Çok Sağol teşekkür ederim âminBaşin sagolsun
Allah sabir versin.
Babam hayatta ama yazmak istedim.öncelikle başınız sağolsun.Babanızında mekanı cennet olsun.Hayatta kimin ne olacağı ne zaman olecegi belli degil...zaman herseyin ilacı.zaman saracak yaralarınızı.
Benim de tek umudum zamanda inşallah Dediğiniz gibi olur teşekkür ederimBabam hayatta ama yazmak istedim.öncelikle başınız sağolsun.Babanızında mekanı cennet olsun.Hayatta kimin ne olacağı ne zaman olecegi belli degil...zaman herseyin ilacı.zaman saracak yaralarınızı.
Çok tuhaf bi şey o akşam iyi geceler diyip yattığım insanı bi daha hiç göremiyosun haber alamıyorum :/ en büyük tesellim dua zaten teşekkür ederimBaşınsagolsun çok zordur eminim ama bigun hepimiz öleceğiz dua et rahatlatır
Babam ölmedi ama geçen hafta çok sevdiğim bi veli ölmüş kanser olduğunu öğreneli 1 ay oldu bi anda gitti oğlu 6 yaşında onu duyunca gülen yüzü aklıma geliyor konuşması Allahım güzel cennetine alsin bunlar bize uyari hayat boş onu görüyor insanÇok tuhaf bi şey o akşam iyi geceler diyip yattığım insanı bi daha hiç göremiyosun haber alamıyorum :/ en büyük tesellim dua zaten teşekkür ederim
Kesinlikle Haklısın Herşeyin boş Olduğunu anladım her şey bi anlıkmış meğerBabam ölmedi ama geçen hafta çok sevdiğim bi veli ölmüş kanser olduğunu öğreneli 1 ay oldu bi anda gitti oğlu 6 yaşında onu duyunca gülen yüzü aklıma geliyor konuşması Allahım güzel cennetine alsin bunlar bize uyari hayat boş onu görüyor insan
Kesinlikle Haklısın Herşeyin boş Olduğunu anladım her şey bi anlıkmış meğer
Aminn çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun. Rabbim sabır versin.Babanızıda Allah rahmet eylesin..
merhaba,
ben de babamı kaybedeli 10 ay oldu..
yazmak onu anlatmak ve acıyı tarif etmek çok zor
ben hayatta en yakın arkadaşımı bana bakınca duydupum o güveni sevgiyi belki de bana göre herşeyi kaybettim.
Ama hayat öyle bi hayat ki her mutluluğumda gözlerim onu arasa da her acımda karşımda gücünü istesemde kabülleniyorsun
zaman ilaç değil asla yeri dolmayacak bir boşluk bir burukluk oluyor.
hele benim gibi çok ama çok sevildiysen ..
Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Günahlarını affetsin
Sen ne düşünürsün bilmem ama Allah'a inancım sonsuz ve bize hep susmak düşüyor.
Rüyanda görüyorsun ve avunuyorsun..
Ne zaman istersen konuşabiliriz.
İYi dileklerimle..
Canım şu An beni anlayan birini bulduğum için o kadar mutluyum ki çok teşekkür ederim Yazdığın için aynı burukluk her zaman benimde içimde her mutlulukta babamı hatırlatan bişey ben babamı çok sevdim o da beni keşke diyorum keşke bi gün bağırsaydıyda bu kadar sevdirmeseydi tek teselli inancım zaten bi gün biliyorum orda buluşucaz ve ayrılmıcaz ama hayatımın geri kalanı hep burukluk içinde geçicek Konuşmak bende çok isterim adam gibi adam dersin ya öyleydi benim babam Allah mekanlarını cennet etsin Allah sanada Sabır versin bnde Konuşmak isterim acımı anlayan biriyle çünkü herkes alışırsın diyip geçiyo yazdığın için çok mutluyum teşekkür ederimmerhaba,
ben de babamı kaybedeli 10 ay oldu..
yazmak onu anlatmak ve acıyı tarif etmek çok zor
ben hayatta en yakın arkadaşımı bana bakınca duydupum o güveni sevgiyi belki de bana göre herşeyi kaybettim.
Ama hayat öyle bi hayat ki her mutluluğumda gözlerim onu arasa da her acımda karşımda gücünü istesemde kabülleniyorsun
zaman ilaç değil asla yeri dolmayacak bir boşluk bir burukluk oluyor.
hele benim gibi çok ama çok sevildiysen ..
Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Günahlarını affetsin
Sen ne düşünürsün bilmem ama Allah'a inancım sonsuz ve bize hep susmak düşüyor.
Rüyanda görüyorsun ve avunuyorsun..
Ne zaman istersen konuşabiliriz.
İYi dileklerimle..
Ben dAha 17 yaşındAyım babamın sarılması öyle bi güven verirdi ki bana son bi yılı hastalıkla boğuşmakla geçti bi kere ağrım var demedi üzülmeyelim diye Yüzünden belliydi halbuki hastalığından tamamen çok farklı bi sebepten kaybettim babamı kalp krizinden halbuki hiç bişeyi yoktu kalpten babamın şekeri aşırı yükselmiş bi an kalbe vurmuş oysakı ne kadar seviniyorduk kilo Aldı toparlıyor diye herşey o kadar iyiye gidiyoduki sadece bi gece annemin abime baban fenalaştı demesiyle uyandım o geceden sonra da babasızlığı tattım hayatta herşey o kadar aniymişki o kadar boş tek istediği vardı babamın kızım oku derdi hasta haliyle bana yemek hazırlardı dersini yetiştir kızım diye bende bu sene üniversite Sınavına giricem tek hayalim de o diplomayı babama götürebilmek sonuna kadar Haklısın bize Düşen sadece onlara Layık olabilmekAslında bende beni anlayan biriyle tanıştığım için çok mutlu oldum
ve inanki sen anlayabiliyorum.
Ben 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar herkesin imrenerek baktığı bir baba kız sevgisi yaşadım..
elimi hiç bırakmazdı ne hata yaparsam yapayım..
Ondan çok şey öğrendim
Şimdi bazen attığım her adımda, kazandığım her zaferde içimden ona haykırıyorum baaba gör bak sana verdiğim sözleri
tutuyorum diye...
Bize düşen onlara layık olup onurlu bir yaşam sürmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?