Babam karne günümü zehir etti

gerçekmi şok oldum valla inşallah önce tercümanlık sonra moda tasarım okuyacağım seneye de takdir getirip onu mors edeceğim
Daha fazlasnida yapacagindan eminim kimse icin degil kendi gelecegin icin bak simdi 17 18 yasindasindir 30 yasina gelince elinde hic biseyin olmayinca insalar hakliymis babam hakliymis diyeceksinnn once kendin icin iste

nickini değiştirip duruyorsun ama kim olduğunu anlıyoruz.ergenliğini çok ağır geçiriyorsun, baban bir şey dememiş ki.hep aynısını yapıyorsun, zorla insanları kışkırtıyorsun ,sorun çıkartıyorsun, ortalığı ayaklandırıyorsun.ergenliğe dayalı çok ciddi sorunların var bir tedavi ol artık, ilerde çok daha kötü geri dönüşleri olacak bunların yoksa.

Bazi insanlar seni seviyorum diyemez sevgisini belli edemez farklı kelimelerle söze girer ve kendini bu kadar iyi Prattma Boşversene kime ne oldu şimdi ağladığında annen de üzüldü kendi kendine yaptın Neyse gün daha bitmedi kendini toparla

Çok teşekkür ederim dün iptal edicektim ama telefonum kırık annemden giriyorum numarası yok buranın
burada sana kimse yardımcı olamaz bunu unutma kimse burada ne seni ne aileni tanıyor herkes anlattığın kadarını bilip ona göre yorum yapıyor ben sana tekrar tekrar diyorum burada ki üyeliğini kapat sen daha küçüksün ve en hassas dönemdesin gelişim çağındasın. o yüzden iyileşmeye bak kendine iyi etmeye bak lütfen geleceğini düşün iz bırakma geleceğine ruhunu zihnini iyileştir

Sen de şu an beni kışkırtıyorsun farkındamısın bilmem ama sorun çıkaran ben değilim bana gıcık olduğun için dayak yesem haklı olan onlar olacak :)

Arkadaşlar ben teşekkür almadım babam aklınca dalga geçti ona alındım

Başarıyı taktir etmeyi bilmiyoruz biz.
Taktir alana neden hepsi 5 değil diyen ebeveyn az mı sanıyorsun?

Sorun sende değil, sorun hepimizde.
Zamanında hiçbir başarısı görülmemiş, sonra da kendini geliştirmeyip doğrusunu öğrenmemiş olan hepimizde.

Tebrik ederim.

Baban seninle insan gibi konuşmak yerine neden mööölemeyi seçiyor acaba . Çocuklar karne günü zaten heyecanlı oluyor. Bütün sene zerre okulu ile ilgilenme, ama karne günü dalga gec. İyiymiş. Sen babani bu konuda takma. Başarılı olmaya odaklan

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…