor ki sizin aleyhinize oluyor?
Kızlar hakkında da konuşuyorNe yapıyor babanız eşinizle samimi olunca? Alkolik falan da eşinizi de bağımlı yapar diye mi korkuyorsunuz? Gece hayatı var da eşinizi de pavyona mı götürür diye korkuyorsunuz? Somut örnek verin de olayı anlayalım. Ne yapıyor yani?
ayyy açık açık söyleyin görüşmek istemiyoruz diye bu ne laubalilik insan damadına böyle şeyler der mi kızını hiç düşünmedenKızlar hakkında da konuşuyor
Yani eşim de bana dicek baban bile kızlar halkında konuşuyor sen de sus dicek
Bankacı kıza gittim muhabbet ettim
Eski eşime sürekli manitalar geçio bak bak diyodu şakasına dio ama insan sinir oluyo
Aynen işte anladın mı yakında şimdiki eşime de yapar die kaygı patlaması yaşıyorumayyy açık açık söyleyin görüşmek istemiyoruz diye bu ne laubalilik insan damadına böyle şeyler der mi kızını hiç düşünmeden
Dönücem sanaSizi tam olarak ne rahatsız ediyor? Somut örnekler verin yaşantınızdan.
Eşiniz bozuluyor mu? Size söylüyor mu yoksa tahmin mi ediyorsunuz?
Sürekli sizle birlikte mi olmak istiyor babanız, yalnız falan mı kalamıyorsunuz?
Yani damadı oğlu olarak göreni anlarım da kanka nedir ya? Evladın yaşındaki adamdan kanka mı olur insana?
Peki madem.Dönücem sana
E olma o zaman.Öyle denmio işte beni de geçimsiz görür
Nie kardeşim eşiyle konuşma gereği duymuyor çünkü ben güçsüzüm zavallıyım
Ya galiba hala çocuk gibi hissettiriyor konu sahibini. Her şeyi eleştirip azarlıyor falansa eşinin yanında ezik hissediyor herhalde.E olma o zaman.
Nasıl bir baskı yapmışlar da böyle hissediyorsun.
Geçimsiz görecek kadar cahil mi eşin,ohooo.
Anlat güzelce babam böyle böyle bayılır karışmaya,rica ediyorum he de geç diyeceksin,zor değil.
Benim anneme azıcık aralık bıraksam anında dalacak her şeyime.Fırsat vermediğim halde uzaktan telefondan yetişmeye çalışıyor her şeye.Ya galiba hala çocuk gibi hissettiriyor konu sahibini. Her şeyi eleştirip azarlıyor falansa eşinin yanında ezik hissediyor herhalde.
Bir de damadını alıp alıp gezmelere gitmeyi seviyormuş babası. Bu da demektir ki adamın karısı ile geçireceği zamanı kayınbaba hallediyor.Hayret bir şey ya komik biraz da. Babayla yarıştayız
Bir de alınana satılana karışıyormuş adam, kısacası başkalarının evliliğini yönetmek hoşuna gidiyor herhalde. Biraz da yalnız herhalde arkadaşı yok, damada sarıyor son çare.
Konu sahibi babanıza acil bir hobi veya arkadaş bulun. Ancak öyle kocanızın yakasından düşer.
Yani karışılması hoş değil, adam fahri kaynanalığını ilan etmiş bildiğin.Benim anneme azıcık aralık bıraksam anında dalacak her şeyime.Fırsat vermediğim halde uzaktan telefondan yetişmeye çalışıyor her şeye.
Konu sahibi de çok çekmiş ama çaresini bulamamış ne kadar kötü bir psikoloji.
Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?