- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
degildir bu bizim sig kafali toplum yuzunden boyle bilinmistir avrupa ulkelerine bakin kadin erkek herkes karisik oturur oyle erkeklere kadinlara ozel yer yokturAyrica soruyorsun evet kahveler erkeklere ozeldir. Yani ben hic herhangi kadinin gidip kahvede takildigini,okey oynadigini gormedim
Iste feministligin 50 yillik kiraathane aliskanligini degistiremez. Kalkip metro,kutuphane veya herhangi kurumdan bahsetsen tamam deriz ama kahvehane be ablacim nesini takip tartisiyorsun?bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz valla
ben neden gormedim orada ki kadinlar trafige yalniz basina cikamazdi yeni cikmaya basladi orda kizlarimizi okutmuyorlar orasi inanin igrenc bir ulkeİnan Arabistan senin ülkenden çok eşliliğe rağmen daha medeni. Oradaki insanlar kız erkek fark etmeksizin çocuklarını Amerika'da okutuyor. Şimdikilerinde ağzına pelesenk oldu Arabistan.
Ben kimseye anlatamiyorum ki.Avrupa ulkelerine bakin kadin erkek karisik oturur oyle kizlara erkeklere ozel yer yoktur cunku sacma bulurlar.Iste feministligin 50 yillik kiraathane aliskanligini degistiremez. Kalkip metro,kutuphane veya herhangi kurumdan bahsetsen tamam deriz ama kahvehane be ablacim nesini takip tartisiyorsun?
Benim oglum kuafore girse yadirgamam hatta mutlu olurum oralari yanlis taniyabilir.Ya benim feministligim agir basti ya da siz feminist olmadiginiz icin sacma geliyor bilemiycemben burda cinsiyetçilik göremedim. sadece erkeklerin bulunduğu ortama giren kız ya da sadece kızların bulunduğu ortama giren erkek illaki dikkat çeker. hangi baba olsa hoş karşılamaz kahveye girmeyi. ha babanızın küfür etmesi çok kırıcı tabi.
Sevsinler senin feminist ve aktivistliğiniArkadaslar ben koyu feminist ve aktivistim
Canım anladım sen feministsin de.. Diğer konuna baktım feminizm kötü birşey değil ama hayatındaki arkadaşlarının yaşantısını kısıtlayan bir feminist hiç duymadımBenim oglum kuafore girse yadirgamam hatta mutlu olurum oralari yanlis taniyabilir.Ya benim feministligim agir basti ya da siz feminist olmadiginiz icin sacma geliyor bilemiycem
Arkadaşım ben Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesiyim ve takıntılarını abartı buldum. Feministim aktivistim diye haykırman falan da gereksiz ve özenti gözüküyor. Avrupa özentisi tavırlarını da yaşına veriyorum ve çekiliyorum.Hayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorum
Burada da kafelerde kadin erkek karisik oturuyor. Ama kahve denilen yerler erkeklerin takildigi bir yer. Demek ki boyle bir yere ihtiyac varmis bu kulturde, sadece erkeklerin oturdugu kahveler ortaya cikmis.Ben kimseye anlatamiyorum ki.Avrupa ulkelerine bakin kadin erkek karisik oturur oyle kizlara erkeklere ozel yer yoktur cunku sacma bulurlar.
Yeni trafige cikmalari aileleriyle alakali degil. Yonetim ile alakali. Evet hepsi okuyor universite bitirmekle kalmiyorlar. Yuksek lisans, doktora yapiyorlar. Ulkede de okuyorlar, yurt disinda da okuyorlar. Aileleri gonderiyor.. Sanildigi kadar geri kafali degiller. Bir suru arap kadin tanidigim var ogretim gorevlisi, prof vs. Sadece anne baba degil evlendikten sonra esleri de egitimlerini destekliyor. Gercekten bu boyle..ben neden gormedim orada ki kadinlar trafige yalniz basina cikamazdi yeni cikmaya basladi orda kizlarimizi okutmuyorlar orasi inanin igrenc bir ulke
Abim orada çalışıyor ve oldukça açık görüşlü bir insandır. Regl olduğumu konuşabildiğim, evlenmeden önce erkek arkadaşımdan bahsedebildiğim, gebeliklerimi ilk paylaştığım, düşük yaptığım zaman regl oldum diyebildiğim bir insan. Trafiğe yeni çıkıyor olabilirler, örtünme zorunlulukları olabilir ama içlerinde genelde öyle değiller. Kulaktan dolma bilgiler çoğu. Kralın kızını ve prensin kız kardeşini bir araştırmanı ve görevinin ne olduğuna bakmanı tavsiye ederim.ben neden gormedim orada ki kadinlar trafige yalniz basina cikamazdi yeni cikmaya basladi orda kizlarimizi okutmuyorlar orasi inanin igrenc bir ulke
Aaa yok canım feminist aktivist özgürlükçü asi ruh kızımıza kürek nedir Avrupa’da bunlar Yok ...Konu sahibin agzının ortasına kürekle vurasım geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?