Babam kanser :(

Başınız sağolsun

Canım benim gecmis olsun benim annemde kanser boğazında aynı şekilde ve erken teshis ama uzuldugunu belli etme zorda olsa cunku en çok Morale ihtiyaclari var bu zamanda Allah iyi etsin inşallah şimdiden
Larenks kanserimi? Bas neden sigaraymis sizin nezamandr var bu hastalik

Gırtlak kanseri , sadece cerrahi ya da radyoterapi ile iyileşir tanısi konulmuşsa ilk evrededir.
Ve ilk evrede çok kolayca atlatılabilir bir hastalık ,
Erken belirtileri doktora gitmeyi gerektiği için genelde ilk evrelerde tespit edilir .
O yüzden tıp bu konuda cidden iyi durumda .
Babanızın yaşıda genç bir yas , içinizi ferah tutun . Babanıza sevgiyle destek olun

Allah şifa versin. Siz korkarsanız babanız da etkilenir. Güçlü durun. Erken teşhis böyle hastalıklarda çok önemli. Endişe etmenize gerek yok. Kanserin en tehlikesi 4.seviyedir. Siz daha başındasınız. Araştırın hastalık nedir, tedavisi nedir.. Nasıl beslenmesi gerekiyor vs. çözüm arayın. Üzülüp ağlamakla zaman geçirmeyin.

Subattan beri bayramdan sonra ameliyat olucak mesela erken teşhis olduğu için çok şanslıyız bunu sakin unutma çok yakın bir akrabam daha kanserdi ama son evrede olduğu için doktor birşey yapamayız dedi vefat etti ben annemle hastalığı konusunda tek kelime konuşmam tedavinin nasıl gittiğini sorarım o kadar sanki grip olmuştu geçecek gibi. İlk başta senin gibiydim sürekli ağlıyor anneme sorup duruyordum baktım annem daha çok korkuyo uzuluyo bide kendini geçti bana uzuldu o zamandır artık dediğim gibi girilmiş gibi davranıyorum tabi her muayene vs olsun yanındayım

Rabbim sifa versin

Canımmmmm benim annemde 3. Evre de bugün öğrendik. İnan okadar iy anlıyorum ki seni. Ne diyim şuan aynı duyguşardayız sana teselli bir kelimem bile yok. Allah onlarada bizede sabır versin.

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin.Kanser hastalığında moral çok önemli,devamlı destek olun güler yüzlü olun şuan babacığının buna çok ihtiyacı var.

Eğer evinize babanızın hastalığını öğrenip geçmiş olsuna gelecek olan yakınlarınız olursa onlarda destek versinler,ağlamasınlar yanında yada tuhaf tuhaf konuşmasınlar hasta ziyaretine gidip destek olmak yerine moral bozan insanlar çok var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…