Babam kanser hastası

Çok geçmiş olsun.

Onkoloğunuz ne dedi?? Kemoterapi görecek mi yoksa akıllı ilaç falan mı dediler?? Kemoterapi görecekse güzel bir onkolog bulun..Onkoloğunuza güvenmeniz önemli..Güzel bir program uygularsa ve tümör de ilaca cevap verirse kimsenin beklemediği hızda iyiileşebilir.Lütfen pozitif olun.Doktorlar bile tedaviyi uygularken varsayımsal çalışıyorlar.Tümörün türüne dair fikirleri olabilir evet ama ilaca ne tepki vereceğini sadece tahmin edebilirler. Hiçkimsede işe yaramayan ilaç sadece birkaç kürde babanızdaki tümörü yok edebilir yani..O yüzden pozitif olmak ve iyileşeceğine inanmak çok çok önemli. Babanıza hep pozitif olun. O da kendine inansin.

Beslenme de önemli.Kemoterapi ilaçları bazısında mide bulantısı yaparken bazısında yapmıyor..Yemekte sıkıntı çekmezse daha çabuk toparlar. Ben annemi sebze yemekleri ,az meyve (şekerli diye fazla vermedim, şekerden uzak durun),çiğ kuruyemiş ve ev yoğurdu ile beslemiştim.Ayrıca ilikli kemik suyu kaynatıyordum ve hafta 2-3 yemeğe katıyordum bunu..Kemik suyunda kolojen var çünkü bu da bağırsak bağ dokusunu kuvvetlendirdiğinden bağışıklığı da güçlendiriyor.Ayrıca sığır jelatinininde de aynı şey var.Şekersiz jöle yapabilirsin bununla.Yine kolojen var die ara ara kelle paça çorba da içiriyordum.Normal sağlıklı şekilde beslensin yani. İnternette yazan bilmem ne suyu kürü gibi şeyleri doktorlara sormadan asla kullanma.Hatta onkoloji.bölümünde diyetisyenler de bulunuo bazen,varsa ona da danışman iyi olur.

Kimse gelmiyor demişsin,inan daha iyi.Ben annemle ilgilenirken yalnızdım,aklım rahattı.Kemoterapi ilaçları ilk hafta bağışıklığı düşürüo.İnsan demek mikrop demek.Kimse gelmezse daha rahat olur, hastalık bulaşmasın korkusu yaşamazsın. Bu arada ilk hafta dedim cunku 5 ya da 6.gün iğne verio doktorlar zaten,o kan değerlerini toparladığından bağışıklığı da canlanıo bi nebze.Doktorlar her şeyi düşünüo yani,sen merak etme.

Evre 1 ya da Evre 4 hiçbir önemi yok.Evre 4den çatır çatır dönen bir sürü hasta gördüm.Yürekten inan ve tevekkül et.Allah büyük.İnşallah seneye bu günleri niye bu kadar üzülmüşüm ki diyerek yad eder ve güler geçersiniz babanla birlikte.Allah şifa versin

Bu arada bir arkadaş da yazmış yukarıda psikolojik destek alın die.Lütfen al..Ben o zamanda anksiyete atakları geçiriodum,yardım almak iyi gelmişti..en iyi ihtimalde bile bu hastalık insanın 6 ayını alıo en az..6 ay -1 yıl vs.Bu süre tek başına atlatmak için çok uzun bir süre.Destek al,psikiyatriste git lütfen.

Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim. Benim babamı götüren hastalık idi ama neredeyse 20 yıl önce. Küçük şehirdeydik fark edemedik. Artık sağlık sistemi çok farklı. Asla ümidinizi kesmeyin.

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.acaba belirtileri nelerdir
Sagolun zayıflama bir tek benim bil Çok sagolun babamın hastalığı karacigere sıçradı ve sarılık tıkanıklığı var 15 gündür doktorlar pek umutlu konuşmuyor bugün gittim gördüm biraz iyiydi yine

Sagolun

Çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamış bir evlat olarak, Duygularınızı çok iyi anlıyorum. Bence Siz elinizden geleni yapın, gerisi Allah' ın takdiri oluyor. Moral ve motivasyonunuz tam olsun. Babanıza, en kısa zamanda acil şifa diliyorum.

Allah şifa versin..kayısı çekirdeği tüketsin babanız günde en fazla 9 adet olmak üzere.moral çok önemli yanında çok güçlü durun..bir de propolis deneyin..zararları yok bunların hepsi doğal ve faydalı ürünler

Balım inançlı birimisin bilmiyorum ama kesinlikle çok güzel dualar tesbihler var hastalık bu ben hastanede ne ölecek insanlar gördüm kendilerine gelen mideye bağırsağa karaciğere yayılmış ama ameliyat ile hepsinden azar azar bırakılıp yaşama dönmüş insanlar biliyorum öncelikle kendini salmasın yediğine içtiğine kesinlikle dikkat edin ben saatinde yenilen yemeğin saatinde içilen ilacın daha etkili olduğuna inanıyorum çünkü vücudun kuru bir sistemi var buna takviye uyguluyorsunuz salata yeşillik organik bulmak çok zor ama doğal olmasına özen gösterin iyi bir doktor ve her soylenilen ot kocakarı ilacını kullanmayın iyi araştırın doktorunuza danışın onayladığı taktirde kullanın Rabbim sağlık ve sihat versin huzurlu sağlıklı günleriniz olsun

Sagolun

Sagolun kayısı çekirdegi yutulcak mı havuç suyu ve kırmızı pancar suyu iyi geliyor dediler

Çok sagolun

Cok gecmis olsun hastalik sadece karacigerde mi? Eger oyleyse karaciger kendini yenileyen bir organ ameliyat ile hastaliktan kurtulunur ama baska organlarda varsa durum daha ciddi umarim babaniz sagligina kavusur
Maalesef bu çok yanlış bir bilgi. Bunu etrafa yaymayın diye uyarmak istedim. Kanser zaten kontrolsuz çoğalma olayı. Üstelik diğer organlara kan taşıyan bir organ. O yüzden en sorunlu organ karaciğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…