- 18 Şubat 2021
- 25
- 23
- 3
- Konu Sahibi tavsandiss
-
Aynen katılıyorum öyle sert olsaydı zaten direkt görüşmeyeceksin istemiyorum tavrında olurdu.Ailelerinizden uzaklaşmayacakmışsınız da baban acele etmezse çözülmez problemler olduğunu düşünmüyorum. zaten baban çok dominant biri olsaydı emin ol bu konuları rahatça konuşamazdınzamana bırakmak en iyisi
Kültürel farklılıklar.. babasinla oturup rakı içen de var damadiylada. Bazi kültürde de sigara bile icemezsin yanında ..
Ben güzel içersem güzel sarhoş oluyorum ama binde bir tatilde falan ancak.ben asla sarhoş olmuyorum ! çıldırıcam.. ne yapsam, ne içsem olmuyor.
birada sadece bir mallık oluyor, maya rahatsız ediyor.
işinin olması onun kişiliğini değiştirmeyeceği için bence araştırma yapmasında sorun yok sonuçta öğreneceği şey onun kişiliği hakkında iş bulunuripara kazanılır ama itibar bunlara sahip olsanda olmaya bilir.sevgiler...Merhabalar, dert olarak görür müsünüz bilmiyorum ama bu aralar içimi sıkan bir mesele var. Fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda. Bir senedir erkek arkadaşım var kendisi boşnak. Babamla baba kız ilişkisinden ziyade arkadaş gibiyizdir hep ben bir derdim olunca ilk önce ona anlatırım genelde. Geçtiğimiz yaz yanlarına gittim memlekete köy işleri için birkaç ay orada kaldılar. Babam bir ilişkimin olduğunu anlayıp sordu bende yalan söylemedim olduğunu söyledim daha sonra kendisi görür ya da birileri görür söyler yalancı durumuna düşmemek için söyledim. Anlatmamı istedi. Erkek arkadaşımın boşnak olduğunu internetten tanıştığımızı ve pandemiden dolayı şuan çalışmadığını söylediğimde onaylamadı. İş için tamamen yaşadığımız şehirden ve memleketimizden alakasız bir yere taşınmak isteyince de ipler koptu taşınmayacağımı bahsettiği şehirde iş imkanı olmadığını ve evde oturup harçlıkla yaşayamacağımı söylediğim için baya tartışmalar yaşadık. Neyse en sonunda ben yaşadığımız şehire geri döndüm.
Erkek arkadaşımla mükemmel bir yaz geçirdik sürekli beraberdik. Yani herşey ailemin tavrı dışında mükemmel ilerliyor. Kendisinin ailesi de çok iyi insanlar bana da değer veriyorlar biliyorum anlıyorum. Ailem 1 2 ay önce döndü memleketten ve babam erkek arkadaşımla tanışacağını onun yaşadığı semtte onu araştıracağını söylüyor sürekli. Sen bilirsin araştırabilirsin diyorum bende.
Ama şöyle bir durum var ki erkek arkadaşım düzenli bir iş sahibi olmadan babamın karşısına çıkmak istemiyor. Çünkü tanışma sonrasında isteme söz nişan düğün vs olacak ve şuan onları karşılayacak durumda değilim ben düzenli bir işe sahip olduğum zaman zaten babanın karşısına çıkarım diyor.
Babam dün bu konuyu tekrar dile getirdi. Ama erkek arkadaşımın söylediklerinden bahsetmedim ona.
Bu konuda ne yapmam gerekiyor sizce iki tarafı da kırmadan üzmeden nasıl bir yol izleyebilirim?
Bunu babanız nerden biliyor? Sevgiliniz ölçülü bir içiciyse bu kimseyi alakadar etmez. Bu insanlar tanışmadığına göre alkol kullandığını siz söylediniz. Ben de alıyorum o kadar alkol demişsiniz, babanız bunu biliyor mu? Anlayamadım meseleyi tam, sevgilinizi normal göstermek istiyorsanız birlikte içtiğinizi söyleyebilirsiniz.Alkolü çok tüketiyor demedim ki alkol alıyor dedim 7/24 bira şişesiyle gezmiyor tabikii. Sadece babam alkole fazla takık
Ahahah orası da doğruBana bir tane içmeyen boşnak göster lütfen söylemedim zatenkeşke hep beraber rakı masası kurup kadeh tokuşturabilseydik ama çok güzel olurdu
valla şaka bir yana g.tyle içmeyen, kendini bilen insanın alkolüyle ilgilenmem. ha sapıtan, dağıtan, saldırganlaşan insansa uzak dururum.
ama ay alkol alıyor kötü bu demek çok yanlış.
Ben güzel içersem güzel sarhoş oluyorum ama binde bir tatilde falan ancak.
Birayı evde yapıyoruz biz. Fabrikasyon biradan daha keyifli içimi. Ama maya var yine sonuçta içinde tabi.
Şöyle ki doğrusuyla yanlışıyla bilsin istiyorum herşeyi. Çünkü sırf babamın hoşuna gitsin beğensin diye o insanı olmadığı biri gibi tanıtamam yada alışkanlıklarını gizleyemem. Söylediğim de iyi oldu çünkü alkole olan önyargısı bir iki kişi ve olaydan sonra kalktı. Babamda aa alkol içiyor ölmeli kafasında değil. Daha önce içip içip millete salça olan kişileri gördüğü için karşıydı sadece.Babanız alkolü sorun yapacak biriyse neden biliyor bunu mesela?
Sonuçta bilgi alacağı tek kaynak sizmissiniz.
Siz de kullandığınız için sorun olacak birşey değil ilişkiniz de.
Belli şeyleri bilmesi gerekir ama sevgilinizin kendisini ve en fazla ilgilendirecek şeyleri bilmesine gerek yok babanızın.
Diğer şeylerde çokta anormal birşey göremedim. Koruma içgüdüsüyle yaklaşıyor babanız, düzgünce konusunca anlaşılacak bir baba var karşınızda.
Niye yaŞuan seni çok kıskandım.
Niye ya
Biri de alkollü mesajlarımıza beğenmedim kasıyor
babanız haklı kusura bakmayınhayır yanlış anlamışsınız sanırım birçok göçmen arkadaşım var ve hepsini de çok severim sevgilimin ailesini de aynı şekilde çok canayakın samimi insanlar olduklarını düşünüyorum. Babamın önyargılarından biri olduğu için bahsetmek istedim. Göçmenlerle bir derdim yok yani.
Alkolü çok tüketiyor demedim ki alkol alıyor dedim 7/24 bira şişesiyle gezmiyor tabikii. Sadece babam alkole fazla takık
Neden öcü gibi davranayim. Kendimde alkol alan birisiyim nadirde olsa..hem işsiz hem alkol alıyor babam karşı demiş.. yaşlarını sormuşum eğer böyle bir profilse erkek arkadaşınız sorgulayın babanızdan önce demişim aman bu ağzına alkol sürüyor çok kötü kesinlikle içemez tüh kaka demedim...alkolik demiş gibi tepki verdiniz. alkol almak için illa ki fazla paraya gerek yok.
bu arada alkol kullanmıyorum ama insanların kişisel özgurluklere öcu gibi davranması sinir bozucu.
Uslu bir çocuk olursan sen de kendi biranı kendin yapabilirsinBirisi de benim alkolik tanımımı beğenmemiş.
TDK benim sanki skdlsld
Biranı kendin yapıyormuşsun ne güzel işte. :)
Uslu bir çocuk olursan sen de kendi biranı kendin yapabilirsin
Maliyet 2.5 lira
1 senedirbabanız haklı kusura bakmayın
bide hemen ailesi ile tanışmasaydınız keşke
ne zamandır tanışıyorsunuz sevgiliniz ile?
Normal göstermek istemiyorum öyle olsaydı babamın hoşuna gideceği şekilde anlatırdım. Olduğu gibi bilsin istiyorum sadeceBunu babanız nerden biliyor? Sevgiliniz ölçülü bir içiciyse bu kimseyi alakadar etmez. Bu insanlar tanışmadığına göre alkol kullandığını siz söylediniz. Ben de alıyorum o kadar alkol demişsiniz, babanız bunu biliyor mu? Anlayamadım meseleyi tam, sevgilinizi normal göstermek istiyorsanız birlikte içtiğinizi söyleyebilirsiniz.
Benim kızım da sevgilim var ve alkol alıyor dese adamın alkolik olduğunu düşünürüm, çok gereksiz bir ayrıntı.
Yok ya iki hafta sonu maksimum 2’şer saatimizi alıyor bizim. İlki uğraştırdı da şuan 15. Kova falan heralde gözümüz kapalı yapıyoruzBir ara baya alıştırdım da zaman istiyor oda bizde yok
Çok iyi ya maliyeti
iş ciddiye binince yani baba olur gelsinler modu olmadan ailelerle tanışılmamalı bence1 senedir
Ben güzel içersem güzel sarhoş oluyorum ama binde bir tatilde falan ancak.
Birayı evde yapıyoruz biz. Fabrikasyon biradan daha keyifli içimi. Ama maya var yine sonuçta içinde tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?