Babam olacak şahıs beni kapanmaya zorluyor.

Okudugunu anlayamiyorsun.sonra da gelip konu aciyorsun.eger gercekse sana oyle demiyorum diyorum.ki gercek degil bence.buyu biraz.karsindakini anla oyle konus cocuk.

Tartışmayacağım, yazdığınızdan ne anlamam gerekir acaba siz okuduğunuzu anlıyorsunuz aferin size

Kimi azarlamışım yahu zaten sinirliyim yok ateistmiş yok konu gerçek değilmiş, üslubum bu töbe yarabbim ya

Oyleyse uslubunuz cirkin.
Zira burada hic kimse sizin uslubunuzu cekmek zorunda degil.
Konunun bir ayrintisi bana da tuhaf geldi.
Bu kadar baskici baba gecen persembe sizi acik gorecek ama dun dovecek?
Neyse.

Allah ıslah etsin sizi yardım istedik konu açtık ne dinsizliğimiz kaldı ne yalancılığımız kapatılsın konu lütfen, merak eden olursa özel mesajla anlatabilirim merak ettiklerini

Allah ıslah etsin sizi yardım istedik konu açtık ne dinsizliğimiz kaldı ne yalancılığımız kapatılsın konu lütfen, merak eden olursa özel mesajla anlatabilirim merak ettiklerini

Allah seni islah etsin cocuk.yalanciliksa evet babana yalan soyluyorsun her ne kadar o sana dogru davranmasa da.dinsizlikse o kadar degil ama numaradan bas kapayip namaz kilarak Allah i kandiriyor onun emirleriyle dalga geciyorsun.
Eger gercekse bunlar sana gelsin.degilsen de oylesine yazdim iste.
Neyse cook daha onemli islerim var.Allah gonlune gore versin....

Kardeşim büyük ihtimalle yaşça senden baya bir büyüğüm:) Baban çok yanlış yapıyor. Burada onu koruyan ya da sana kızan yorumlar vardır, olmaya da devam edecek sakın aldırış etme. Nedense insanlar herkes kendi inandığına, kendi inandığı şekilde inansın istiyor. Baban da bunlardan biri. Kapanmak isteyene kimse açıl diyemez, açık gezmek isteyene kimse kapan diyemez. Baban uyarısını yapmış gerisi kimseyi ilgilendirmez. Sadece ve sadece Allahla senin aranda olan bir konu. Ama yaşın daha küçük. Sakın evlenip de kurtulayım gibi bir düşünceye kapılma çünkü emin ol büyük ihtimalle en iyi koca bile en despot babadan daha iyi olmayacak. Evinde sınavına hazırlan ve üniversitene git.

Herkes dindar ve inançlı olmak zorunda mı? Size ne babasına yalan söylemesinden. Ne kadar kalbiniz kararmış. Yazık inşallah tez zamanda huzur ve mutluluğa kavuşursunuz. Mutsuz kadınlar böyle saldırgan oluyor maalesef

Tartışma yarattığım için özür dilerim gerçekten bana inanıp yorum yapanlara teşekkürler, konu kapanabilir tartışma uzamasın,kalp kırmaya gerek yok,yeterince sorunum var zaten özür dilerim tekrar

sen derdini açtın konu sahte diyenler yüzünden kapattırcak mısın? eskiden konu sahte diye sayfalarca yazanlar konu dışı msjdan ceza alırlardı şimdi de öyle mi bilmiyorum. konu sahteyse öyle olduğunu düşüneneler yorum yazmasın boşuna yorulmamış olurlar değil mi?

burası derdim var bölümü senin de derdin bu.ama tek çaren de kendi ayakları üzerinde durabildiğin güne kadar sabretmek.belli ki baban kötü bişey yaptığının farkında bile değil güya seni dine yaklaştırdığını sanıyor.

karşı çıktığında şiddete başvuran bi baban olduğu için işin zor gerçekten...
hem içinden gelmiyo hem mecbur bırakılıyosun tutulur bi tarafı kalmamış bunun artık..
ya direneceksin zorla kapatamayacak seni dayakla fln yada kapanıp onun istediğini yapmış olacaksın...
allah yardım etsin...

Allah Allah ya mutsuz oldugumu nereden uydurdun.kalbim neden kararmis olsun.ben dindar olsun diye bir imada mi bulundum?konuyu acan kisiye tek kelime hakaret iceren kelime yazmadim ama herkes herseyi rahatca sallayip durdu.biz fikrimizi soyleyince tü kaka siz saygisiz,hadsiz,mutsuz,salgirgan...sayin durun....

Bu bahsettiğiniz erkeğin kadını uyarma ve cezalandırma hakları nerede yazıyor? Bunu detay paylaşır mısınız?

doğru biliyosam şayet NİSA suresi..hatta bir filmde de fahri ismindeki karakter şu sözleri söylemişti..erkekler nisa suresini yanlış yorumluyorlar..uyarı uyarı uyarı yoksa ceza cezada kafi gelmiyorsa yüzüne vurmadan.....diye gidiyor...aslında bunu dedikten sonra benim açıp bakmam lazımdı nisa suresine..

Tşk ederim. Bunu araştıracağım ben de. Farklı yorumlandığını düşünüyorum. Çünkü dinde zorlama yoktur ile hiç bağdaşmıyor

Tşk ederim. Bunu araştıracağım ben de. Farklı yorumlandığını düşünüyorum. Çünkü dinde zorlama yoktur ile hiç bağdaşmıyor

tabiki dinde zorlama yoktur fakat ana baba evladından ve eşinden mesul olduğu için bir takım kıstaslar getirilmiş doğru yola sevk için ama bu kesinlikle dayak ve boğaza sarılmak değil bende meali okumaya bugün başladım bakaradayım ama nisaya önden bakıcam...

Biraz baktım Nisa evlilik ve miras konularından bahsediyor gibi. Tabi ki detaylı okumak lazım. Başka bir başlıkta paylaşmakta fayda var

Yaptirmak istediklerini bagirarak yaptirmaya calismasi yanlis. Sana guzelliikle yaptirmaya calisti da olmadi o ayri. O senin baban ve sana karsi sorumluluklari var dinde zorlama olmayacagini bildigine gore isminden giyimine yatismene kadar herseyden ahirette anne babandan hesap sorulacagini da biliyosundur.Tabi ki sana karismaya hakki var.

Kusura bakmayinda sanki bu mübarek Ramazana denk geldi hepinizin babasinin baskisi,yok namaz kil demesi,isten atilmasi dini yüzünden gercekten artik kasitli yapildigini düsünüyorum, ramazandan önce böyle konular yazilmiyordu.Biz ne yapalim, hristiyan bir ülkede yasiyorum inancim yüzünden sürekli Kücük görülüp laf isitiyoruz ama yapicak birsey yok madem onlarin ülkesinde yasiyorsak saygi duymak zorundayiz diyip sessiz kaliyoruz.Zaten her zaman saygi duymak zorunda birakilan biz müslümanlar oluyoruz yazik gercekten,kaldiki bende kapaliyim diye esimden ne Kadar baski görmüstüm acilmam icin onunla tanistigimda kapali oldugum halde,Islam dini Garip geldi geldigi gibi Garip gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…