babam ve erkek arkadasım

Babana bir mektup yaz onun fikrinin ve desteğinin senin için ne kadar önemli olduğundan bahset. Herhangi bir insanı damat adayı diye asla onun önüne getirmeyeceğini, bu kişinin senin güvenini kazandığı için babanla tanışmaya layık gordugunu, bu surecte herhangi bir kusuru olursa asla bu aileye damat olamayacagini vs vs uzun uzun anlat. Ancak eğer ki benim güvendiğim gibi biriyse İste o zaman babam olarak desteğini bekliyorum diye de bitir. Belki içi rahat ederse ikiniz için de daha iyi olur.
Tesekkür ederim Harika bir fikir :)

Ayni babam gibi, dugunume 1 hafta kala kahvaltida kizimin bugun son pazari demisti o an yuvadan ucacagmi anladim ama esimi oglu gibi sever cok sukur

Kızını isteyerek veren bir babamı varki babanda sorun arıyorsun?
Varsa dahi sorun kızını güle oynaya verendedir babanda değil.
"Kız babası" denen bir olgu var yani. Erkek babası diye bisey yoktur mesela.
Normal seyler bunlar rahat ol.
Bu güzel yorumunuz icin teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde :)

Hatta ben kinamda dans etmistim babamla o zaman benim kırgınlığım suskunlugum sana degil seni benden alan zamana demisti. Simdide damadin mi ben mi desem dusunmez damadim der :KK70: bu yüzden tadini cikar uzme kendini hem sen mutlu oldukca o daha cabuk alisir kabullenir :KK6:
ne zor bi durum ya o zamanları düşündükçe benimde içime bir ok saplanıyo:(

Klasik kız babası davranışları. Babam bana da ablama da ne kadar tavır almıştı neredeyse küsecekti. Eşim geldi ters ters bakıyor filan :) şimdi hepimiz evliyiz babamda torun seviyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.

Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.

Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı :KK43:
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
Benim babam da böyle yapmıştı. Şu an evliyim. Tanıyınca aşılıyor merak etmeyin:)
Kız babaları kıskanıyor kızlarını :)

Çok normal.. Siz de biraz ardarda söyleyip çağırmışsınız ama.. Babalar bunu hemen hazmedemiyor zaten. Ben de erkek arkadaşımı söylediğimde babam değişik davranmıştı :) Tanışma işini 1 sene kadar sonra yaptık, o zamana kadar zaten kabullenmişti artık, sorun olmadı. kıskanıyorlar kızlarını :)

Ayni benim babam :)
Duydugunda kimseyle konusmadi iki gun odasina kapandi.
Sonra sabahin korunde cikti sorusturmaya gitmis :D
Yavas yavas alisti ama hala kiskanir
Temizlik yapmamiza, ikramlara ayni tepkileri verdi.
Sonra alisti, o yaptiklarini soyleyip guluyoruz

Çok normal.. Siz de biraz ardarda söyleyip çağırmışsınız ama.. Babalar bunu hemen hazmedemiyor zaten. Ben de erkek arkadaşımı söylediğimde babam değişik davranmıştı :) Tanışma işini 1 sene kadar sonra yaptık, o zamana kadar zaten kabullenmişti artık, sorun olmadı. kıskanıyorlar kızlarını :)
Bende hemen tanıştırmak istedim ki kurmasın kafasında üzülmesin bi tanısın emin olsun diye ama hazmedememek konusunda haklısınız bakalım neler olucak :)

Ayni benim babam :)
Duydugunda kimseyle konusmadi iki gun odasina kapandi.
Sonra sabahin korunde cikti sorusturmaya gitmis :KK70:
Yavas yavas alisti ama hala kiskanir
Temizlik yapmamiza, ikramlara ayni tepkileri verdi.
Sonra alisti, o yaptiklarini soyleyip guluyoruz
Ayy oluyor demek ki bu konuda yalnız olmadığım beni mutlu etti suan :) bende diyorum ne tuhaf babam temizliğe ikrama laf edilir mi ama demekki olabiliyormuş :)

Back
X