Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) sence dil uzatılmaması mümkün mü artık alıştık. Bizi tanıyınca anlıyolar zaten neyin ne olduğunu da du bakalım ay konuşulacak çok şey var da burada anca bu kadar anlatabildik kendimizi
ban mı kaldı kız :)) yediğimizi yedik zaten :)
Hz.Muhammed imizin ( sav ) cok cok sevdigi torunlarinin ( Hasan&Huseyin) babalari
Hz.Ali'm... Gururla soyluyorum ALEVİYİM !!!
Alevileri dislayanlar hic bir zaman tam anlamiyla musluman deyillerdir !
O cocugada kiymayin, babaniz bu kafayla cok cektirir ona...
canım kızın annesi cok fenaydı o takmıştı bu duruma babası tanıma taraftarıydı.senin baban kadar sert mizaçlı degil sanırım.abiminki biraz deli cesareti ama eve gittiginde kızın tüm sülalesi gelmiş nerdeyse hepsi ayrı ayrı sorular sormuş sanki uzaydan indi abim.neyse işte sevgilin tabiki öyle bi şekilde gelmesin evinize ama ben inanıyorum ki baban yumuşayacaktır zamanla.bilmiyorum ne derece katı bi insan ama kızınıda ömür boyu üzecek degil ya ?
biraz zamana bırak babanın üstüne gitme olaylar büyümesin o yumuşadıgında sana soracaktır yada annene sorduracaktır neyin nesi diye.. kardeşinde cok fenaymış yani sinir olmadım degil.
hani sevgilim tanışmaya gelse ve babamı biliyorum çok acaip acaip sorular sorar hatta eminim sınav bile yapmaya kalkar :) ama iş o raddeye varırsa benimkini ne derece sakin tutabilirim erkek arkadaşımda haklı olarak sinirlenir ve işler ddaha da sarpa sararo konuda tek korkum bu ikisi birbirine girerse ben kesin ölürüm
(( artık kardeşim demeye utanyorum ben ona ayaklı şeytan diyorum kısaca ben ona hakkımı helal etmiyorum allah affetsin onu
((
hani sevgilim tanışmaya gelse ve babamı biliyorum çok acaip acaip sorular sorar hatta eminim sınav bile yapmaya kalkar :) ama iş o raddeye varırsa benimkini ne derece sakin tutabilirim erkek arkadaşımda haklı olarak sinirlenir ve işler ddaha da sarpa sararo konuda tek korkum bu ikisi birbirine girerse ben kesin ölürüm
(( artık kardeşim demeye utanyorum ben ona ayaklı şeytan diyorum kısaca ben ona hakkımı helal etmiyorum allah affetsin onu
((
gönülden katılıyorumm !
anlamadıgım şeyde bu : Hz.Muhammet (s.a.v) Hz.Ali'nin adını koyan onu evinde büyüten kızıyla evlendirenken neden bizim Hz.Muhammede karşı olduugumuz peygamberimiz kabul etmedigimizi iddia ederler nasıl bi cahillik bu ?????
aynen canım zaten gelmesin evinize ama sen orta yolu bulmaya bak.sevgiline anlat babanın ona bu şekilde tanımak maksatlı yaklaşıcagını ama sakın seni istemiyo falan deme ilerde bu iş olursa bukez sevgilin ailene tavır alır.
Benden yemin almıştı yeni çıkmaya başladığımız zaman her ne olursa olsun üzülecek olsam bile benden bişey saklarsan allah bizim sonumuzu bir etmesin demmişti.bende anlatmak zorundayım ama allahtan beni anlıyorda sorun etmiyor , onun şahsına ait bir istememe olduğunu erkek arkadaşımda biliryor zaten babamın istemediği şey o iğrenç tabusu yüzünden kaynaklanıyorbi tanımaya ikna olsa sevecektir ama o aşamaya sanırım biraz daha zaman var
cnm bu arada erkek arkadaşın nereli yani bazı illerde daha fazla köklerine sahip çıkarlarda o yüzden sordum
canım erkek arkadaşım malatyalı bizde malatyalıyız ve ben malatyada okuyorum ama farklı şehirde oturuyoruz . yani kültür farkı çok az
sorumun cevabını vermiş oldun zaten bence cok dert etme zamanla herşey yoluna girecektir hem memleketlerde aynımş
memleketler aynı ama kafalar ayrı malesef![]()