- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Biliyormusunuz bu kanseriÇok geçmiş olsun. Adı kötü bir hastalık ama çok erken teşhis edilmesi şansınız olmuş, bunun için şükredin. Eminim babanız çabucak atlatacak bunu.
Coook şükür geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin sizedegeçen yaz birebir yaşadıklarını yaşadım annem meme kanserini atlattı. erken teşhis hayat kurtarır moral önemli kendini mahvetme
Başınız sağolsunömrü bitmemiş şükret
benım babamda 1 yıl once tomografi çektiriyor eve kanser oldugu o filimde bile çıkmıyor ,
1 yıl sonra 4. evre kanser oldugunu ögreniyoruz , 1 yıl sonra kaybettik zaten ,
çok geçmiş olsun , tedavisini aksatmayın geçer inşallah
Larenks kanserimi? Bas neden sigaraymis sizin nezamandr var bu hastalikCanım benim gecmis olsun benim annemde kanser boğazında aynı şekilde ve erken teshis ama uzuldugunu belli etme zorda olsa cunku en çok Morale ihtiyaclari var bu zamanda Allah iyi etsin inşallah şimdiden
Amiiiin insallah <3Rabbim sifa versin. Erken teşhis koyulmus,eminim iyileşecektir. Rabbim babanızla gecireceginiz cok uzun hayirli yillar nasip etsin insallah.
Tam biliyorum denemez. Ailemde hiç olmadı ama bir arkadaşımın babası gırtlak kanseri olmuştu. Hatırladığım kadarıyla ilk aşamada da değildi, uzun süre tedavi gördü ama kurtuldu.Biliyormusunuz bu kanseri
55 yaşındaBabanız kaç yaşında?
Gırtlak kanseri , sadece cerrahi ya da radyoterapi ile iyileşir tanısi konulmuşsa ilk evrededir.55 yaşında
Larenks kanserimi? Bas neden sigaraymis sizin nezamandr var bu hastalik
Rabbim sifa versinSubattan beribayramdan sonra ameliyat olucak mesela erken teşhis olduğu için çok şanslıyız bunu sakin unutma çok yakın bir akrabam daha kanserdi ama son evrede olduğu için doktor birşey yapamayız dedi vefat etti ben annemle hastalığı konusunda tek kelime konuşmam tedavinin nasıl gittiğini sorarım o kadar sanki grip olmuştu geçecek gibi. İlk başta senin gibiydim sürekli ağlıyor anneme sorup duruyordum baktım annem daha çok korkuyo uzuluyo bide kendini geçti bana uzuldu o zamandır artık dediğim gibi girilmiş gibi davranıyorum tabi her muayene vs olsun yanındayım
Sizede Allahm acil sifalar versinCanımmmmm benim annemde 3. Evre de bugün öğrendik. İnan okadar iy anlıyorum ki seni. Ne diyim şuan aynı duyguşardayız sana teselli bir kelimem bile yok. Allah onlarada bizede sabır versin.
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin.Kanser hastalığında moral çok önemli,devamlı destek olun güler yüzlü olun şuan babacığının buna çok ihtiyacı var.Şu saat oldu durup durup ağlıyorum. Babam aslında boyundan ameliyat icin hastaneye gitti orda boğazı farkedlms bisey biyopsi yapildi 15 gunun sonunda bugun çıktı sonuç. Ben nisanlimlardaydm bana bayramlık alınacaktı devamlı annemi aradim her saat başı annemin dediği şu kızım babanın sonucu kanser çıktı ama kanserin a 'sının a'sı erken farkedildigi icin ilacla kontrolle atlatlabilecek bisey ısına bile gerek yokmuş dedi dedi ama ben beynimden vurulmusa döndüm o an belli etmeden kapattm kapattgm anda hıçkıra hıçkıra aglmaya başladım kayinvalidem saolsun öyle guzel annelik yaptı ki Allah bin kez razı olsunhatta annemi aramış geçmiş olsun die agladgmda söylemiş sonra babam aradi beni kızım ağlıyormussun annen dedi önemli bisey degilmis ki nie agliyosun dedi sadece iyi misin demekle yetinebldm bogazm düğüm düğüm oldu :/ gun boyu dedim nisanlma nolur bana sarlma teselli vermeye kalkma toparlayamam kendimi :/ hatta normalde çok zor bisey begenen biriyim gittik direk almış olmak icin ilk girdigimz magazadan ilk denedgm ustu ayakkabi canta esarp hemen alıp evime geldim ama şu saat oldu hala uyuyamiyorm aglamaktan
SağolunRabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?