Babam kanser hastası

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar babam kanser hastalık karacigere de yayıldı çok halsiz doktorlar olumsuz konuştu bir doktor iyileşir dedi bu konuda bilginiz varmı çevrenizde iyileşen varmı daha 56 yaşında hiç bişeyi yıktu bir anda bu hastalik çıktı kimse de yanıma gelmiyor çok yalnız hissediyorum bu duyarsızkık neden

Cok gecmis olsun hastalik sadece karacigerde mi? Eger oyleyse karaciger kendini yenileyen bir organ ameliyat ile hastaliktan kurtulunur ama baska organlarda varsa durum daha ciddi umarim babaniz sagligina kavusur
Sagolun bagırsak kanseriydi karaciğere yayılmış

Çok geçmiş olsun. Benim kayınpeder de aynı şekilde şuan. Bağırsak kanseri ameliyat oldu ama karaciğere metastaz yaptı. Kemoterapi görüyor.

Cok destek olun zor bir süreç... Siz de psikolojik destek alın lütfen. Allah yardımcınız olsun

Çok çok geçmiş olsun.. Rabbim Şafi ismi şerifiyle şifa versin inşaALLAH.. Babanız yanınızda mı? Açıkçası bu süreçte kimsenin gelmemesi daha iyi olur korona bulaşma ihtimali sizin ve babanız icin hiz iyi olmaz..

Kızlar babam kanser hastalık karacigere de yayıldı çok halsiz doktorlar olumsuz konuştu bir doktor iyileşir dedi bu konuda bilginiz varmı çevrenizde iyileşen varmı daha 56 yaşında hiç bişeyi yıktu bir anda bu hastalik çıktı kimse de yanıma gelmiyor çok yalnız hissediyorum bu duyarsızkık neden
Kanserin başladığı ana nokta neresi. Karaciğer metastazı iyileşebiliyor ameliyatta edilebiliyor ama hücre yapısı önemli küçük ve agresif tümörler hızlı yayılır. Ve bir de Primer vs noktası önemli. Çünkü başlangıç noktası akciğerde hızlı şekilde beyne sıçrıyor. Meme ca da ilk kemiğe sıçrıyor. Bunlarda önemli konular...

Ve ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin babanıza moral verin. Olumsuzlukları da onunla paylaşmayın
Acil şifalar diliyorum

allah yardımcınız olsun çok zor bir durum daha 16 ay önce babamı kaybettim bu illetten öyle oluyor yalnız kalıyorsunuz ben eşimle tek başıma koşturdum düşünün kardeşim bile gelmedi arayıp sormadı siz kimseden bişey beklemeyin ve babanıza sadece moral verin yapacak başka bişey yok bu illeti bir tek moral yeniyor

Umarım babanız şifa bulur iyilesir.Yası da fazla degil üstelik.Allah sizi birbirinize bagışlasın.Benim de babam hasta ,kardesim keyfi gelince ancak bi telefon eder.Öyle kıziyorum ben de.Yalnızliginızi anliyorum😞

moralinizi yüksek tutun, bu gerçekten çok önemli çünkü. Rabbim babanıza ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.

Hic uzulmeyin negatif dusunmeyin Rabbim yardimciniz olsun bir arkadasim abisi bagirsak kanseriydi doktorllar omru bitti hazirlikli olun dediler Allaha sukur 15 yil gecmis hic biseyi yok siz tedavinizi yaptirin gerisini Allaha birakin moraliniz hep yuksek olsun.acil sifalar diliyorum

Canım bağırsak mide gibi kanser türlerinde eşek sütü işe yarıyor deniyor.Arastırın ve kafanıza yatarsa deneyin lütfen.Bizim doktorların eve götürün artık dediği tanıdığımız iyileşti,işe başladı eşek sütü içerek.

Back
X