- Konu Sahibi souklima20
-
sevgılının cüssesını küçültemeyecegıne goreeAynen öylee :) ne yapmak lazım...
sevgılının cüssesını küçültemeyecegıne goree
babanı kırmadan üzmeden onu sevdıgını ve dogru olanın o oldugunu konuscaksınn
benım babamda bu adam yanında fino köpeği gıbı kalıyor ne bu dıyordu ... esım benımle aynı boyda ama daha zayıfff
kuzum yapcak bısey yok kız babası naz yapıyor kendınceee .. seyy bıde ılk mesajındakı bı kelimeyı düzelt hemen mune yoksa uyarıyı kaptırırDinlemiyor ki... Direk git istemeye gelmesinler çıkar giderim diyor.. Öküzgibi adam yanında çanta gibi gezdirir seni diyor bana da1.75 boyunda 90 kilo.. ben de 1.70 58 kilo :)) napıyım yani :26:
Ayy benim bi sene önce yaşadıklarımı yaşıyorsun sanki. Bizde durum daha vahimdi. Nişanlımla aramızda 15 yaş var. Babam ve abim çok karşı çıktılar. Ama ben pes etmedim. Tanıyın, konuşun eksik bi tarafını bulursanız söz ayrılcam ama herhangi bir yanlış görmezseniz de bir daha bu konu açılmicak paşa paşa verceksiniz dedim. Şimdi canciğer kuzu sarması oldular. Herkesin görüşü değişir. Erkek arkadaşınıza güveniyorsanız sorun yok. Babanız görüşmem diye çok diretirse erkek arkadasınız çıksın karşına bi gün anlatsın derdini. Mecbur dinler o zaman.
Karşısına çıktı 1 kez... arkasına bakmadan kaçtı babam..Orda kalakaldık çok üzüldü
Çok mu serttir baban? Sen konuşup derdini anlatamaz mısın mesela? Sen biraz yumuşattıktan sonra devreye sevgilin girsee????
biz evlenmeye karar verdık babam dedi ki .. sen agrı dagı o harran ovası ..
ne o yanında mınyatür gibi heriff .. hem onların köyünden adam cıkmaaz.. zart zurtt . konustu konustu sonunda bak Eki Görüntüle 416270
Yumuşamıyor dışarı çıkışlarımda bile sorun oluyordu.. 2 aydır bizi ayrı biliyor.. Gelip yanıma barışmıcaksın dimi kızım ondan sana hayır gelmez yakışmıyo oküz diyo.. hergün barıstınmı yoksa diye soruyor..
Çok üzülüyorum
nere etmıyor yavv .. biricik kızısın sen onun kocaya kacmıcan ya. telli duvaklı evlencenn . klasık baba kompleksiiGayet hoşsunuz bence .. maşallah :) sadece benimki konuşsa iyi.. helal etmem hakkımı gelip gitmem diyorr
nere etmıyor yavv .. biricik kızısın sen onun kocaya kacmıcan ya. telli duvaklı evlencenn . klasık baba kompleksii
babam bana sen daha ıyılerıne layıksın falan dıyordu nerdeyse bana baskasını bulacaktıı hehehe
1 senelık evlıyımm ben ... 20 yasındayımmm :)) kimisine gore coooooookkk erken ama bu gune kadar bi eksisini görmedım . 2 ay sonra da dogum yapacagımmmmIsmarlama adam arıyorlar sanki. yaşın kaçtı kaç yıllık evliydin :)
1 senelık evlıyımm ben ... 20 yasındayımmm :)) kimisine gore coooooookkk erken ama bu gune kadar bi eksisini görmedım . 2 ay sonra da dogum yapacagımmmm
Allah zamanlı verin gec olsun güç olmasın . ama ınsanlar pek hos bakmıyorlar erken evlılıklere ne zorun vardı da bu kadar erken evlendın dıyorlar halbuki ben zorumdan degıl evlenmek ıstedıgım ıcın evlendımm .. haa bide kaçarak falan da degill .. çoğunlukla kactın mı dıye de soruyorlar .. ama ben cok mutluyum Ya Rabbı sukur . kavga da oluyor olmuyor degıl . ama evlılık yaştan cok kısılıkle alakalı bır durum bıtanem . Tabı bence :)))Zoru başarmıssın en güzelini yapmışsın.. Keske ben de senin gibi yapabilsem bi anda evlenmiş olsak... Bebişinle büyürsün işte :) offf offf özendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?