- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Larenks kanseriymis bende ilk kez duydum. Evet sıkı sıkı tembih aldim bugun kayinvalidemden tutunagi sizsiniz sen iyi ol siz iyi olunki ona moral olun siz uzuldukce daha kötü olur dedi bugun yalandan bayramliklarimi gostermek için girdim içeri yanına oturdum babamın yuzune baktim baktim kendimi toplayamayacagm hemen kalktım geldim odama cikmadmArkadasim üzülme diyemeyecegim.ama erken teshis hayat kurtarir bak babanin durumu kolay yenilebilcek iyilesebilcegi bi durummus. Tiroid knseri mi baban eger oyle ise o yuzde 95 iyilesiyor öldürmüyor. Istersen arastir cok buyuuuk gecmis olsun icini ferah tut adam ışın bile almayacakmis bak. Allah bagislasin babanizi size icini ferah tut
Evet Allaha bin şükür babam normalde imkani yok hastaneye gitmeyecek birisi hayatimda 2 yada 3. Kez gormusumdr babamin hastaneye gittigini ama Allahn işi işte çok şükürGecmis olsun.. erken davranmissiniz.. buyuk ihtimalle atlatacak Insallah..
Evet bu hastaligin en nutuk ilacı MORAL lutfen destek olun onu güldürün espiriler yapin eglendirin moral seviyesini yuksekte tutun babanizin hep destek olun kayinvalideniz cok dogru soylemis sizi uzulmus gorurse babanız dahs cok üzülür. Allah acil sifalar versin ve iyileşecek bence doktrlar gercekten kötü bir durumda olsaydi bunu açıkça söylerlerdi zaten ne yazikki doktorlar söylüyorlar. Demekki büyük bi sorun yok Alah korusunLarenks kanseriymis bende ilk kez duydum. Evet sıkı sıkı tembih aldim bugun kayinvalidemden tutunagi sizsiniz sen iyi ol siz iyi olunki ona moral olun siz uzuldukce daha kötü olur dedi bugun yalandan bayramliklarimi gostermek için girdim içeri yanına oturdum babamın yuzune baktim baktim kendimi toplayamayacagm hemen kalktım geldim odama cikmadm
Allah razi olsun saolunBu hastalığın en büyük dermanı moral. Baban ben hastayım diye kouvermeyecek, o yüzden sizde her daim basit bir hastalıkmış gibi muamele yapın. İnanın çok büyük etkisi oluyor. Ayrıca erken teşhis olması büyük şans, iyileşme ihtimali çok yüksek Artık ağlamak yerine dua edin, babanızı ağlayarak üzmeyin. Geçmiş olsun çok... Rabbim şifa versin
Insallah dediginiz gibi olur cok saolunEvet bu hastaligin en nutuk ilacı MORAL lutfen destek olun onu güldürün espiriler yapin eglendirin moral seviyesini yuksekte tutun babanizin hep destek olun kayinvalideniz cok dogru soylemis sizi uzulmus gorurse babanız dahs cok üzülür. Allah acil sifalar versin ve iyileşecek bence doktrlar gercekten kötü bir durumda olsaydi bunu açıkça söylerlerdi zaten ne yazikki doktorlar söylüyorlar. Demekki büyük bi sorun yok Alah korusun
Amiiiin Allah razi olsun insallahAllah mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine Safi ismiyle sifa versin insallah. Moralsiz yaklasma babana, hic dogru degil. Iyimser olun, sonucu iyiye baglansin insallah.
Sizi şuan çok iyi anlıyorum. Benim babama da prostat kanseri teşhisi koyulmuştu biyopsi için gittiğimiz özel hastanedeki doktor boşuna paranızı harcamayın daha çok ihtiyacınız olacak kesin kanser rutin olsun diye bu testi yapıyor doktorunuz demişti o an o hastane başıma yıkılmıştı. Babamdan uzaklaşıp dakikalarca hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Biz atlattık darısı sizin başınıza erken teşhis çok önemli bu konuda çok şanslısınız.İnşallah şifa bulacak babanız ama sizin güçlü olmanız lazım dik durun herşey iyi olacak.Şu saat oldu durup durup ağlıyorum. Babam aslında boyundan ameliyat icin hastaneye gitti orda boğazı farkedlms bisey biyopsi yapildi 15 gunun sonunda bugun çıktı sonuç. Ben nisanlimlardaydm bana bayramlık alınacaktı devamlı annemi aradim her saat başı annemin dediği şu kızım babanın sonucu kanser çıktı ama kanserin a 'sının a'sı erken farkedildigi icin ilacla kontrolle atlatlabilecek bisey ısına bile gerek yokmuş dedi dedi ama ben beynimden vurulmusa döndüm o an belli etmeden kapattm kapattgm anda hıçkıra hıçkıra aglmaya başladım kayinvalidem saolsun öyle guzel annelik yaptı ki Allah bin kez razı olsunhatta annemi aramış geçmiş olsun die agladgmda söylemiş sonra babam aradi beni kızım ağlıyormussun annen dedi önemli bisey degilmis ki nie agliyosun dedi sadece iyi misin demekle yetinebldm bogazm düğüm düğüm oldu :/ gun boyu dedim nisanlma nolur bana sarlma teselli vermeye kalkma toparlayamam kendimi :/ hatta normalde çok zor bisey begenen biriyim gittik direk almış olmak icin ilk girdigimz magazadan ilk denedgm ustu ayakkabi canta esarp hemen alıp evime geldim ama şu saat oldu hala uyuyamiyorm aglamaktan
Evet Allaha bin şükür babam normalde imkani yok hastaneye gitmeyecek birisi hayatimda 2 yada 3. Kez gormusumdr babamin hastaneye gittigini ama Allahn işi işte çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?