Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Yani kimsenin gunahini almayayim ama esini aldatmaya tesvik ediyo babam ben yanlis mi anladim

Babaniz belki saf noyetinden diyor ama bazen konu yanlos anlasiliyor mesala benim annen bi kere esim calimadayken esime tlf acmis ne zaman eve gidecen diye kizm seni özlüyor o zaman esim arayip annen. Bana amil veriyor eve git diye sanki ben bilmiyor vs ben anneme aradim anne tm damadinla konuşursan iyi kotu akil verme sonra yanlis anliyor diye odan artik konuya karismadi bence sende babandan cekinme dogruca kendisine anlat hem babadir eminim anlar sizi

Anne ilk once seni dusunecek senin yuvan da dagilsa huzurun bozulsa iyi mi olucak sana tavsiyem bir psikolaga git psikatriye zavalliyim falan demissin kimse zavalli degildir sende degilsin gucsuzde degilsin

Konu sahibi, Allahaşkına daha açık yazsan.
Bu kadar kahrolacak ne varsa detay versen.

Babanın seninle ilişkisi nasıl? Eşinle aranızı bozmaya yönelik neler yapıyor mesela, seni mi kötülüyor?
Ne diyor mesela "benim kız güzel yemek yapamaz, gel dışarda yiyelim" deyip eşinizi götürüyor mu, ne? Somut şeyler söyleyin.

Ve bu kadar rahatsızsanız eşinize söyleyin.
Düzgün bir dille, net ifadelerle fazla samimi olmamasını isteyin.

+1

Sorun kimsede değil sende. Sen azcık dik dur azcık kararlı ol.
O öyle der yok bu sefer böyle cevap verirler yok o alınır.
Sen de insansın. Sen de birşeyler söyleyebilir sen de alınabilir sen de sorgulayabilirsin. Bir bireysin sonuçta. Kendini ikna et bence bir birey olduğuna ve senin de kararların olabileceğine. Başka kimsede sorun yok diye düşünüyorum.

Baban tavsiyede bulunuyor hatta buny baskıcı olarak yapıyor

Bunu engelleyecek olan sen ve eşin

Kv deler de bir çok şey söyler kimse yapmaz çoğunu ama

Hastalık mı bu bilmiyorum samimiyet kurup evliliğimi mi yürütmeye çalışıo
içine ediyo örnek o kadar var ki
Mesela birileri geçio aaa manitalara bak lafa bak eskisine yapıodu ama az kaldı eşime yapçak
Akıl verio
Örnek
Bana dio simit al yolda yersiniz kahvaltılık verio
Yemicem kardeşim
Yanımızda yemek taşıyacağız
Ben eşimi öyle mi alıştırdım ama babam böyle yapınca ben aksini savunamıyorum anladın mı
Hayır dedim babama
Net şekilde
Hala ısrar edio yok nie
Ben de dedim ki baba bunun iki cevabı var ya evet ya hayır
Karşıma geçmiş gülüyo eşimin yanında küçük düşürüyor
Yani ben dik dursam da olmuyo alışmış Benim özgüvensiz halime
Ama rencide oluyorum
Biraz zaman geçio hemen benim örneğimi verio
Sen az önce demiştin yaa iki cevap olur dio evet ya da hayır dio
Sen örnek istediğin için yazıom dostum
Başka örnek
Alıo eşimi karşısına her akşam muhabbetin dibine vuruyo
Yaa tamam da akıl verio
Nasihat
Beyin yıkamaca
Bak konuşsunlar isterse sabaha kadar siyaset konuşsun spor...
Nie kızıyım ama evlilik hayatım hakkında konuşmasın anladın mı
Çok hoşsohbetse diğer damadıyla da konuşsun

Ben ileri gitmesinden korkuyorum tamam da ben dışarda yiyip içmek istiyorum babam ne hakla karışıp akıl verio
Aksini savUnsam eşim babamı örnek gösterecek anlıo musun örnekleri tek tek vermeye çalışıyorum

Haklısın ama anlamıo işte iyi niyetli ben de biliyorum ama ben eşimle onu kendim alıştırıp yönlendirip şekil vermek istiyorum
Dışarda yicem gezcem Tozcam
Babam dio yok dışarda yemek şu kadar Yok marketleri dolaşıyorum en ucuzunu arıyorum yaa deli oluyorum yaz gelsin başlıcak tabure muhabbetine
Yaa Burak da ben yönlendiriyim eşimi
Bak senin de başına gelmiş
Karışmanın iyi niyeti olsa da olmaz iğrenç bişey

Yaş kaç acaba? Profilde 30 yazıyor ama 17-18 galiba?,!

Anneme diyorum ama hemen rest çekio tamam tamam gelmeyiz taşınmayız orayaya bağlıo
Anneme dicem ki eğer babam bizim hayatımıza karışmaya devam ederse iki kardeşimle de babamın küs olduğunu söylücem dicem
Baba hakkı olmasa valla küfür etçem çok sinirliyim namaza başladım allahım yardım et

Yaş kaç acaba? Profilde 30 yazıyor ama 17-18 galiba?,!
Ah canım yaa biraz anlamaya çalış lütfen düşünsene
Baban tamamen iyi niyetli ve yüzde yüz haklı da olsa senin evliliğine karışıo kaleyi içten fethederek ...
Bu karışma maddi manevi...
Sen kötü hissetmez misin kafana takmaz mısın kendini özgüvensiz hissedebilir misin
Küçükken iç ses gibi analar babalar karışır yaa
Misafirliğe gittiğinde aç mısın derler
Annen hemen der yedi geldi
Eeee ben hep böyleyim bunun acısını bilemezsin

Benseni anladım canim sonuçta yemek gezmek icmek eşlerin özel zamanları zevkleri kendi istekleri doğrultusunda olmali.baban şakayla karisik söyleyince bu siz3 yansıyor.sanırım şöyle mesela siz tatilde bir yere gitmek istiyorsunuz güzel tatil kasabasına ama babanız veya büyükler der ki memlekete gidin aile büyüklerinin elini opun vb esinde babanın söylediğini dinledi ve tatil yerine köye gittiniz bu olay bir örnek biraz kendini böyle le açıklayan olaylarla anlatsan daha iyi anlarlar .karışık yazdığın için yorumlar seni olumsuz elestirici oluyor

Anne ilk once seni dusunecek senin yuvan da dagilsa huzurun bozulsa iyi mi olucak sana tavsiyem bir psikolaga git psikatriye zavalliyim falan demissin kimse zavalli degildir sende degilsin gucsuzde degilsin
Canım benim piskahatr benim babamı değiştirmicek
Küçüklüpğmdem beri baskı
Kız kardeşim ne güzel rahat o konuda babamla resmî ayakları üstünde duruyo
Ben nie zavallıyım anlı o musun bu saatten sonra dik durmaya çalışsam da alaysı bakıolar bana
Düzelmez artık
Evliliğimi kurmuşum gidiyom güzelce işte be istiyorsun benden
Samimi olmasın eşimle Allah aşkına kafayı yicem onun yüzünden küsüm hâlâ eşimle anlıo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…