Kendısı neden evlenmıs acaba bu kadar karsıda
höhhh ilk defa böyle bişi duyuyorum.genelde babalar torun torba için evlensin ister kızlarını çok ilginçmiş.biraz zaman içinde kendini ima etmeden dokundur bakalım yavaştan yada annen dokundursun.şunun şuyu evlendiiydi torunu oluyomuşş torun torbaya karıştı gibisinden tepkisi nolcak bi süzün
Yok artık ya.
Annenle evliliği nasıl peki sorunları mı var?
sürekli kendi evliliği içinde hata diyip duruyo kimin hamile oldugunu çoçuğu oldugunu duysa küfür bile ediyo iyi afedersinz (b.k)yemiş falan diyo dediğim gibi mesleği öğretmen aslında çocukları çok seviyo velileri babamdan çok memnun ama bize karşı nefret ediyomş gibi yapıyo bizi çok seviyo her dediğimizi yapar çok iyidir ama dediğim gibi bu konulara çok soğuk kıskanıyo mu acaba
valla canım yapıcak bişi yok yani.baban numunelikk bu dünyada.sen sonuçta namusunla evlenmek yuva kurmak istiyosun evlat sahibi olmak istiyosun.açıkça dile getir koparsa kopar kıyamet yani eğer yaşın çok gnç değilse tabi.belli yaşa geldim evlenmek istediğim biri var ve istemeye gelcekler yuva kurmak istiyorum de baktın kıyamet geliyo topluca kaçın bi süre girmeyin eve.
Hata olarak göruyorsa mutsuzsa sızınde aynı seylerı yasayacagınızı dusunuyor olabılır
Ama boyle gıtmez kı herkes aynı olacak degıl kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?