• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kalp krizi geçirdi yardım:(

Anneni kaybetmişsin, baban ise hasta sen ne derdindesin ?
Ya sabır, ya selamet.
Konu sahibinin kac yasinda oldugunu okudunuz mu siz ? Kucucuk cocuk babasi icin umut yok denmis, ortami degisecek ne yapacagim diye soruyor. 15 yasinda cocuga yazilacak cevap mi bu ? Sorulan soruya cevap verin, kimin neyi dert ettigi sizi ilgilendirmez. Ortada annesini kaybetmis ve babasiyla ilgili umut kalmamis bir COCUK var. Biraz dikkat edin uzer miyim kizcagizi falan diye.

Evet tam olarak bunu diyorum babam dün gece vefat etti. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da başka bir şehirde büyük 2 ablamla kalacağım. Nolur yardım edin
Basin sagolsun cok uzuldum. Baska bir sehir zor olmaz mi senin icin

Başın sağolsun ölümün soğuk yüzünü goren biri olarak çok acı hele kimsesizsen dahada aci oncelikle ablalarin evlimi neden onlarla yasamk istemiyorsun ne isle mesguller yardimci olmak adina soruyorum maddi anlamda nasil gecineceksin

Başın sağolsun ölümün soğuk yüzünü goren biri olarak çok acı hele kimsesizsen dahada aci oncelikle ablalarin evlimi neden onlarla yasamk istemiyorsun ne isle mesguller yardimci olmak adina soruyorum maddi anlamda nasil gecineceksin
Çok teşekkür ederim, en büyük ablam evli 1 tane çocuğu var 31 yaşında ve öğretmen. Diğer ablalarim 27 24 yasindalar. 24 yaşında olanla burada kalabilirim anca hiç anlasamiyoruz açıktan okuyor. 27 yasinda olan da öğretmen. Baska bir şehirde yaşıyor. Diğer bir seçenek de bu ablamin yanında kalmam. Çok iyi anlasıyoruz ama başka bir sehir ben buraya çok bagliyim nasıl kalırım başka şehirde sizce benim için hangisi daha uygun olur

Çok teşekkür ederim, en büyük ablam evli 1 tane çocuğu var 31 yaşında ve öğretmen. Diğer ablalarim 27 24 yasindalar. 24 yaşında olanla burada kalabilirim anca hiç anlasamiyoruz açıktan okuyor. 27 yasinda olan da öğretmen. Baska bir şehirde yaşıyor. Diğer bir seçenek de bu ablamin yanında kalmam. Çok iyi anlasıyoruz ama başka bir sehir ben buraya çok bagliyim nasıl kalırım başka şehirde sizce benim için hangisi daha uygun olur
Iyi anlastigin ablanin yaninda kalman yararina olur canim. Allah sana sabir versin. Annenin ve babanin mekani cennet olsun insallah. Her yere alisirsin. Alisamam diye hic korkma. Her seyin altindan kalkarsin Allah'in izniyle.

Oncelikle basin sagolsun.
En cok hangi ablanla anlasiyorsan, hangisi senin gelmene daha iyi bakiyorsa ve maddi olarak hangisinin durumu yeterse onunla kal. Anlasamadigin ogrenci ablanla kalma mesela.

27 yasinda olan ablan mantikli gorunuyor her serde bir hayir vardir belkide iyikide gelmisim diyeceksin...babandan maas kaldimi

Seni en cok isteyenle kal. Belki biri israr eder benle ksl diye. Ama bekar olanlar daha iyi olur sanki. Allahtan 3 tane ablan var. Yalniz hissetme kendini. Basin sag olsun

Bu da olabilir ama ölmek tercihim. Intihar etmek istiyorum
canım saçmalama daha çok küçüksün yolun başındasın. evet acın çok büyük başın sağ olsun ama bununla da baş etmek zorundasın. bu da senin imtihanınmış böyle şeyler düşünme sakın. Allah sabır versin.

İnşallah bi mucize gerceklesirde baban iyilesir cnm cook dua et allah yardimcin olsun daha cok kucuksun demek istediğini cok iyi anladım neden en büyük ablanda kalmiyosun

Başınız sağolsun, 15 yaşında bir çocuğa 2 ölüm:( Allah sabır versin inşaallah, acınız daha çok yeni:( önünüzde inşaallah uzun yıllarınız var, ölümü düşünemeyecek kadar küçüksünüz, rahmetli anne babanızı üzmek istemiyorsanız intihar gibi düşünceleri lütfen aklınızdan çıkarın:KK43:

basin saolsun canim .. anlasamadigin ablanla kalma
otekiler evlimi,bide isin içine eniste vakasi girecek
burda ne konular okuyoruz

nolur oku derslerine iyi çalis,hayalindeki meslegi eline al hayatini kurtar ..

senin tek kurtulusun okumak,yoksa en ufak bi hatayla yanlis evlilik falan yaptiginda ( ileride ) arkamda kimsem yok,maddi gucum yok diye çekmek zorunda klirsin

sadeec oku, derslerine çalis ..

Başın sağolsun canım,babanın mekanı cennet olur inşallah.

Basin sagolsun canim.
24 yasindaki ablanla kalsan düzenin bozulmasa daha iyi gibi geldi bana, hangi konularda anlasamiyorsunuz

Back
X