Evde kaldığında yönetici pozisyonuna dışarıdan birini almak yerine kardeş gelecek yerine, işe geri döndüğünde ablan geldi sen bırak diyemez babası. Mirastan öte düşündüğü bu, acayip hırslı biri. Eşi de farkında ve bence bu hırs onu ezdiğinden bakıcı istemiyor eşi.Bizim dememizle de kesin bakar kaynana.Yardımcı tutmuyor daha eve, onun yerine gelin almış. Eltinin neden çalışmak istediği çok bariz, en azından sigortam ödenir, iki insan yüzü görürüm diyor kadın tabi.
Kız annesi olarak ben toruna tüm zamanlı bakamam dediğimde gelecek linçleri tüm benliğimle şimdiden hissediyorumgaliba büyükler de bazen bu mahalle baskısından dolayı sen hele bir doğur ben bakarım falan diye gazlayıp sonradan bebek doğunca vazgeçiyorlar, onların da bu yaptıkları yanlış mesela. Baştan dürüst olmak lazım. Ben ufak ufak "bak çocuk yaparsan bakamam" gibisinden şimdiden kulağına kar suyu kaçırmaya başladım kendisi henüz 28 aylık bir birey
E sizde ona yok buna yok. Bebeği aldırın o zamanay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Konu sahibi 13.45 de üyeliğini pasifleştirmiş..bilginize
Bohça alışverişinde eşinin ailesi ..burada biz ..elbirliğiyle kızcağızımızı "mağdur" ettikBelli ki daha fazla bize tahammül edememiş
Bohça alışverişinde eşinin ailesi ..burada biz ..elbirliğiyle kızcağızımızı "mağdur" ettik
50 cm gözleri yumuk bebeyi kucağına aldığında ..göz göze bakıp ilk gülüşmelerinde kesinlikle diyecek öyle ..ama şu an algısı eltisi üzerindeYa aslında kucağına bebeğini aldığında yerim firmasını pozisyonunu da diyebilir ben onu anlatmaya çalıştım ama genel olarak şuan beklediği yanıtı vermediğimiz için sanırım “mağdur” ettik cidden
ben kendimi düşünesem evde dururum kocamın durumu çok iyi ve asla çalışmamı istemiyor. ben babam kırılmasın diye şirketteyim. o istediği için yoksa gamsız biri olsam kocamın banka hesapları kredi kartları beni bekliyor evde.
50 cm gözleri yumuk bebeyi kucağına aldığında ..göz göze bakıp ilk gülüşmelerinde kesinlikle diyecek öyle ..ama şu an algısı eltisi üzerinde
E babanız sizi düşünmüyor demek ki annenize çocuk baktırmak istemediğine göre siz de babanızı düşünmeyin o zaman..tam ciddi yorum yazacağım son cümleye bakıp bakıp gülesim geliyorben kendimi düşünesem evde dururum kocamın durumu çok iyi ve asla çalışmamı istemiyor. ben babam kırılmasın diye şirketteyim. o istediği için yoksa gamsız biri olsam kocamın banka hesapları kredi kartları beni bekliyor evde.
Hahaha ben de böyle düşünüyorum yaşasın devlet babaTabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
Ben anladım onun derdini, kaynanadan kaçıyor o.Tabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
Tabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
Tabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
Vallaha babamın şirketi yok ..zengin kocam yok ..kızcağızımla empati ilişkisi kuramadımTabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?