evleneceğim kişiyle paylaşmalısın bunu gelince şok etkisi olurDaha önceki konumu okuyanlar vardır . Babam erkek arkadaşımı istemiyor sırf evlenince Avcılar'da oturucaz diye dün çok büyük kavga ettik. Tanışmaya geldiklerinde rizaci değilim evlenmenize diyecekmis çocuğa . Ben bunu çocuğa da söyleyemedim napicam ben ya bi akıl verin nolur.bu arada yaşım için yorum yapıp küçük müsün baban ondan mı karışıyor diyenler var ben 27 yaşındayım
Aynen.Avcılarda oturmak kanun hükmünde kararname mi? Oturmayıverin alala...
Hatırladım ben sizi. Babanız deprem korkusu ve mesafelerin uzak olmasından, kızlarına düşkün olduğundan Anadolu yakasında dizinin dibinde istiyordu sizleri. Valla o zamanda demiştim ama oldu da evlendiniz çok iyi bir iş pozisyonu için yurtdışına gitmesi gerekti o zaman ne olacak gitmeyecek misiniz? Ya da il dışında çalışması gerekti olmazbabamın yanında oturmalıyım mı diyeceksiniz? Erkek arkadaşınıza durumu anlatın. Babanızın korku, kaygı ve önyargılarını ama sizleri çok sevdiğini buna çözüm üretemezsek babam çok kararlı vermem diyor diyin. Olmazsa taşınsın o tarafa baktınız yapamıyorsunuz taşınırsınız Avrupa yakasına. Olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?