• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kalp krizi geçirdi yardım:(

İlk olarak basın sagolsun canm.. İkisinin birden olmayısı gercekten cok zor bır durumdur emınım.. Bılmıyorum karar verdınmı ama Bence cok ıyı anlasıyoruz dedıgın ablana gıt, öğretmenmıste, sana okul hayatında yardımcı olur hemde normal gunluk hayatında da. Olgun bırıdır cunku buyuk ıhtımalle.. Tum arkadaslarımın dedıgı gıbı okuluna ve derslerıne asılmaya bak. Sende bı meslek alırsan elıne ne guzel kımselere eyvallahın olmaz.. Güçlü olman lazım senın artık hayatta..

Kiz 15 yasinda, babam beliki sagligina kavusmayacak diyor ..

Siz kizi elestiriyorsunuz sirf yorum yapmak icin yapanlar herkesi yerden yere vurmak zorunda degilsiniz ..

Yazik yaaa ..

Csnim allah rahmet etsin , basin sagolsun..

Sen kucuk ablanla anlasmiyorsan , buyuk ablana git guzelim.
Orda daha rahat edeksen onun yaninda kal..

Şehir değiştirmek sana iyi gelicek bence.toparlarsin kendini bir düzen kurar derslerine calisirsin.iyi anlastigin ablan olan bekar Ortanca ablanla kalirsan daha huzurlu olursun bence. Basın sağolsun üzüldüm. Iyiki ablalarin var yalnız değilsin.8yil aradan sonra kızıma kardes yapmaya karar vererek nekadar iyi yaptigimi şimdi daha iyi anladım.sahip olun birbirinize destek olun.

Bu da olabilir ama ölmek tercihim. Intihar etmek istiyorum

Canım başın sağolsun ...
Daha küçücüksün sen ama erken yaşta olgunlaşman gerekecek maalesef ..
Bak kardeşim çok zor yaşadıkların ama bundan sonrası için güçlü olmalısın derslerine sarıl liseyi bitirip ünv yi kazandıktan sonra herşey senin için çok daha iyi olacak ..
Allah sana bundan sonra hep güzellikler yaşatsın inşallah ..

canım küçücük yüreğinene kadar büyük acılar var.hayata sakın küsme anne ve babanın mekanı cennet olsun büyük ablanlar senin için en uygununa karar veriri sakın kötü şeyler düşünme .anne,bbana yakışır bir evlat olarak dimdik dur derslerine çalış okumana bak .allah yüreğine ferahlık versin. :(

başın sağolsun.. Allah sabır versin... intiharı düşünme. vakti zamanı geldiğinde annen ve babanı göreceksin zaten..

bak ablaların varmış. yine de yalnız değilsin.. inş. en güzel kararı verirlerde sende mutlu olacağın yerde kalırsın.

başın sağolsun :(
canım ünv sınavına kadar 3 senen var o zamana kadar en iyi kimin yanında rahat ders çalışabilirsin düşünüp karar ver, sonra zaten yurda çıkarsın ve kendi düzenini kurarsın. Allah derdini verdiği şeylerin sabrını verir. bol bol dua et , derslerine çalış ve rahmetli anne babana layık örnek bir insan olmaya çalış.

bu durumda bir de kızı ayıplayanlara diyecek birşey bulamıyorum. gidecek yerim yok diyor bizim derdimiz hemen taşlamak. fırsat bulmuşken kaçırmayalım

Hayatta yaşamamız gereken ne varsa yaşayacağız mecbur. Yakınlarını kaybettin buna engel olamazdın, şuan çaresiz hissediyorsun ama düzeleceğini düşün, bazı şeylere biz mani olamayız o yüzden sen hayata tutunmaya bak. Zor günlerin için sabret, iyi olacağını düşün.

Bu da olabilir ama ölmek tercihim. Intihar etmek istiyorum
Başın sağolsun ablacım sakın öyle şeyler düşünme Rabbim sevdiği kullarını sınar, hangi ablanla iyi anlaşıyorsan git onun yanında kal tatillerde yine gelirsin büyüdüğün yere, ergenlik dönemi herkes için büyük sorundur ablanla zaten anlaşamıyormuşsun daha kötü olur senin için

Back
X