Babam tam bir cinsiyetçi ondan soğudum.

Sizinki de garip bir düşünce. Kadın kendini koruyamaz o yüzden dışarı çıkmasın diye bir zihniyet yok gayet korur da çıkar da. Konu sahibine gelince evet kahvelerde yalnızca erkekler takılır nasıl ki kadın kuaförüne bir erkek girmemeliyse kahveye de bir kadın girmemeli toplumda kurallaşmış belli yargılar vardır ve bunun feminizmle bir alakası yoktur

Canım anladım sen feministsin de.. Diğer konuna baktım feminizm kötü birşey değil ama hayatındaki arkadaşlarının yaşantısını kısıtlayan bir feminist hiç duymadım
ama onlara zararim yok ya da onlari ille evinde otur diye l
feministlik farkli olmak degil ozgur olmaktir keske once bunu anlasaniz

Dışarı çıkmasın demedim ki zaten ben. Yorumumu tekrar okursanız konu sahibinin övdüğü Avrupa da bile güvenle çıkamaz dedim. Ve ebeveynlerin kızlarına bu konuda kısıtlama getirme sebeplerini sıraladım. Kadınlar tek çıkmasın demedim.

evet avrupaya ozeniyorum cunku bu ulkede yasanmaz taciz tecavuz almis basini gidiyor ve herkes bunu normallestiriyor

gece 3 te evine donmeye calisan universiteli kizi omzuna alip goturen 2 erkeği hatırlatmak isterim kadin elbette cikar elbette korur kendini ama her zaman degil malesef. Mesajindan alıntı yaptiginiz arkadas da bunu kastetmistir..

Kahvehane kültürü ta osmanlı zamanında bile var. Hatta hangi padişahtı hatırlayamadım yasaklamış hatta. Kısaca ta osmanlıdan beri kahvehane erkeklerin pineklediği bi yer.
Cafeler ise yeni jenarasyon sayabileceğimiz kadın erkek yaşlı çoluk çocuğun her kesimden insanın gidebileceği bi yer

Benim oglum kuafore girse yadirgamam hatta mutlu olurum oralari yanlis taniyabilir.Ya benim feministligim agir basti ya da siz feminist olmadiginiz icin sacma geliyor bilemiycem
kuaför ayrı kahve ayrı. bende feministim de burda feministlik bir şey yok sen kadınsın oraya buraya gidemezsin dememiş. kahvede ful erkekler olduğu için sadece kız olarak sizin gelmeniz rahatsız etmiş. bizimde babamız kahveye gidiyodu ama biz gitmedik diye de kısıtlanmadık istediğimi de yapıyorum

Bizde kadinlari tabiki kucuk gormuyoruz hepimiz kadiniz ama bizim toplumda ben hic kahvede kadin gormedim babanin oldugu kahvede kadin varsa haklisin yoksa baban hakli bi kahve onunden gecsek laf atan bakan dolu adam haliyle sana guzel bi dille soylemis sen cok abarti davraninca adam sinirlenmis tamm kufur etmesi ayip ama sende cok abartmissin

laflarina dikkat et
15 yasındakı kız mı soyluyor bunu bana. Baban belkı kalktı cebınde kı paranın yarısını sana verdı sende aksam gıttın annenın pısırdıgı yemegı yedın ama babanın dedıgı ıkı cıft laf agırına gıttı demı. Özgür kız sen bır ay calıs dısarda hayatı ogren...

Feminizmi keşke doğru anlayıp aktarsalar. Ben feminist değilim mesela. Herhangi bir kalıbın içine girmeyi sevmiyorum. Ben cinsiyetimden önce insanım. Kadın-erkek eşitliğine inanmıyorum, kadın-erkek eşittir diye düşünmüyorum; eşittir diyorum. Kesin ve net bir dille. Feminizm kadın-erkek eşitliğini savunur. Ben kadın-erkek eşitliğini savunulacak, ispatlanacak bir şey olarak görmüyorum.

Şuan çok çarpık bir feminizm akımı var. Ben feministim, ben feministim diye geziyorlar ama çoğu için femizm kadınlar ile bağdaştırılıyor. Erkek düşmanlığını femizm zannedenler var mesela. İnsancıyım ben arkadaş.

Gerçek feministlere lafım yok. Onlar kendilerini biliyor zaten.

Arkadaslar ben koyu feminist ve aktivistim
Bence sen feministlik ile aktivistliğin ne olduğunu bilmiyor gibisin... baban küfür etmekte sonuna kadar haksız ama babanın korumacı tavrına karşı asi davranmanda saçma olmuş. Tabii bu anlattıklarından çıkarımım. Aranızda daha öncesinde olan bitenler, yaşananlar, konuşulanlar hakkında bilgimiz yok...önce yaşadığın ülkeyi tanı, 3. Sayfa haberlerini takip et, kadın programlarına bir göz at sonra olmak istediğini olursun güzelim

paraya mi kizdim ben kahveyi kaliba sokmasina ve kadin uzerinden kufur etmesine kizdim ben babami hala seviyorum soguma felan yok

Babanin kahveye gelme ara demesinden bi kötü niyet ayrımcılık yokki normal yani. Seni elalemdem sakınmak istemiş ne var bunda ki. Sem yanlış algılamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…