Babam kanser hastası

Sanırım sizi en iyi ben anlarim. Nisan ayında annemi kaybettim. Karaciğer metastaz'li kolon kanseri idi. Sakın olumsuz düşünmeyin. Ben annemi kaybettim ama bizim şansımız yaver gitmedi. Babanız yenemez diye bir şey yok. Öncelikle kolon alınır sonra karaciğere bakılır ameliyat a uygun ise çok şanslısınız demektir. Genelde ameliyat a uygun olmuyor. Aşağıda başka birine de yazdim karaciğer çok zor bir organ. Ama kemoterapilere cevap veriyor. Bizde tamamen sıfırlanmisti önce. Maalesef 3 ay sonra tekrar başa döndük. Daha sonra karacigerdebaşka sorunlar gelishi vs. Öncekli tavsiyem sakın doktora sormadan hiç bir bitkisel de olsa ilaç ot yaprak bişey tüketmesin. Karaciğer değerlerini olumsuz etkiliyor. Bizde bir fincan bitki çayı sonun başlangıcı oldu. Karaciğer için radyoloji de yeni tedavi yöntemleri var. Bunlar çok etkili oluyor. Ablasyon, Mikroküre vs. Doktorunuz yönlendirecektir zaten. Ayrıca özelden de danışabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa çekinmeyin. Çok geçmiş olsun.

Bir de hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul da yaşıyorsaniz sigorta yaptırın mutlaka. Kanser hastalari için bir sigorta var. Biz yapılmaz saniyorduk. Çok geç keşfettik. Devlette olacak iş değil. Özelde kemo ücretsiz ama tahlilwd ameliyatlae dehşet pahalı. Sigorta şart.

Sizi üzmek istemem ama kanserin sonu belli. Her şeye hazırlıklı olun. Ben de anneciğimi kanserden kaybettim.
Kanserin sonu belli diye bir şey yok. Türlerine göre değişiyor. Allah uzun ömürler versin anneciğimin 7 yıl oldu atlatalı. Adı bile çok korkutuyor insanı. Allah kalanlarınıza sağlık versin. Konu sahibi moralli olmaya çalışın.

Tatlım benim annemin de atlatalı 14 yıl olmuştu, biz de artık daha gelmez bitti gitti demiştik ama ne oldu 14 yıl sonra tekrar nüksetti.
Kanser geçer gibi olur ama ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz.
Ben artık kesinlikle kanserden kurtulunacağına inanmıyorum.

Sizi üzmek istemem ama kanserin sonu belli. Her şeye hazırlıklı olun. Ben de anneciğimi kanserden kaybettim.
annem rektum kanseri henüz ameliyat oldu. Başınız sağolsun. Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama birbirimizi destek olmalıyız. Bu süreç hem hasta yakınları hem de hasta için yeterince zor. Olumsuz düşünmemek gerekiyor.

Olumsuz dusunmemeye çalışın tedavi yollarını araştırın yapabileceklerinize odaklanin benim babamın da çok fazla hastalığı var ve somut çözümü yok psikolojik olarak ben çok yıprandım siz ailenize faydalı olmak istiyorsanız once kendiniz güçlü olun

Babami kanser yuzunden 2018 senesinde kaybettim . Beyin Kanseriydi babam . Kanser oyle bir surec ki doktorlar yeri gelir yasar der yeri gelir 3 ay-6ay omur bicerler... Bu sebeple ben ne umitlendim ne de var olan umidimi yitirdim . sadece dusunmedim sonu ne olur diye . Malesef kotu huylu tumorlerin donusu yok ilk asamalarda tespit edilmediyse evre 4-3 iyilesmesi zor oluyor . Ben hep her gun son gunumuzmuscesine ani biriktirdim , ileride keske dememek icin elimden gelenin en iyisini yaptim . Kaybedince keske sunu da deseydim keske onunla bunu da yapsaydim dememek icin aklima gelen ne varsa yaptim onun icin . Tumorler primer ve sekonder olarak ikiye ayrilirlar . Primerler beyinde baslar ve sadece orada urer vucuda yayilmaz ancak sekonder tumorler yani babanizin tumor tipi metastaz yapar ve diger organlara sicrar . Gercekleri de gorup kabullenin ama lutfen ah vah edip zamaninizi aciya ayirmayin . Kaybedince zaten cok can yakacak zaman olacak en azindan simdi hayattayken nefes aliyorken elinizden geleni yapin mutlu edin mutlu olun sevin sevdiginizi soyleyin .

Geçmiş olsun cnm ,bnim.babamda 6 ay önce öğrendik karnındaki i tümör farketti.babamda karaciğeri tamamen sarmış ,doktorlar tümörü çıkardı ama karaciğerin her tarafın sardıgi için elleyemediklerini söyledi şu anda 6. kemoterapiyi alacak. ve iki gün önce test yapıldı kemoterapi ise yariyirmus insallh da böyle devam eder..lütfen umudunuzu kaybetmeyin çok zor inanın ....sizin babanizinda bağırsağı dışarıya verildimi

Rabbim şifa versin
En kısa zamanda atlatmayı sağlığına kavuşmayı nasip etsin
Tıp artık çok ilerledi
Inancinizi kaybetmeyin yeter ki

Sagolun bagırsak dışarı ya verilmedi bir anda karaciger e sıçradı kemoterapiyle yok etmeye çalıştılar o esnada yayıldı

Canım benim çok önemli olmayan kistlerim var di. Deniz Balcı ameliyat etti araştırın karaciger uzmanı

Ben de annemi kötü huylu beyin tümöründen kaybettim.
Ama bu tümörü bile yenebilen insanlarla tanıştım. Moral her şeyin başı. Allah herkese şifa versin İnşaALLAH

Bagirsak kanseri olup da iyileşmiş tanıdıklarım var .bir arkadaşımın annesi 20 yıl önce teshis konmuştu hala sorun yok çok şükür.yine oglu da birkaç yıl önce aynı hastalıktan ameliyat oldu o da iyi.karaciğere sıçrama durumu olmuş muydu bilgim yok.ama bildiğim kadarıyla karaciğer tedavisi daha kolay olan bir organ.inşallah şifa bulur.allah yardımcınız olsun.kombuchi cayı yapın içirin çok faydalı olur.netten araştırın mayasını bulursunuz.tabi dr unuza da sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…