Okudugunu anlayamiyorsun.sonra da gelip konu aciyorsun.eger gercekse sana oyle demiyorum diyorum.ki gercek degil bence.buyu biraz.karsindakini anla oyle konus cocuk.
Kimi azarlamışım yahu zaten sinirliyim yok ateistmiş yok konu gerçek değilmiş, üslubum bu töbe yarabbim ya
Arkadasim bu ne sinir ya hu.
Konu acildigindan beridir bi cogunlugu azarlamalar bi siz kimsiniz tavri var ve cok cirkin.
Okudugunu anlayamiyorsun.sonra da gelip konu aciyorsun.eger gercekse sana oyle demiyorum diyorum.ki gercek degil bence.buyu biraz.karsindakini anla oyle konus cocuk.
Allah ıslah etsin sizi yardım istedik konu açtık ne dinsizliğimiz kaldı ne yalancılığımız kapatılsın konu lütfen, merak eden olursa özel mesajla anlatabilirim merak ettiklerini
Siz çok tuhaf bir insansınız. Gerçek değilse yorum yapmayın okumayın. Neden vakit harcıyorsunuz burada?
Allah seni islah etsin cocuk.yalanciliksa evet babana yalan soyluyorsun her ne kadar o sana dogru davranmasa da.dinsizlikse o kadar degil ama numaradan bas kapayip namaz kilarak Allah i kandiriyor onun emirleriyle dalga geciyorsun.
Eger gercekse bunlar sana gelsin.degilsen de oylesine yazdim iste.
Neyse cook daha onemli islerim var.Allah gonlune gore versin....
Tartışma yarattığım için özür dilerim gerçekten bana inanıp yorum yapanlara teşekkürler, konu kapanabilir tartışma uzamasın,kalp kırmaya gerek yok,yeterince sorunum var zaten özür dilerim tekrar
Karnim agriyor da vakit geciriyorum oylesine.tatmin oldunuz mu?
Herkes dindar ve inançlı olmak zorunda mı? Size ne babasına yalan söylemesinden. Ne kadar kalbiniz kararmış. Yazık inşallah tez zamanda huzur ve mutluluğa kavuşursunuz. Mutsuz kadınlar böyle saldırgan oluyor maalesef
Bu bahsettiğiniz erkeğin kadını uyarma ve cezalandırma hakları nerede yazıyor? Bunu detay paylaşır mısınız?
doğru biliyosam şayet NİSA suresi..hatta bir filmde de fahri ismindeki karakter şu sözleri söylemişti..erkekler nisa suresini yanlış yorumluyorlar..uyarı uyarı uyarı yoksa ceza cezada kafi gelmiyorsa yüzüne vurmadan.....diye gidiyor...aslında bunu dedikten sonra benim açıp bakmam lazımdı nisa suresine..
Tşk ederim. Bunu araştıracağım ben de. Farklı yorumlandığını düşünüyorum. Çünkü dinde zorlama yoktur ile hiç bağdaşmıyor
tabiki dinde zorlama yoktur fakat ana baba evladından ve eşinden mesul olduğu için bir takım kıstaslar getirilmiş doğru yola sevk için ama bu kesinlikle dayak ve boğaza sarılmak değil bende meali okumaya bugün başladım bakaradayım ama nisaya önden bakıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?