- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Yani kimsenin gunahini almayayim ama esini aldatmaya tesvik ediyo babam ben yanlis mi anladimKızlar hakkında da konuşuyor
Yani eşim de bana dicek baban bile kızlar halkında konuşuyor sen de sus dicek
Bankacı kıza gittim muhabbet ettim
Eski eşime sürekli manitalar geçio bak bak diyodu şakasına dio ama insan sinir oluyo
Babaniz belki saf noyetinden diyor ama bazen konu yanlos anlasiliyor mesala benim annen bi kere esim calimadayken esime tlf acmis ne zaman eve gidecen diye kizm seni özlüyor o zaman esim arayip annen. Bana amil veriyor eve git diye sanki ben bilmiyor vs ben anneme aradim anne tm damadinla konuşursan iyi kotu akil verme sonra yanlis anliyor diye odan artik konuya karismadi bence sende babandan cekinme dogruca kendisine anlat hem babadir eminim anlar sizibu sorun basit gibi dursa da yakından bakıldığında anlıcakdınız be kadar zor olduğunueskiden beri çekiyorum ben bu derdi evlenip mutlu oluyorum ama babam eşimle kankaya bağlıo maddi manevi kahroluyorum eski eşimle de ayrılmamıza neden oldu herşey güllük gülistanlık bile olsa hep babamın himayesinde .... şıan ayrı şehirlerdeyiz sorun yoktu ama yakında buraya yerleşecekler lütfen akıl verin yardım edin ağlama krizlerindeyim işe de gitmek istemiyorum yarın işbaşı ... Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirsebabamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmınburaya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum
Anne ilk once seni dusunecek senin yuvan da dagilsa huzurun bozulsa iyi mi olucak sana tavsiyem bir psikolaga git psikatriye zavalliyim falan demissin kimse zavalli degildir sende degilsin gucsuzde degilsinAynen işte anladın mı yakında şimdiki eşime de yapar die kaygı patlaması yaşıyorum
Baksana ben anneme desem ki babamı dolaylı yoldan vazgeçirse gelmeseler yerleşmeseler yani ev bakıcaklar da ama eşim anlıcak nie vaZgeçtiler dicek napıcam ve Allah korusun babam kalp hastası ölğrse annem beni suçlucak nolurdu kabul etseydin dicek işte gel de çık işin içinden
+1Ya galiba hala çocuk gibi hissettiriyor konu sahibini. Her şeyi eleştirip azarlıyor falansa eşinin yanında ezik hissediyor herhalde.
Bir de damadını alıp alıp gezmelere gitmeyi seviyormuş babası. Bu da demektir ki adamın karısı ile geçireceği zamanı kayınbaba hallediyor.Hayret bir şey ya komik biraz da. Babayla yarıştayız
Bir de alınana satılana karışıyormuş adam, kısacası başkalarının evliliğini yönetmek hoşuna gidiyor herhalde. Biraz da yalnız herhalde arkadaşı yok, damada sarıyor son çare.
Konu sahibi babanıza acil bir hobi veya arkadaş bulun. Ancak öyle kocanızın yakasından düşer.
Hastalık mı bu bilmiyorum samimiyet kurup evliliğimi mi yürütmeye çalışıoDönücem sana
Ben ileri gitmesinden korkuyorum tamam da ben dışarda yiyip içmek istiyorum babam ne hakla karışıp akıl verioBen anlamadım ne yapıyor babanız? Siz küçük şeyleri büyütüyorsunuzbence , benim babamda dedi eşime arabanın bagajına mangal koy plastik tabure koy istediğin yerdedırırpiknik yaparsın diye bunun nesi kötü? Daha açık net örnekler verin bu kafaya takılacak hayatıma müdahale ediyor denecek bişey değil. Hergün evinize mi geliyor, evde eşyaların yerini mi değiştiriyor, alışveriş yapıp getirip dolabınızı mı dolduruyorlar yapıyor hayatım mahvoldu diyecek. Bunları yapıyorsa bir çözüm bulunur ama bu kadarcık şey için boşanacak ne var ?
Hayır babamın dilin de var şakasına diyip geçio ama hoş diilYani kimsenin gunahini almayayim ama esini aldatmaya tesvik ediyo babam ben yanlis mi anladim
Haklısın ama anlamıo işte iyi niyetli ben de biliyorum ama ben eşimle onu kendim alıştırıp yönlendirip şekil vermek istiyorumBabaniz belki saf noyetinden diyor ama bazen konu yanlos anlasiliyor mesala benim annen bi kere esim calimadayken esime tlf acmis ne zaman eve gidecen diye kizm seni özlüyor o zaman esim arayip annen. Bana amil veriyor eve git diye sanki ben bilmiyor vs ben anneme aradim anne tm damadinla konuşursan iyi kotu akil verme sonra yanlis anliyor diye odan artik konuya karismadi bence sende babandan cekinme dogruca kendisine anlat hem babadir eminim anlar sizi
Ben ileri gitmesinden korkuyorum tamam da ben dışarda yiyip içmek istiyorum babam ne hakla karışıp akıl verio
Aksini savUnsam eşim babamı örnek gösterecek anlıo musun örnekleri tek tek vermeye çalışıyorum
Anneme diyorum ama hemen rest çekio tamam tamam gelmeyiz taşınmayız orayaya bağlıoHaklısın ama anlamıo işte iyi niyetli ben de biliyorum ama ben eşimle onu kendim alıştırıp yönlendirip şekil vermek istiyorum
Dışarda yicem gezcem Tozcam
Babam dio yok dışarda yemek şu kadar Yok marketleri dolaşıyorum en ucuzunu arıyorum yaa deli oluyorum yaz gelsin başlıcak tabure muhabbetine
Yaa Burak da ben yönlendiriyim eşimi
Bak senin de başına gelmiş
Karışmanın iyi niyeti olsa da olmaz iğrenç bişey
Ah canım yaa biraz anlamaya çalış lütfen düşünseneYaş kaç acaba? Profilde 30 yazıyor ama 17-18 galiba?,!
Benseni anladım canim sonuçta yemek gezmek icmek eşlerin özel zamanları zevkleri kendi istekleri doğrultusunda olmali.baban şakayla karisik söyleyince bu siz3 yansıyor.sanırım şöyle mesela siz tatilde bir yere gitmek istiyorsunuz güzel tatil kasabasına ama babanız veya büyükler der ki memlekete gidin aile büyüklerinin elini opun vb esinde babanın söylediğini dinledi ve tatil yerine köye gittiniz bu olay bir örnek biraz kendini böyle le açıklayan olaylarla anlatsan daha iyi anlarlar .karışık yazdığın için yorumlar seni olumsuz elestirici oluyorHaklısın ama anlamıo işte iyi niyetli ben de biliyorum ama ben eşimle onu kendim alıştırıp yönlendirip şekil vermek istiyorum
Dışarda yicem gezcem Tozcam
Babam dio yok dışarda yemek şu kadar Yok marketleri dolaşıyorum en ucuzunu arıyorum yaa deli oluyorum yaz gelsin başlıcak tabure muhabbetine
Yaa Burak da ben yönlendiriyim eşimi
Bak senin de başına gelmiş
Karışmanın iyi niyeti olsa da olmaz iğrenç bişey
Canım benim piskahatr benim babamı değiştirmicekAnne ilk once seni dusunecek senin yuvan da dagilsa huzurun bozulsa iyi mi olucak sana tavsiyem bir psikolaga git psikatriye zavalliyim falan demissin kimse zavalli degildir sende degilsin gucsuzde degilsin
Onu diyorum değişmez tek çaresi mesafeli olunsa bunlar yaşanmazBiliyorum, annem hala öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?