Babası değil karısını bakıcı yapmak istemeyen kayınpederi konu sahibi istiyorki tamam eltimin bebeğine bakmadı onda haklı idi eltim keyfi calışacakti ama benim işim daha önemli kendi işyerim ilerdede miras kalacak ne varki baksalar kafasinda sanki ona kalan miras kayinvalideye verilicek değişik kafalar.Baba dükkana yabancı sokmuyor, karısını bakıcı yapmıyor, eş bakıcı istemiyor. Hem hanelerine yabancı sokmuyorlar hem de birbirlerine zorunda değilim istemiyorum çekiyorlar. Sanki şu dışardan sıkı fıkı, ördek ailesi gibi gördüğümüz, kendi içlerinde birbirini yiyen geniş aile tipi gibi.
Kaynana yardımcı tutmuyormuş, yerine iki gelin almış. Anladım. Kaynanadan kaçılıyor. Tamamen duygusal olacak ne var, zaten miras kalmayacak mı?Babası değil karısını bakıcı yapmak istemeyen kayınpederi konu sahibi istiyorki tamam eltimin bebeğine bakmadı onda haklı idi eltim keyfi calışacakti ama benim işim daha önemli kendi işyerim ilerdede miras kalacak ne varki baksalar kafasinda sanki ona kalan miras kayinvalideye verilicek değişik kafalar.
Kendi anneside bakmak istemiyormuş daha önce demiş. Ben babamı bırakamam kafaları yaşıyor mesele tamamen duygusalel kadar bebeği bırakmayı gözü kesiyor kazık kadar babayı bırakamıyor. Babanın bu düşünceden haberi bile yoktur konu sahibinin farklı hesapları ve kaygısı var yada hormonlardan şaşkınlıktan saçmalıyor.
Her şekilde miras kalacak diyorum işte aslında kaygıları başka belkide eltiye nispet yapacak senin bebeye bakmadı benimkine bakıyor ben çalışıyorum oh kudur yapadabilir konu her yere evrilebilir uçu açık zaten emin olun herşeyi okuyor konu sahibi pasif ama.Kaynana yardımcı tutmuyormuş, yerine iki gelin almış. Anladım. Kaynanadan kaçılıyor. Tamamen duygusal olacak ne var, zaten miras kalmayacak mı?
Yav sanki babanızın yanında bedava çalışıyormuşsunuz gibi konuşmuşsunuz. Sizden çok o size destek oluyor farkında mısınız? Evinize para giriyor ya hani.torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
illa gel çalış dedi. ben o istediği için burdayım yoksa eşimin durumu çok iyi evde kocabank yaşarım yani.
Çok leş bi düşünce tarzınız var.eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Kaçmasın o da napalım.Kadını kaçırtmışsınız.
İşten gelirken ben de bu konuyu düşündüm..İnşallah Allah o günleri gösterir bana yavrumun yavrusunu seve seve bakarım ..yaşadığım yer yaşlı nüfusun ağırlıkta olduğu bir semt.İnsanlar 4 gibi alıyorlar torunlarını kreşten ..büyükanne ile eve geçip anneyi/babayı ev sıcaklığında bekliyor çocuk..resmi tatilmiş /hastalıkmış o günlerde büyük anneler bakıyor torunlarına ..çok imreniyorum.Benim iki çocuğuma da kayınvalidem baktı/bakıyor , benim sözüm var kendime ben benim torunlara bakıcam, bakmak istemeyenin yüzüne saygı duyuyorum içimden kınıyorum elimde değil, gerçek duygum bu
Unutursam hatırlatın on yıldır nickim aynı
Vallahi katip biz 4 kardeşiz 3 muz evli 2 bebe bende 2 bebe birinde 1 bebe de kızkardeşinle var.Kadin ileri görüşlü ben 4 tane büyüttüm yoruldum doğuran baksın dedi ki benim 1 kızım 1 oğlum var uzaya çıkıcam deseler inan bakamam bakma isteğim yok ben büyüttüm doğuran baksın ilkesini benimsedimBence bizim zamanımızda işler karışacak
Şimdi anneanne babanne arasında torun baktırılan taraf olma yarışı var. Gizli bir zevkle bana baktırıyorlar diyorlar. Bizim zamanımızda anneanneler de topuklayacak gibi geliyor bana. Yandık ki ne yandık. Ben kız anaları bakar biz oğlan anaları yazlıklara kaçarız diyordum, o zamanda bakmama savaşı olacak dünürler arasında
Enteresan bir düşünce yapınız var bir kadın sadece eşi talep edince mi çalışır? Tam tersi buna eşi ne karışır ki ? Kadın istiyorsa çalışır bu kadar.Saçmalamayın eltim kendi dedi canım sıkılıyor çalışmak istiyorum diye eşi böyle bi şey talep etmiyor zaten ondan onların da durumu iyi
Valla yaza yaza biktiklarimi yazmissin.babanıza sen damatlaramı calısıyorsun dıyen akrabalarınız ne demek ıstıyor
kız cocuguna brısey yapılmasın ,onlara yaptıgınız hersey ele gıdıyor mu demek ıstıyorlar
sırf c.kü var dıye bu oglan sevıcılerden mıdem bulanıyor onu dıyenler ogluna da yapmasın o zaman sonucta el kızı da nasıplenıyor
kafalara bak pırıl pırıl ya sabır ya
sızde babamı yalnız bırakmak ıstemıyorum dıyerek enteresan dusunuyorsunuz babanızı kımse ham yapmaz ? cocugunuza bır sure kendınız bakarsınız 2 yasına kadar mesela ? sonra krese verır ısınıze devam edersınız
ya da bakıcı bulursunuz ? gelır evınızde bakar ısınıze devam edersınız
dunyanın sonu degıl ya ,cok da basıt cozumler...
İşten gelirken ben de bu konuyu düşündüm..İnşallah Allah o günleri gösterir bana yavrumun yavrusunu seve seve bakarım ..yaşadığım yer yaşlı nüfusun ağırlıkta olduğu bir semt.İnsanlar 4 gibi alıyorlar torunlarını kreşten ..büyükanne ile eve geçip anneyi/babayı ev sıcaklığında bekliyor çocuk..resmi tatilmiş /hastalıkmış o günlerde büyük anneler bakıyor torunlarına ..çok imreniyorum.
Sen babanın yaninda babanin hayrina mi çalışıyorsun, muhtemelen maas aliyorsun. Onlar seni hem itihdam edip hem de calistigin icin cocuguna bakmk zorunda degil. En azindan cocuk 2 yasina falan gelene kadar ayrilip sonra kreşe gonderip ise devam edeceksin o zamantorununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
İşten gelirken ben de bu konuyu düşündüm..İnşallah Allah o günleri gösterir bana yavrumun yavrusunu seve seve bakarım ..yaşadığım yer yaşlı nüfusun ağırlıkta olduğu bir semt.İnsanlar 4 gibi alıyorlar torunlarını kreşten ..büyükanne ile eve geçip anneyi/babayı ev sıcaklığında bekliyor çocuk..resmi tatilmiş /hastalıkmış o günlerde büyük anneler bakıyor torunlarına ..çok imreniyorum.
elti başkasının yanında çalışacağı için çalışmamalıymış hakkı yokmuş ama kendisi babasının şirketinde olduğu için çalışmalıymış.çifte standarta bakar mısınız.Sen babanın yaninda babanin hayrina mi çalışıyorsun, muhtemelen maas aliyorsun. Onlar seni hem itihdam edip hem de calistigin icin cocuguna bakmk zorunda degil. En azindan cocuk 2 yasina falan gelene kadar ayrilip sonra kreşe gonderip ise devam edeceksin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?