Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sürekli gezmek istemiyorum ki, ilk defa sıkıntıdan teklif ettim. Sanki her gün gidelim, dedim. Marketten ne kadar alacaksa, ne kadar benzin yakacaksa zaten ben verecektim. İşimi evden yapıyorum.
İşinizi evden yapıyorsanız küçük bir ev tutun ve istediğiniz gibi yaşayın. Ya da bir elektrikli motosiklet alıp istediğiniz zaman çıkıp gezebilirsiniz.

iyi de, bir çocuğun ev tutarken yanında babasını istemesi ne kadar anormal? evet neredeyse bütün emlakçılar tacizci ve destek bekleyebilir ve bunu istiyor diye diğerleriyle kıyaslanmak zorunda değil. babası çalışırken sürekli para istiyorsa hoş çocuğu da iyilik bekleyemez mi? burada herkes anne ve babaya inanılmaz iyi davranılmak zorunda gibi konuşmuş ama hayır, bu zaten istismara girer. şahsen benim çocuğum olsa ve canının sıkıldığını bilsem ve benzin parasını dert ettiğim halde teklif etse ödemeyi gezdirirdim. ben de anlaşılmadığım ortamda birilerine sinir olurdum ve evet bu baba ya da anne diye alttan çok da alınmamalı.

En az 20’li yaşlarında kendi ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz yetişkin bir kadın 60’lı yaşlarda bir adam ihtiyaçlarını karşılamıyor diye kızıyor. Şahane
Asıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.

Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.

Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelen Mune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlığını okuduğumda böyle bir isyanla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim, kendi paranı kazanacak, kendi evini tutacak yaştasın ve “babam beni gezdirmiyor.” diye ölse ağlar mıyım diye sorguluyorsun ya inanılır gibi değil. Kendine kız, 18 yaşındaki çocuklar araba kullanırken ben nasıl korkuyorum diye…

Kesinlikle yanında babasını istemesi en doğal hakkı. Ama bu zamana kadar sadece çalıştığı zamanlar para istemek için arayan bir baba figüründen bahsediliyor. Ve yine konu sahibi diyor ki bu zamana kadar benim için hiçbir şey yapmadı. Şuan da yapmıyor. Ve yapmayacak da. Karakteri değiştiremezsiniz. Bu baba da olsa kardeş de olsa anne de olsa fark etmez. Yoluna bakmayı öğrenmeli herkes. Yine de bunun nefret boyutunun abartı olduğunu düşünüyorum. Kabullenmek en iyisi kabul et ve daha güçlü devam et bu saatten sonra ne babası değişir ne konu sahibi. Bu dediklerim herkes için geçerli aslında.

Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Arabanın geçtiği yerden o da geçer arazi aracı kullanmıyor her halde babanız, elbet bir ana yola bağlanıyor o köy.

Bu kadar rahatsızsan sitede olmayabilirsin, kızlar soruyora git, inciye git. Bekleme burada

Gidip derdinizi eksisozlukte paylassaydiniz ya ne işiniz var burada ?

Kendi istediğinizle geldiniz köye oturdunuz, kendi isteğinizle araba kullanmayı öğrenmek istemiyorsunuz, ayrıca sıkılınca babanızın sizi gezdirmesine ihtiyaç duyuyorsunuz ama adam istemiyor diye ona sitem ediyorsunuz. -> çok saçma.

Yani sen istemiyorsun diye araba kullanmıyorsun, bu normal. Ama adam istemiyor diye şehir merkezine gitmiyor, bu anormal. Dünya sizin çevrenizde mi dönsün istiyorsunuz, onu da anlamadım. Belki adam kafasında bugünü evde geçirmek için plan yaptı. Ve siz niye buna saygı göstermiyorsunuz.

Bu adamlar emekli olunca kafadan zorları mı vardı da kuş uçmaz , kervan geçmez , yolboyu yapmanın bile tehlikeli olduğu bir yere taşındı. Bir bahçeniz filan da mı yok. Bu adamlar bile bile kendilerini niye böyle bir yerde yaşamaya mahkum ediyor. Çevredeki insanlar ne yapıyorsa, siz de sıkıntıdan kurtulmak için aynılarını yapabilirsiniz.

Bi de babam gelip yok Apt yönetici ile konuşmadı, yok emlakçıyla gezmedi. Yani benimki de gezmedi. Öyle bir beklentim de olmadı. Kimse de taciz filan etmedi. Resmen acitasyon yapıyorsunuz. Yani aileden beklentiler olabilir ama bunlar değil ya. Bunlar zorlama bulunan beklentiler.

Son düzenleme:
aslında bu kadar ihtiyaç sahibi olmak canını sıkıyor. yani yalnız başına yapman gereken şeyleri, araba kullanmak da dahil yapamıyorsun bilmem neden ama yapamıyorsun işte. bunları yapmana ne engel oluyor? benim sorunum ne diye düşünmek yerine bunları senin için, senin yerine ya da en azından seninle beraber yapmak zorunda diye babana takmışsın kafanı. para yardımı yapıyor olmak başka para karşılığı babayı butler, uşak yapmak başka, öyle değil mi?
benim babam çocukluğumuzda bize sorunun, maket yapma, puzzle, perspektif çizim, yüzme, bisiklet, araba aklına ne gelirse yani yapılacak işin sadece teorisinden bahseder sonra da kurda sormuşlar neden boynun kalın diye her işimi kendim yaparım da ondan demiş der kenara çekilirdi. o zamanlar sinir olurduk bazen baba yerine ense derdik hatta ama bata çıka düşe kalka yapa yapa öğrendik gerçekten.
bence, geç direksiyonun başına önce şu araba işini hallet kendine güvenmeye başladıktan sonra içinde babanla ilgili böyle hisler kalmayacak.

Kapının Onu ne çıkıp köyde iki tur atıp hava alabilirsiniz.Hava bir tek şehirde yok.Hem koy havası daha iyi.Sıkıntılı buldum sizi.

daha 1 hafta once uye olmussunuz, kudranin esini vs nereden biliyorsunuz? Mune bu kimin ikinci uyeligi bakabilir misiniz? ayrica cok da terbiyesizsiniz.

bu site sizin bu kadar sinirlerinizi ziplatiyorsa girmezsiniz olur biter. hayatimda gordugum en loser tepkilerden biri bu.

Konu sahibi merak ettim niye KudrAlobar un hakkında herseyi biliyorsunuz. Çocugu yok, esi 15 yas büyük falan özel ilgi alanınız falan mı öyleyse şımarık olmanıza ilave olarak takıntılısınız

cevap yazdığın üyeyi tanımıyorum bile ama kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin cümlesi nedir ya, sen kimsin de insanların kocasına kadar özel hayatına dil uzatıyorsun? hadsizliğe bak edepsiz. Bir de üşenmeyip gidip ekşiye bakmışsın bu ne yılanlık ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…