şohbeni de alıp gideydin
onu söylemek hiç aklıma gelmedi... sen bir hafta kalacaksın diye bana şohben masrafı çıkarttın dedi. peki dedim bu sene sonun kadar kalsaydım o zaman yine bu parayı alırmıydın dedim ozaman gelsin düşünürdüm dedi. şimdi senden daha çok şeyin parasını almak lazım ama neyse dedi..
Niye ödedin ! Polisi arasaydın hemen,numaradan bile arasaydın ödü kopardı.Terbiyesiz herif !
Git ve şohbenini al bana kalırsa
Vermezsede zorla sök
Faturasını falan gösterdi mi ki para isterken ?
Geçmiş olsun Aysu, ev bulmana çok sevindim, orada daha fazla kalsan daha büyük sorunlar olurdu ancak buraya bilgisi olan kişilerin yazması daha iyi olur belki ama senin yararlanmadığın ve de yararlanmayacağın malın karşılığını alması haksız kazanç elde etmesi bence hukuksal açıdan doğru değil. Eğer olabiliyorsa bir şekilde evrak vs varsa bunun ile hakkınız arasanız en azından mali olarak hakkınızı savunmanız iyi olur, durduğum yerde çok sinir oldum adama.
şohben takılmadı zaten alındığı bile bilinmiyor. adam öyle bağırıyor du ki odaya eşyalarımı toplamaya gitmeye bile yanımda bir kadınla gönderdi kadın başımda bekledi. adam odayı kilitlemek le tehtit etti beni.
Uğrayıp faturasını ve şohbeni istemelisin aslında
Erkek bi arkadaşınla git olmadı kadınsınız diye böyle bağırıp çağırıyosa
Senet imzalamış mıydınız kayıt zamanı ?
Ailen muhtemelen uzakta ve bu pislik bunu fırsat biliyor.Ailenin haberi var mı ? Okuduğun şehirde bir büyüğün varsa onla bi git bakalım.
hayır imzalamadım senet.. parasını ödediğime dair makbuz verdi. ben istedim zaten
canım cok geçmiş olsun, evin de hayırlı olsun
bence bir karakola git, durumu anlat, veya bir avukatla görüş fikir verirler sana
öğrencisin sanırım, bir şofben 100-200 lira vardır, az para değil sonuçta, üstelik yok yere almış hain adam
şikayette bulun, hakkını ara bence
bu arada rezil olan sen değilsin, o adam kendi kendini rezil etti
hiç sıkma canını, çok şükür ki kurtuldun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?