- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Teşekkürler evet görmemiş hep ezmişler kendi evinde kalamamış yani elimden bu kadar geldi napabilirim ki kapasitem bu demek kibelli ki babanız takdir görmemiş haliyle takdir etmeyi bilmeyen biri. takılmayın. sadece önüne bak. hayat ve gelecek senin. vereceğin en güzel yanıt eline alacağın mesleğin olacaktır. insanlardan takdir ve onay bekleme. kendi başarılarının tadını kendin çıkar.
Kuzum eleştiri aldıkça nick değiştirip duruyorsun.Bugün biliyorsunuz ki karne günüydü ben bir sene kaldım bu sene elimden geldiği kadar çalışıp sınıfımı geçmeyi başardım çok mutluydum ta ki babam gelip beni alana kadar karneme baktı kendide biliyor nolduğunu dalga geçmeye başladı teşekküründe ne güzelmiş diye güldü sonra aklın anca bu kadar işte dedi sabrettim felan en son evet aklım bu kadar basıyor ben salağım çünkü dedim psikolojik sorunlarım olduğunu bildiği halde bana terbiyesizlik yapma dedi ben de hep ben terbiyesizim zaten dedim arabadan indiğim gibi ağlamaya başladım sizce nerede hata yaptım güzelim günüm zehir oldu annem de çok üzüldü ağlamama mutluluğum resmen kursağımda kaldı
Ya nickimi beğenmedim de ondan teşekkürler tedavim devam ediyor bir de elimden bu kadar gelmiş napayım ki geçtim yani dalga geçmesi çok zoruma gittiKuzum eleştiri aldıkça nick değiştirip duruyorsun.
Babanı biliyorsun zaten. Seni döven adamdan takdir beklemen hata olurdu zaten.
Takma kafana. Tedavini ol ve derslerine yoğunlaş.
Diğerini de beğenmeyip değiştirdim demiştinYa nickimi beğenmedim de ondan teşekkürler tedavim devam ediyor bir de elimden bu kadar gelmiş napayım ki geçtim yani dalga geçmesi çok zoruma gitti
Yok zaten ilaç içip psikoterapi alıyorumgeçmiş konularını da az çok biliyorum yaşın küçük ergenlik çağındasın ama senin psikolojik sağlığın çok yerinde değil benim gördüğüm bu hiç destek almayı denedin mi? bunu yemin ederim eleştiri için veya kötü niyetle değil iyiliğin için diyorum ergenlik çağındasın çok daha hassas bir dönemdesin ve bu durum ileri yaşantın için sende kalıcı olacak. bence her sorununu buraya yazıp anlatmak yerine psikolojik destek alıp anlatıp aşman lazım kendine bu iyiliği yap lütfen
Sende ona inat cok basarili ol. Brnim bir arkadadim lisede tembelin tekiydi annesi aglaya aglya ogretmenlerin ikna edrek gecirirdi. Ogretmrnler bu cocuktan adam olmaz yazik sizin verdginiz emeklere drdi sonra ardan iki yil grcmeden cocuk tip kazandi hayatimin sokunu yasadim cunku insan isteyince hersey yapabiliyor suan doktor herseyi var masllahBugün biliyorsunuz ki karne günüydü ben bir sene kaldım bu sene elimden geldiği kadar çalışıp sınıfımı geçmeyi başardım çok mutluydum ta ki babam gelip beni alana kadar karneme baktı kendide biliyor nolduğunu dalga geçmeye başladı teşekküründe ne güzelmiş diye güldü sonra aklın anca bu kadar işte dedi sabrettim felan en son evet aklım bu kadar basıyor ben salağım çünkü dedim psikolojik sorunlarım olduğunu bildiği halde bana terbiyesizlik yapma dedi ben de hep ben terbiyesizim zaten dedim arabadan indiğim gibi ağlamaya başladım sizce nerede hata yaptım güzelim günüm zehir oldu annem de çok üzüldü ağlamama mutluluğum resmen kursağımda kaldı
gerçekmi şok oldum valla inşallah önce tercümanlık sonra moda tasarım okuyacağım seneye de takdir getirip onu mors edeceğimSende ona inat cok basarili ol. Brnim bir arkadadim lisede tembelin tekiydi annesi aglaya aglya ogretmenlerin ikna edrek gecirirdi. Ogretmrnler bu cocuktan adam olmaz yazik sizin verdginiz emeklere drdi sonra ardan iki yil grcmeden cocuk tip kazandi hayatimin sokunu yasadim cunku insan isteyince hersey yapabiliyor suan doktor herseyi var masllah
Kimseyi inandıracak halim yok zaten canım sıkkınAçıkçası konunuz çok inandırıcı gelmedi eleştiri aldıkça nick değiştirmişsiniz bir babanın daha önce sınıfta kalan ve sonra da teşekkür alan çocuğuna aklın bu kadar işte diyeceğini hiç sanmıyorum illa ki takdir eder eğer psikolojik sorunlarınız varsa destek alın kendinizi iyileştirin siz kendinizi biliyorsanız başkalarının sizi övmesine de gerek yok ne yapıyorsanız kendiniz için yapacaksınız övgü almak için değil
O teyzem değil benim kendisi babamın kuzeninin karısı bilip bilmeden konuşmayın ayrıca bu sizi inanın hiç ilgilendirmez neye sinirlendiyseniz burda bana kusmayın stres topunuz değilim benAyrıca daha dün konu açanda sizmişsiniz nick değiştirmişsiniz meğer size bilgisaryarlarını vermediler diye teyzenize küfür etmisşiniz gerçi ettiğiniz küfrü editleyip silmişsiniz ama bence babanıza derken biraz da kendinize bakın sizin de ciddi üslup sorununuz var babanızla da takışıyorsunuz belli ki altta kalmıyorsunuz. Ayrıca sürekli burada eften püften konulardan konu açıp hep aktifken nasıl teşekkür alabildiniz hayret!
sana bir abla nasihatı üyeliğini iptal et ve bu yazın kendini iyileştirmeye yönelt. böyle iyileşemezsin her güne bir sorun bir paylaşım başka şeylere yönel hayatı insanları bu kadar dert etme aç kitap oku müzik dinle gez toz dizi izle spor yap böyle şeyler bu tarz şeyler yap kısacası gençliğini heba etme tedavine odaklan iyileşmeye bak canım benim daha küçüksün bunu unutma lütfenYok zaten ilaç içip psikoterapi alıyorum
Çok teşekkür ederim dün iptal edicektim ama telefonum kırık annemden giriyorum numarası yok buranınsana bir abla nasihatı üyeliğini iptal et ve bu yazın kendini iyileştirmeye yönelt. böyle iyileşemezsin her güne bir sorun bir paylaşım başka şeylere yönel hayatı insanları bu kadar dert etme aç kitap oku müzik dinle gez toz dizi izle spor yap böyle şeyler bu tarz şeyler yap kısacası gençliğini heba etme tedavine odaklan iyileşmeye bak canım benim daha küçüksün bunu unutma lütfen
Beni gerçekte tanısanız aksine ne kadar iyi biri dermişsin şımarıklığım hiç yokciddi psikolojik problemlerinin olduğu doğru. ailene sabırlar diliyorum. biz de ergenlik geçirdik bunu yaşın küçük olmasına bağlamak da saçma. fazla şımartılmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?