Babam neden yaşına uygun davranmıyor?

Babanizi bir nöroloji götürün, alzheimer başlangıcı olabilir, babamda da böyle başlamıştı
Alzheimer unutkanlık hastalığı değildir sadece halk arasında öyle bilinir, unutma sonraki evrelerinde yaşanıyor, ilk başlangıcı bu şekilde davranislardir

Konuyu sonuna kadar okumadım baban nasıl biri bilmiyorum ama başka ülkeden benim yaşadığım ülkeye gelen ailemin otelde kalması gerektiği fikri kadar saçma bir şey duymadım anne baba evladının evi dururken neden otelde kalsın neyin kafasını yaşıyorsunuz siz böyle düşünenler şaka mı

Bu benim de aklıma geldi.

Sizi cok iyi anlıyorum .Asla memnun olmaz insanlarla dolu cevrem.Malesef biri de babam.Evden dışarı cikar yürümez.Park yeri bulurken soylenir surekli.Mekani begenmez.Mekana para vermez ama soylenir.Gelince baska birsey der.Annem biraz gezsin derim hic istemez.Fiziksel ve mental olarak aşırı zor bir süreç.Ben çare bulamadim .Kisa gorusmelerde care buldum sadece.Kendinizi uzmeyin asla degismeyecek.

Ya teşekkür ederim. Ben manipülasyona çok açık bir insanım. İnanın tüm küfür ve hakaretlere rağmen ayağına kahve de götürdüm. Burada yazılanlar da ağrıma gitti.

Ya teşekkür ederim. Ben manipülasyona çok açık bir insanım. İnanın tüm küfür ve hakaretlere rağmen ayağına kahve de götürdüm. Burada yazılanlar da ağrıma gitti.
Neden ağrınıza gitti ? 3 haftaliğina ülke değisip yanınıza gelmiş insanlara "otel daha iyi olurdu" diyen sizsiniz. "Kocamin konfor alanı bozulcak "derdinde olan da sizsiniz. "Tek tatil günümü feda ettim " triplerine giren de sizken bir seylerin ağrına gitme hakkı sadece anne ve babanızın.
Babanız ters bir insan olabilir 30 senedir böyleymiş dün olmamış, 60 yaşindan sonra değismeyecegine göre yaşlandi artik diyip ciddiye almayacaksiniz.
Dip not olarak eş ailesi durumundada aynı görüsteyim. Otelde kalsalar daha iyi demeye utanirim size teklif etseler kabul ediceksiniz

Hanımefendi bu kadar celallenmeyin. Kimse canınıza malınıza kast etmedi. Konfor alanı değil mesele. Ters bir insan olmak da değil. Biz sözel ve psikolojik şiddet gördüğümüz için zorlanıyoruz. Olay bu. Iyi akşamlar.

Bence de aşırı normal. Dışarı çıkmaktan hiç şikâyetim yok. Vallahi o kadar hevesle hazırlandık ki hep birlikte kıyafet makyaj. Normal olmayan şey gidip hiçbir şey yapmadan geri dönmek, sonra da küfür işitmek bence.

Aman neden cellalleneyim okudum yorum yaptim bu kadar. Sizde madem bu kadar şikayetçisiniz lutfeder gibi davranmak yerine evinize kabul etmeyin bi daha

Ben konu sahibini anladım. Bence evli insanlar kendi akrabalarını, ailelerini ağırlayacakları zaman evin huzurunu korumakla yükümlü. Burada dengeyi kurmak gerekiyor. Yoksa bdv'de açılan eş ailesi konularında okuduğumuz gibi tatsızlıklar mutlaka çıkar. Konu sahibinin eşi sonsuz hoşgörüye sahip de olsa sonuçta bir insan ve onun da evi. Eğer kendi ailesi geldiğinde o da eşinin konforunu düşünüyorsa bu harika bir şey. Mesela ben özel alanıma çok önem veririm. Eşimin ailesi gelse asla rahatsız olmam ama özel alanımın korunmasını ve buna saygı duyulmasını isterim. Eşim bunu sağlayamıyorsa beni bir süre sonra rahatsız eder. Kaldı ki konu sahibi her şeyi ayarlamış, gezdirmek için planlar yapmış. Gerekirse izin alsın öyle gezdirsin demişsiniz ama gerçek hayat öyle bir yer değil. İşverenlere sorumluluğumuz var.
Konu sahibinin babası 30 yıldır böyleymiş. Şımarıklık sadece çocuklarda görülen bir şey değil belli ki biraz şımarık bir karakter. Şehrin pis olmasından, trafiğin yoğun olmasından bile konu sahibini sorumlu tutmuş. Geceleri duyulacak şekilde küfürler ediyormuş. İnsan eşine karşı çok mahçup olur ya. Ben konu sahibini suçlu bulamadım. Türkiyedeki erkeklerin çoğu böyle zaten. Eşine, karısına hayatı dar etmeyi hobi edinmişler. 60 yaş akıl-şuur kaybedilecek bir yaş değil kronik rahatsızlığı yoksa. Benim annem 58 yaşında, böyle davrandığını ne gördüm ne işittim. İnsanın çok morali bozulur, suçlu hisseder.

Aman neden cellalleneyim okudum yorum yaptim bu kadar. Sizde madem bu kadar şikayetçisiniz lutfeder gibi davranmak yerine evinize kabul etmeyin bi daha
Nerede lütfeder gibi davranmış? Evi düzenlemiş, gezi planını yapmış. Evli ve çalışan insanların başkalarına karşı da sorumlulukları oluyor. Olaylara gerçekçi bakmak lazım.

Nerede lütfeder gibi davranmış? Evi düzenlemiş, gezi planını yapmış. Evli ve çalışan insanların başkalarına karşı da sorumlulukları oluyor. Olaylara gerçekçi bakmak lazım.
Tek izin günümüzü ayırdık demesi, otelde kalmaları dogru olan demesi, eşimin konfor alanini bozmadan yer ayarladim demesi bunlari ekstra bir şey görüp vurgulamiş yani.Yoksa ailem 3 haftaligina geldi felanca yere giderken babam böyle yapti üzgünüm vs derdi. Aylardan bahsetmiyoruz 21 gün alt tarafi. İnsanlar yan mahalleden gelmiyor ülke değiştiriyor size göre normalse bilemiyorum tabiki herkesin düzeni başka

Ay İşte aradığım yorum aklımdan geçenler değil mi sanki eksik anlattığı bir şey var Keşke babasını da dinleyebilsek bana da konu sahibi çok itici geldi açıkçası

3 hafta yabancı ülkeye gelen babanız için evinizde ağırlamanız gayet doğal durum.Otel ne yabancı birisi mi.
Tek izin günüm diyorsunuz sürekli gelip kalmıyorlar feda edin ne olacak.

Babanıza önceden trafiği çevre düzenini yürüme mesafesinden bahsettiyseniz söylenmeye hakkı yok.Damadinin evine gelmiş naz yapmaması gerekir.Yinede davet beklemiş bir yönden oda haklı.Ayni evde yaşadığımız insana bile buyur deriz.

Kocam da kocam kocanızın konforunu düşündüğünüz kadar babanızın annenizin konforunu düşünseydiniz bence buraya konu açmanıza gerek kalmazdı.

Burada öyle bir kitle var ki Nihan Kaya kitapları okusa şoka girer.

Kahve yapıp götürdüm, sorunun ne olduğunu da sordum iki üç kere ama kes sesini dedi.
Eşinizin yanında sizi bu şekilde küçük dusurmesine izin vermeyin ben vermezdim şahsen.
Diyelim ki eşiniz de sıkıntılı bir tip babanızın bu hareketlerinden yüz bulup onunda size ileride yada bir tartışma anında bu şekilde davranmayacağının garantisi var mı? Babanıza tepkinizi gerektiği gibi gösterin bence kimsenin size bu şekilde davranmayacağını eşinize de göstermiş olursunuz.
Neden sert tepki verdiğimi merak ederseniz. Bence evladına kıymet veren ebeveyn çocuğunu eşinin yanında kasıtlı olarak küçük düşürmez, rencide etmez. Karşı tarafın bundan destek alma ihtimalini göz önünde bulundurmalı hele de kız babası ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…