İlerde keske demek istemiyorum yapmadığın birşeyin pişmanlığı daha buyuk oluyorBabanın istemediğinde belki de hayır vardır.
Babanın istemediğinde belki de hayır vardır.
Hayır görmedi hiç sorunda bu görmeden ön yargıda bulunmasıBaban gördümü o kişiyi tanıştılar mı eğer baban tanıyıpta onay vermediyse babanı dinle derim..
Erkek arkadaşının gururu kırılmıştır mutlaka ne yap et konuş onunla seni gerçekten seviyorsa zaten barışırsınız babanı da tatlı dille ikna edip bi tanıştır derim belki tanıdıktan sonra ön yargısı kırılır babacığınınHayır görmedi hiç sorunda bu görmeden ön yargıda bulunması
bu sefer erkek arkadasım sen beni herkese rezil ettin diyor ve konuşmak istemiyor
Canım benim eşim de uzman çavuş ama kişiliği karakteri dört dörtlük ne işini eve yansıtır nede başka bişey ha manyak olan da var aynı meslekte her boku yiyen de karısını döven de işini evine yansıtan da var ama erkek arkadaşının kişiliğine bak iyiyse evlen vallah siz istekli olun baban da kabul eder zamanlaKızlar kafayı yicem evlenecem dedim üç senedir tanıdığım insan kendisi uzman cavuş ben hemşireyım babam yok dedi psikoloji bozulur sana karışır vs bir sürü sey saydı ama erkek arkadasıma babamın onay vermediğini söyledim bir anda uzaklaştım hata yaptım ama günden güne eriyorum kilo verdim unutamıyorum annem görüyor halimi ben konuşucam babanla dedi bu sefer erkek arkadasım sen beni herkese rezil ettin diyor ve konuşmak istemiyor çok kırıldım abim bir taraftan istemiyor gercekten kafayı yicem sırf uzman cavuş diye annem arkamda. Abim herseye bir yorum yapıyor sözde benim mutluluğumu istiyor fakat ben böyle çok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum annem ben arıcam diyor eski erkek arkasımı konuşmak için. Bilmiyorum ne olur ne biter kafam allak bullak lütfen yardım edin
Erkek arkadaşın beni herkese rezil ettin diyormuş ,daha ne düşünüyorsun bırak Allah aşkına kilo vermiş falan unutursun vardır babanın bir bildiği benim de etrafımda komşu kızları tanıdık akraba böyle evlilik yaptı evet psikolojik sorunlu oluyor geneli ,babanı dinle başka adam mı yok baksana ,zaten istemiyor seni kırılmış güyaKızlar kafayı yicem evlenecem dedim üç senedir tanıdığım insan kendisi uzman cavuş ben hemşireyım babam yok dedi psikoloji bozulur sana karışır vs bir sürü sey saydı ama erkek arkadasıma babamın onay vermediğini söyledim bir anda uzaklaştım hata yaptım ama günden güne eriyorum kilo verdim unutamıyorum annem görüyor halimi ben konuşucam babanla dedi bu sefer erkek arkadasım sen beni herkese rezil ettin diyor ve konuşmak istemiyor çok kırıldım abim bir taraftan istemiyor gercekten kafayı yicem sırf uzman cavuş diye annem arkamda. Abim herseye bir yorum yapıyor sözde benim mutluluğumu istiyor fakat ben böyle çok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum annem ben arıcam diyor eski erkek arkasımı konuşmak için. Bilmiyorum ne olur ne biter kafam allak bullak lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?