- Konu Sahibi souklima20
-
Aynı problemleri ben de yaşamıştım. Yaştan değil, başka şeylerden dolayı babam istememişti. Onlarca kez evden kovdu, dövdü vs. vs... Artık dayanamadım ve "ya müsaade edersin ya kendim gider evlenirim" dedim. Ciddiyetimi anlayınca düzeldi. Şimdi can ciğerler. Benden çok damadıyla konuşuyor. Diyeceğim o ki; eğer çok bunaldıysan blöf yapabilirsin. Ya da anneni araya koyup babana ciddiyetini anlattırabilirsin. Allah yardımcın olsun. :)
babanız direk önyargıyla yaklaşıyor...daha tanımadan konuşmadan onun sana uygun olmadığını nerden anlayabilir ki? araya başka büyükleri falan katsan? seni anlayabilecek dayı amca gibi? onlar babanla konuşsalar...baban belki onları dinler bi şans verir sevgiline...
İşin kötü tarafı annem de korkuyor babamdan bu konuyla ilgili yaklaşamıyor
Açık konuşayım enişteme karşı aynı ön yargıyı taşıyordum. Ablam 22 yaşında, o 30 u doldurdu. Yaşı büyük, amacı farklıdır, oyalıyor falan vs neler neler konuştuk. Nitekim utandırdı.. Şimdi hepimiz çok seviyoruz. Benim için öz abiden farkı yok. Bu senin demenle olacak iş değil. Bir şekilde öyle ya da böyle tanışmalarını sağla. Gerisini sevgiline bırak. Eğer ki düzgün biriyse zaten baban da yersiz düşünceler beslediğini anlayacak.. Yani şimdi istediği kadar sil bizi desin boş.. Bir yol bulup tanıştıktan sonra hallolur.
yadırganacak bi yaş farkı değil bence ama senin yaşın daha küçük, beni o düşündürdü canım. bi süre daha tanısan acele etmesen?
1 seneye kadar söz 2 seneye kadar evlilik istiyoruz zaten.. Yaş 22 olcak.. daha çok beklersem aşkım 33 lerde olcak :))
Bence hic acele etme. Baban senin iyiligini istiyor yani yakistiramiyor
prensesine kimseyi.
Brad pitti cikarsan karsisina bir kulp bulur.
Eninde sonunda pes eder cok sevdigini gorunce
babada baya sıralamıs herseyionemli olan dıs gorunus degil ama babanın bunu bilmesi gerekiyor nede olsa yası daha buyuk ve tecrubesi fazla bence aranızda yas farkıda yok oyle cok belkide baban sonra sonra kabullenir
Evet ön yargıyla hareket ediyor..göbeği var kilolu diye bana yakıştırmıyormuş... Seviyorum ben onu ya ötesi varmı....... Anneannemler destek olucaklarını söylüyorlar ama içten içe onlar da babamdan çekiniyorlar
Aaa o nasıl bir sebepmiş yaa.
Benim eşimde iri yarı ve göbekliydi 102 kg 1.88 di bende 52 kg ydim.Yarısıydım nerdeyse ve ben yanında ufak tefek kalıyorum,ama bu sevgimize asla engel olmadı,olamaz da..
Belki babanız yaşınızdan dolayı erken olduğunu da düşünmüş olabilir ve sizi kıskanmış olabilir sevdiğinden ve kaybetmek istemediğinden dolayı...
benımde kocamla aramda 9 yas var ben 20 esım 29 yasında ..
meslege takarlar
köyüne takarlar
anasına babasına takarlar vs vs vs vs .... hele babalar her seye kulp takarlarrrr:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?