Babami kanser yuzunden 2018 senesinde kaybettim . Beyin Kanseriydi babam . Kanser oyle bir surec ki doktorlar yeri gelir yasar der yeri gelir 3 ay-6ay omur bicerler... Bu sebeple ben ne umitlendim ne de var olan umidimi yitirdim . sadece dusunmedim sonu ne olur diye . Malesef kotu huylu tumorlerin donusu yok ilk asamalarda tespit edilmediyse evre 4-3 iyilesmesi zor oluyor . Ben hep her gun son gunumuzmuscesine ani biriktirdim , ileride keske dememek icin elimden gelenin en iyisini yaptim . Kaybedince keske sunu da deseydim keske onunla bunu da yapsaydim dememek icin aklima gelen ne varsa yaptim onun icin . Tumorler primer ve sekonder olarak ikiye ayrilirlar . Primerler beyinde baslar ve sadece orada urer vucuda yayilmaz ancak sekonder tumorler yani babanizin tumor tipi metastaz yapar ve diger organlara sicrar . Gercekleri de gorup kabullenin ama lutfen ah vah edip zamaninizi aciya ayirmayin . Kaybedince zaten cok can yakacak zaman olacak en azindan simdi hayattayken nefes aliyorken elinizden geleni yapin mutlu edin mutlu olun sevin sevdiginizi soyleyin .