BABAM VE EŞİM

Hay aksi cok.uzuldum.kotu olmus.Ama duzelir sonucta insanlar mukemmel degil herkesin birbirinin sevmedigi huylari muhakkak olacaktir.Ama siz bu durumda esinizi araya sokmayin o sizinle.esi olarak rahatsiz oldugu seyleri paylasmis siz bir sinirle ailenize yansitmissiniz.En azindan bir daha esinize sinirlendiginizde böyle konulara girilmemesi gerektiğini anlamis oldunuz.Kol kirilir yen icinde kalir.Babanizla guzel.bir dille.konusun,esinize sinirlenip cahillik.ettiginizi aslinda onun cok eskiden soyledigi seyler olduğunu,o sinirle biraz abarttiginizi belirtebilir babanizin esinize karsi yumusamasini saglayabilirsiniz belki.en azindan deneyin.Esinizin bugune kadar onlara karsi saygiszlik.etmedigini hatirlatabilirsiniz.insallah duzelir kisa zamanda.

Çocukluk etmişsin yaaa. Sen barıştın da onlara niye laf tasıyon yazık değil mi

Siz hatalısınız amenna.
Zaten kendiniz de farkındasınız

Ama eşinizin pişkinliği de takdire şayan...

"Bana ne ceneni tutsaydin" deyince; sen niye tutmadın da babamın arkasından konuştun o zaman demeliydiniz.

Eş kişisinin pek umrunda değilsiniz ailecek. Bence.

Kisa vadede kotu olmus gibi gorunsede uzun vadede iyi olmus olabilir bu durum. Esiniz artik soylenmez belki. Yani biz bayanlarda kayinvalide kayinpederimiz icin eslerimize soylenebiliyoruz her soyledigimizi gidip soyleser dirlik olmaz. Babadir affeder ama cok uzulmus belliki. Zaman sadece biraz zaman...

Aynı hatayı bende yapmıştım nişanlılık dönemimde bunalmıştım dert anlatacak kimseyide bulamıyorsun çünkü anlattığın sana kötü dönüyor.. biz demiştik, sen şöylesin yanlışsın salaksın gibi taşlanmalara maruz kalmamak için, hele birde art niyetli açık kollayan insanlara koz vermemek için sonunda sevdiğinin derdini ailene, ailenin derdini sevdiğine yanıyorsun. İçin rahatlıyor. Ve sonra olaylar kopuyor :) Bende en sonunda baktım herkes kendini düşünüyor beni düşünen yok acaba üzülür mü diyen yok.. bir derdiniz varsa bana anlatmayın birbirinize söyleyin dedim yiyin birbirinizi dedim çekildim kenara. Yetti yani bende insanım aman kimse üzülmesin diye kendimi harap etmişim olan tek bana olmuş. Sanada tavsiye ederim şuan çok rahatım.

Zamanla gecer sen babana laf soyletmeye devam et

Babanızı çok iyi anlıyorum eşinizi severken duyduğu laflar karşısında adam şok olmuştur.Belki zamanla affeder ama hemen olmaz üstelemeyin

benim damadımın da bana ağır sözler söylediğini öğrensem ben de üzülürüm...
yani burada damat bi zahmet özür dilemeli...

siz de her şeyi ailenize taşımayın...

Kaynanan sana baban gibi davransa,seviyorum ayağıyla her şeyine karışsa,seni yönlendirmeye kalksa ne düşünürdün?
Biz burada kaynanayı linç ederdik ne hakkı var diye

Bence esiniz haklı. Aileniz size destek oluyor, iyi güzel. Ama yardım ettikleri için damatlarinin herseyine karışabiliriz diye düşünüyorlarsa (ve bu öyle görünüyor) esiniz söylenmektede haklı. Esiniz bunu fark ettiği anda hiç bir yardım daha kabul etmemeliydi. Iki taraf hatalı burda. Babaniz ne kadar "yardim" etsede karşında yetişkin bir insan olduğunu unutmamaliydi. Sizde arada dengeyi koruyamadiniz belli ki. Durum tam tersi olsa ve mesela kayinpederiniz ve kayinvakideniz hep size karışsa eminim sizde bunalirdiniz. Üstüne esiniz arkanızda durmasa. Ailenize kavga anında evinizde söyledikleri anlatırsaniz olacaklar bu. Esinizin aramak istememesine şaşırmadım. Babaniz küsse artık ona karışmayı bırakır. Bu durumda esiniz aslında kazanıyor. Siz zaten huzursuz bir duruma resmen bomba yerleştirmişsiniz. Zamana bırakın biraz. Şu anda iki tarafa baskı kurmak yanlış olur

Ben eşimle aramda geçen hicbirseyi anlatmadigim halde annem kin tutuyor ki birde söylesem ne olurdu bilmiyorum .
Asla anlatmam kardeşim gibi olan 2 arkadaşım var çok basa cikamazsam onlarla dertkesirim .

Yani öyle şiddet vs olmadı şükür ki olsa durmam asla ama çok tartisiriz biz .

Ailenize hakaret vs etmedikçe fikir söyleyebilir su huyunu.sevmiyirum veya benimle böyle konusamaz hakaret değil ki ..

Bir süre bu konuyu kenarda tutun iki tarafında üstüne gitmeyin .Onumuz bayram.Hem biraz soğur olay o bahaneyle de bariwirlar

Burda eşiniz haklı .Bende sevmem gereksiz karisiomasini.Kendi oğluna batmaz babanızın karismasi belki ama eşiniz onun oğlu değil .Birde yardım ettiler diye bu hakkı görüp bunu da dillendiriyorsa eğer bu da çok rahatsız edici açıkçası .
Yukarıda bir üyenin dediği gibi kv bize karışsa darlaniyoriz bende dahil

Aileniz, siz bir şeyleri söylemediğiniz için seviyormuş demek ki eşinizi.
Arayı bulursunuz biraz zaman geçsin. Top eşinizde.

Bence bırak olay olduğu gibi kalsın... sonra ilerde yine boşanmak istersen bu sefer zaten bu kız olayları abartıyor yalan söylüyor diye destekçin olmazlar... haklı da olurlar bırak barışmasınlar

Ne demişler; karı koca ipek araya giren köpek.

Eşinizle kavga etseniz bile asla bu tür şeyleri ailelere söylemeyin yada eşinizin ailenize karşı bu tür konuşmasına baştan izin vermeyin.

Eşiniz ailenize karşı kötü sözler söylerken siz ne yapıyordunuz merak ettim. Adam o zaman iyiydi de aranız bozulunca mı bu kötü sözler aklınıza geldi.

Kusura bakmayın ama bu ortamda en çok suçlu olan sizsiniz.

Eşinizle aranız iyiyken ailenize istediği gibi sayar ve siz bunu dert etmezsiniz ama bir sorun oldu mu biriktirdiklerinizi ortaya dökersiniz. Bu yapılan bana iki yüzlülük geliyor.

Babanızın yerinde olsam, bana kötü söz saydıran damadımı da, buna müsaade eden kızımı da hayatımdan çıkarırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…