Babam evliliğe karşı :(

evrembus

14.09.2014 ∞ ♥
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1.456
520
148
Konudanda anlaşıldığı üzere babam sadece benim evlenmeme degil evliliğe karşı :/ normalde çok anlayışlı bilgili üniversite okumuş görmüş geçirmiş biri her konuda çok anlayışlıdır bi tek bu konu hariç babam ne yaparsanız yapın yiyin için gezin kıyafete hiçbi şeye karışmam ama bana bu konularla gelmeyin diyo sorun ne ben ne sevgilim ne yaşlarımız ne egitim durumu ne maaş ne ev ya hiçbi şey babamı tanıyan herkes o evliliğe karşı 50 yaşındada olsanız,kralı getirseniz vermez diyo artık herkes gördü babamın kafasındaki düşüncesini resmen evlenmesinler ben bakarım ömür boyu dizimin dibinden ayrılmasınlar dıyo ama benim 3 yıllık bi ilişkim var ve birbirimizi yeterince tanıyoruz artık huyunu suyunu karakterini ailesini her seyini kendiminkiler kadar iyi biliyorum o da benimkileri zaten uzaktan akrabayız aileler birbirini tanıyo annemde bu evliliğe sıcak bakıyo istiyo butun akrabalrım onlardan iyisini mi bulcaz düşüncesinde her neyse eylülde istemeye gelicekler annesi anneme söyledi ama annem babama söylemeye korkuyo babam hayır demeye kalmıyo bu konular açılınca canavara dönüyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum sizce babama nasıl kabul ettirebiliriz ? gelseler kapıdan kovar ve ya eve kadar girseler sessizce küfürler eder hadi büyükler girdi her seyi kabul etti bile desek düğün de dahil her şeyi zehir eder ve düğünden sonra evimize adım atmaz napıcam ben

höhhh ilk defa böyle bişi duyuyorum.genelde babalar torun torba için evlensin ister kızlarını çok ilginçmiş.biraz zaman içinde kendini ima etmeden dokundur bakalım yavaştan yada annen dokundursun.şunun şuyu evlendiiydi torunu oluyomuşş torun torbaya karıştı gibisinden tepkisi nolcak bi süzün

Kendısı neden evlenmıs acaba bu kadar karsıda

sürekli kendi evliliği içinde hata diyip duruyo kimin hamile oldugunu çoçuğu oldugunu duysa küfür bile ediyo iyi afedersinz (b.k)yemiş falan diyo dediğim gibi mesleği öğretmen aslında çocukları çok seviyo velileri babamdan çok memnun ama bize karşı nefret ediyomş gibi yapıyo bizi çok seviyo her dediğimizi yapar çok iyidir ama dediğim gibi bu konulara çok soğuk kıskanıyo mu acaba

aksine babam bu konulardan nefret eder annem ısındırmak içi çok açıyobütür konuları ama hep kavga etmeye başlıyolar ve herkes odalara kaçıyo ikisi kalıyo evde huzursuzluk çıkıyo bü tür konularda çok denedik

valla canım yapıcak bişi yok yani.baban numunelikk bu dünyada.sen sonuçta namusunla evlenmek yuva kurmak istiyosun evlat sahibi olmak istiyosun.açıkça dile getir koparsa kopar kıyamet yani eğer yaşın çok gnç değilse tabi.belli yaşa geldim evlenmek istediğim biri var ve istemeye gelcekler yuva kurmak istiyorum de baktın kıyamet geliyo topluca kaçın bi süre girmeyin eve.

Yok artık ya.
Annenle evliliği nasıl peki sorunları mı var?

hayır yok normalde çok mutlu bi aileyiz ya aslında melek gibidir ama bu konular açıldıgında evde huzursuzluk çıkarıyo ablamında sevgilisi var ve bizi çok sevdiği halde yalan söylüyo bu konuları açtığımız için bizden nefret etmişmişmiş :/ bu konularda annemi sarstıgı bile oluo sonra pişman olup üzülüyp farkediyoruz bizde artık bu konuları açmasını annemden isteyemiyoruz:/ çok uğraştım baba tamam sözlenelim kaç yıl beklemeye razıyız dedim yok tamam tanı herkese sor bi yanlışını görürsen valla ayrılcam dedim yok nuh dıyo peygamber demiyo

Hata olarak göruyorsa mutsuzsa sızınde aynı seylerı yasayacagınızı dusunuyor olabılır

Ama boyle gıtmez kı herkes aynı olacak degıl kı

bizde numunelik oldugunu düşünüyoruz ya eniştem var damadım gelinim düğün dernek o kadar çok seviyoki torunu olcak diye adam deliye döndü kızına aldıgı telefondan dmadınıda alıyo hiç ayırt keske benim babamda böyle olsaydı dahada kötüsü bende ilişkimi zedeliyorm sevgilimi bıktırmk üzereyim bence bana iiyi katlanıyo bunalıma sokuoyrum onuda nereye düğüne fln gitsek birlikte iyi bak senin hiçbi zaman yaşayamıcagn bi ortam tabi benimle devam edersen hiçbi zaman mutlu olamazsın babam vermicek yok versede kan kusturcak gibi laflar milleti kıskanmalar yaptığım doğru değil biliyorum ama sürekli tepkisini ölçüyorum bıkmış mı diye belki ayrılırsa başka biriyle daha mutlu olur

Hata olarak göruyorsa mutsuzsa sızınde aynı seylerı yasayacagınızı dusunuyor olabılır

Ama boyle gıtmez kı herkes aynı olacak degıl kı

hayır çok mutlu dediğim gibi sadece biz büyüyüp bu konular açılmaya başladıgından beri huzursuzluk var :/ ama dedemde aynı haytta kızlarının evine gitmez mesela aynı ona çekmiş

benim babam çok kıskanıyordu..
değil bununla kimseyle evlenme hep benimle yaşa diye takılıyodu bana..
sonra sarılıp sende yuva kurmak çocukların olsun istiyosun sen bana bakma ben takılıyorum öyle napiyim ilk göz ağrımı kıskanıyorum derdi
paylaşmak istemiyor babalar..kızlar babalara babalar kızlara düşkündür..
aynı durum erkek çocukları ve anneler içinde geçerli..
bütün evlatlar aynıdır tabi ama babalar kızların evden gitmesi konusunda baya hassaslar..
ama senin baban durumun biraz ötesinde görünüyor..
babanla ısrarla konuşmayı dene canım..olmadı artık mutsuzluğunu gösterirsin onada dayanamaz herhalde..

canım babanı karşın aalmanı istemem ama yanii babanla ısrarla konuş ayıp bişi değil istediğin hayır baban sorunlu davranırsa hala o zaman ya resti çekipp yuva kurcan yada oturup yalnız yaşlancan babanlar yüzyıl yaşıcak değiller sonuçta

ya dahasıda var aslında ben fazla inatççıyım dediğim dedik bi insanım kız kardeşlerim en çok senin sözün geçiyo bu evde diyolar ama nasıl desemki benim yola getirme yöntemim başka o inatlaştıkça istanbulda iş yeri sevgilimin kaçıp yanına giderdim konuşup kabul ettirmeye çalışırdım babama ama babam ne yapar eder beni ikna eder eve gelirim tamam kabul ettim der ama yine vazgecer , okumamış insanlar evlenir okuyan hep okur dedi okulu bıraktım her şeyi göxe aldım işe girdim çalıştım çeyizimi yaptım sırf yuk olmamak için her seyim tamam olursa tamam der sandim ama yok ya nasıl olur anlamıyorum her yaptıgıma ragmen ben seni kabul ederm sadece ömür boyu yanımda yasayın diyo normalde kaçıp giden kızlarını babalar kızar döver ne bileyim ama babam böyle durumlarda alttan alıp yumusar daha iyi olur , ama sustugum alttan aldıgım zamanlarda üstte çıkıp hayatta olmaz diyo

canım ona ömür boyu dizinin dibinde olamıcağını anlatt sonuçta Allah bilir de yaşları geçio göçüp gittiklerinde sen napıcaksın bu hayatta en azından sarılcağın dayanak bulcağın ailen olması gerektiğini söylee

sevgilim evi arabası iyi gelirli bi maaşı iyi bi ailesi var beş vakit namaz bile kılar gençler kılmaz normalde pek :/ ama bütün bunlara ragmen karşı
dayımlar teyzemler herkes onaylıyo bu ilişkiyi hatta akraba oldugu içinde onada banada soruyolar ne zaman düğün artık bi şeyler olsun diyolar özellikle erkek kuzenlerim bi yüzük takın laf olmasın diyolar ama elimizden bi şey gelmiyo

neyse eylül bi gelsin o zaman olanları size aktarırım bana akıl verirsinz ne yapmam gerektiği hakkında :/ sanırım şu an yapılcak olan tek şey sevgilimi bunaltmamak onluk hiçbi sorun yok ama ben olmamasında bütün suç onunmuş gibi davranıyorum sınırlenince bagrııp çagırıyorum alttan alıyo bizden sonra tanısanların hepsi evlendi diyorum :/ neyse en azndan onu kaybetmemek için suan yapabilceğim şey sevgililiğimizn tadını çıkarmak sürekli aynı konuları açmaktan ne yaşadığımızı anlamadık

sen tabi şu an kızgınsın ama baban çok sempatik geldi gözüme kızını kıskanan baba işte

kendi babam geldi aklıma ziyaret sonrası evimize giderken hala gözleri dolu dolu uğurlar bizi kıyamam

sakın kaçmayı falan düşünme , ne kadar kıskada kavgalıda olsanız çok zorlu olucak belki senin için ama usulune uydurmaya çalış herşeyi

kızını bu kadar kıskanan paylaşmak istemeyen bir baba kızının üzüldüğünü görünce de dayanamaz elbett... hayırlısı olsun

teşekkür ederim derdimi dinlediğiniz için öyle yapmaya çalışıcaz ailesi olmazsa her hafta gelir ister bıktırırız diyomuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…