- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
yo kahve erkeklere ozel bir seymi?Bu dusuncelerden dolayi geriliyoruz boyle yerleri erkeklere ozel sandigimiz icin kahveye herkes gidebilir ama kimse anlamıyor bu toplum oldugu surece de anlamaz kiz cocugu eve erken gelir erkek gelmez kiz cocugu disari cikmaz erkek cikar bu mu yani?Bunu istiyorsaniz bizim sulalede cok varDertmi ariyorsunuz yahu. Adamcagiz ne demiste bukadar buyutuyorsun? Kahveye gelme demiş, Okadar art niyetli insan varken birsuru erkek yiginin arasina girme demis alt tarafi.. sofradan kalkacak kadar olay yapmissin. Ne babalar var.. her olayda boyle nazlanirsan kuslugunuz bitmez.
kahveler erkege mi ozel ? iceri girmedim zaten bahcedeydiVallahi baban haklı o kadar boş beleş ve tuhaf insanlar var ki orada bende olsam kızımın oraya girmesini istemem..
Burada nefret edilebilecek bir şey yok..Dert arama kendine.
kizdigim nokta o degil ki hem kufur etmesi hem de bu toplum yuzunden kiz cocuklarinin asagilanmasi bak sizde kizim diyosunuz kiz hic bir sey yapamaz erkek yapar mi kiz olmaktan nefret ediyorumAhir zamanda hele bu devirde kimseye guven olmaz hele oyle ortamlarda baban korumaci hakli olarak
Bizim burdaki kahveler hep erkeklere özelkahveler erkege mi ozel ? iceri girmedim zaten bahcedeydi
Yasin 15 mis neyse ablacim sana laf yetismez simdi. Bunlara takilarak yasarsan cok uzulursun.yo kahve erkeklere ozel bir seymi?Bu dusuncelerden dolayi geriliyoruz boyle yerleri erkeklere ozel sandigimiz icin kahveye herkes gidebilir ama kimse anlamıyor bu toplum oldugu surece de anlamaz kiz cocugu eve erken gelir erkek gelmez kiz cocugu disari cikmaz erkek cikar bu mu yani?Bunu istiyorsaniz bizim sulalede cok var
kahveler erkege mi ozel ? iceri girmedim zaten bahcedeydi
bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz vallaYasin 15 mis neyse ablacim sana laf yetismez simdi. Bunlara takilarak yasarsan cok uzulursun.
Şaşırdın galiba tabiki kahve erkeklere ozel bir yerdir.Sen sap ile samani karistirmissin biraz kusura bakma arkafasim.Ayrica adam da birsey dememis zaten.Kaos cikartmissin resmenyo kahve erkeklere ozel bir seymi?Bu dusuncelerden dolayi geriliyoruz boyle yerleri erkeklere ozel sandigimiz icin kahveye herkes gidebilir ama kimse anlamıyor bu toplum oldugu surece de anlamaz kiz cocugu eve erken gelir erkek gelmez kiz cocugu disari cikmaz erkek cikar bu mu yani?Bunu istiyorsaniz bizim sulalede cok var
Hayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorumKaç yaşındasın acaba? Bana biraz ergenlik vakası gibi geldi
Şaşırdın galiba tabiki kahve erkeklere ozel bir yerdir.Sen sap ile samani karistirmissin biraz kusura bakma arkafasim.Ayrica adam da birsey dememis zaten.Kaos cikartmissin Bu dusunceye katilmiyorum bu yuzden arabistana donucez kahve de erkeklere ozel mi yaziyor acaba? Siz oyle diyorsaniz arabistanda kadinlar daha yeni trafige yeni tek basina cikiyorlar bizdemi boyle olalim
İnan Arabistan senin ülkenden çok eşliliğe rağmen daha medeni. Oradaki insanlar kız erkek fark etmeksizin çocuklarını Amerika'da okutuyor. Şimdikilerinde ağzına pelesenk oldu Arabistan.bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?