• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam nasıl bu kadar değişti?

Amcamlar, halamlar, herkes bizi suçluyor. Babamıza karşı saygısız vefasız olmakla suçlanıyoruz.
Hadi oradan 🤬 11 çocuğu bir kadına bırak, üç kuruş verme hatta telefon numaranı değiştir ondan sonra hatalı evlatlar olsun. Yüzüne tükürmek dışında hiçbir şey için iletişim kurmam. Sizi suçlayanların cehenneme kadar yolu var.
Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydı
Ah söylenecek çok laf var ama ban yerim. Görüşme o akrabalarla, güzel ruhuna yazık.

Amcamlar, halamlar, herkes bizi suçluyor. Babamıza karşı saygısız vefasız olmakla suçlanıyoruz.
ya yürüsün gitsinler terbiyesizler

herşeyden önce elalem ne der olayını bırak canım
benim babam bana ve kardeşime annemiz ölünce doğru düzgün babalık yapmayıp o kadın senin bu kadın benim koşarken
(annem hayattayken de dost yapıp çocuk yapmıştı) kendisi elden ayaktan düşünce

illa babanız bakacaksınız diye babamın aile şaha kalktı ben ve kardeşime
bırak konuşsunlar

Baba yok ki ortada halanız amcaniz olsunda söz hakkı bulsunlar. Valla ben eşimin babaligini görene kadar bir sürü hatasına rağmen dünyaya gelmeme vesile olan adamın babam olduğunu düşünüyordum, uzaktan yakından alakası yokmuş meğer boşa değer vermişim. Sizi istemeyeni sizde bir kalemde silin, nedenini sonucunu düşünmeyin ne hâli varsa görsün.

Kimse yoğurdumuz ekşi deyip babanızın yaptıkları yüzünden başını eğmemiş bir de tutmuşlar Size laf söyleme hakkı mı buluyorlar.
Zamanında aç misiniz, tok musunuz? Nasıl yaşıyor ne ile geçiniyorsunuz demeyen insanlar şimdi gelmiş kendi başınızın çaresine bakabilecek durumdasınız diye babanızı Size yamamaya mı çalışıyorlar?
Muhtemelen babanızın artık sağa sola dağıtacak parası bitti eskisi gibi de işe güce yaramıyor ki başımıza kalmasın diye sizleri öne sürüyorlar.
bu manipülasyonlara kanmayın.

Back
X