BABAM VE BEBEĞİM ARASINDAYIM

Evde kaldığında yönetici pozisyonuna dışarıdan birini almak yerine kardeş gelecek yerine, işe geri döndüğünde ablan geldi sen bırak diyemez babası. Mirastan öte düşündüğü bu, acayip hırslı biri. Eşi de farkında ve bence bu hırs onu ezdiğinden bakıcı istemiyor eşi.

İnsan torununa neden baknak istemez benim aklım almıyo. Ne demek karımı hizmetçi edemem ? İnsan torununa bakınca hizmetçi mi oluyor? Bizim analarımız köle o zaman.lafa gelince torun evlattan kıymetli falan diyolar ama? Oturun evinizde kendi çocuğunuza bakın en azından kreş çağına gelinceye kadar. Kimseye de minnet etmeyin. Babanız da size mi güvenmiş canım siz olmayınca batmaz ya ? Onlar size yardımcı olmuyorsa sizde olmayın bu kadar basit. Kusura bakmasın kimse evladımdan kıymetli olamaz benim için. Ne anam babam ne kv kpeder ne de kocam

Bence bizim zamanımızda işler karışacak
Şimdi anneanne babanne arasında torun baktırılan taraf olma yarışı var. Gizli bir zevkle bana baktırıyorlar diyorlar. Bizim zamanımızda anneanneler de topuklayacak gibi geliyor bana. Yandık ki ne yandık. Ben kız anaları bakar biz oğlan anaları yazlıklara kaçarız diyordum, o zamanda bakmama savaşı olacak dünürler arasında

E o zaman bebek yapmasaydınız

Doğumdan sonra 6 ay yasla hakkınız var
Ücretsiz izin
İzin bitiminde yine iş başı yaparsınız.
Babanızın işiyse zaten ücretsiz izinde mağdur etmez sizi yatırır maaşınızı.

Babanız “benim karım bakıcı mı” diyor, anneniz “ben çocuk bakmam” diyor. Siz neden hala ısrarla işe gideceğim diye diretiyorsunuz? Onlar size bu kadar muhtaç olsalar kendileri teklif ederdi zaten. “Kızım sen işin başında dur, biz toruna bakarız” derlerdi. Kendi kendinize gelin güve oluyorsunuz. Demek ki yerinizi doldurabileceklerini düşünüyorlar.

E sizde ona yok buna yok. Bebeği aldırın o zaman

bence aklınıza takılan bu problemi babanızla annenizle paylaşın. Aldığınız cevaba göre yolunuza bakarsınız. İyi doğumlar şimdiden :)

Bohça alışverişinde eşinin ailesi ..burada biz ..elbirliğiyle kızcağızımızı "mağdur" ettik

Ya aslında kucağına bebeğini aldığında yerim firmasını pozisyonunu da diyebilir ben onu anlatmaya çalıştım ama genel olarak şuan beklediği yanıtı vermediğimiz için sanırım “mağdur” ettik cidden

50 cm gözleri yumuk bebeyi kucağına aldığında ..göz göze bakıp ilk gülüşmelerinde kesinlikle diyecek öyle ..ama şu an algısı eltisi üzerinde

Merak ettim, kahvaltida taze portakal suyunu içmedenmi holdinge geçiyorsun, önemli bir toplanti için? Derin derin uzun uzun bakişlarin varmidir?

Dedim madem önüme dizi karakteri geldi, sorayim bare

50 cm gözleri yumuk bebeyi kucağına aldığında ..göz göze bakıp ilk gülüşmelerinde kesinlikle diyecek öyle ..ama şu an algısı eltisi üzerinde

Tabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi

E babanız sizi düşünmüyor demek ki annenize çocuk baktırmak istemediğine göre siz de babanızı düşünmeyin o zaman..tam ciddi yorum yazacağım son cümleye bakıp bakıp gülesim geliyor

Tabi canım bi de babasının firmasıymış üç yıl sonra büyüdüğünde dönebilir yani, yeter ki mevzu çalışma olsun bi nevi 657 bence baba şirketi
Ben anladım onun derdini, kaynanadan kaçıyor o.

Kimse torun bakmak zorunda değil,ben olsam ben de tam gezeceğim zaman torun torba bakmak istemem,çok büyük mesuliyet. Ayrıca işi bırakın 2 sene çocuğunuzu büyütün,maddi olarak zorlanmazsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…