babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

Geçmiş olsun canım, öncelikle bu yaratık için ağlamayı bırak, insanlıktan nasibini alamamış sana çatmış. Seni genç tecrübesiz görmüşler nasıl adam bunlar kendi çaplarında mafya olmuşlar. Aslında karakola gidip şikayetçi olabilirsin, hiçbir şey yapamasalar da ispat edemesen de en azından adama bir kere görünürler.

Son düzenleme:
okuduğum şehirde kimse yok. kimseye bir şey demedim ailemin haberi yok. adam pislik yani nasıl uğraşayım ben bu adamla.
Bi arkadaşının babası ya da abisi falan yardımcı olsun .Olay para değil.Bu adamın tek başına bi şehirde okuyan bir kıza tavrı ...

Elinde senet menet hiçbişey yok
Sen zaten kötü niyetli bi insan olsan hiç para ödemeden kaçardın
Lütfen çekinme git al o şohbeni faturası,fişiyle birlikte

adama çıkcağımı söyledim para ödemeden şurdan şuraya çıkmazssın ne malum senin dolandırıcı olmadığın dedi. birde dolandırıcı yapı beni. babam yaşında demem ama bu kez o adamı görürsem gerçekten dövmeye felan kalkarım nefret ettim kendisiniden

tşk ederim. adamdan çekiniyorum ben. adam çok çirkef. yurdumda sorun çıkaran bir kız derim diyor polislere bütün kızlarıda şahit yazdırırım diyor.

sen girerken şofben de dahil miydi odaya? eğer dahilse zaten onun yapması gereken bir şey yani senin sıcak suyunu sağlamadığından o sana üstüne para ödemek zorunda ben olsam polise baş vururdum bir de sana bağırıyor dangalak ne hakkı var. ne interneti sağlamış ne odanı ısıtmış ne de suyun sıcakmış hayret bişey yahu... yay sen de üniversitede o yurda gitmeyin adam böyle böyle yaptı diye öğrencilik hali zaten insan parasını zor denkleştiriyor öğrencilerin sırtından böyle mi geçim sağlıyor haram zıkkım olsun

Son düzenleme:

şohben odaya dahil evet herkesin odasında şohben war. benim kaldığım oda da kimse kalmamış daha önce. o yüzden oraya yapılan herşeyi masraftan sayıyor. adamın derdi 1 buçuk hafta kalıp çıkmam. çünkü o odayı bana kakaladı ve işe yaramaz odadan para kazancağını düşünüyordu. sürekli oyaladı beni ısınmasına çare bulcam diye.

100 tl ödedim. şohben felan görmedim zaten aldımı gerçkten bilmiyorum.

yurdunda kalmadıdığın için gıcık olmuş sana o yüzden öyle davranmış.adam şerefszin önde gideniymiş.tek başına görüncede seni bir miktar para sızdırmak istemmiş.keşke o anda polis açğırsaydın,önceki metinde yazmışsın kılzarı şahit yazdırırım filan demiş ne olay çıkaran biri olsan ne olcak ozaman kız kalmasın yurta der pois şoben parasıda alınmazdı senden.
çok üzüldüm olaya ama sende artık bu olaydan kurtul yani aklna getire getire üzülme.

Bi arkadaşının babası ya da abisi falan yardımcı olsun .Olay para değil.Bu adamın tek başına bi şehirde okuyan bir kıza tavrı ...

para değil benimde derdim. rezil etmesi beni. nasıl bir yardımda bulunsunlar mesela aklıma benim bir şey gelmiyor.

tşk ederim. adamdan çekiniyorum ben. adam çok çirkef. yurdumda sorun çıkaran bir kız derim diyor polislere bütün kızlarıda şahit yazdırırım diyor.

O derse desin canım sen öncelikle karakolda durumu ayrıntısıyla anlatırsın, eğer polise gidersem bana iftira atacakmış diyebilirsin. Bak burda en ufak gürültüde çağırınca polis geliyor insanları uyarıyor. Sen bilirsin eğer ki adama yaptıkları yanına kar kalmasın içim rahatlasın dersen bildir polise, ama uğraşılmaz bu çirkefle dersen yine sen bilirsin. Zaten bu tip adamlar göz korkutup istedikleri gibi at koşturmaya alışmışlar o yüzden ihtimal bile vermez senin şikayet edeceğine.

para değil benimde derdim. rezil etmesi beni. nasıl bir yardımda bulunsunlar mesela aklıma benim bir şey gelmiyor.
Ya parayı ya da şohbeni verin ,desinler.Başkalarına da kim bilir neler yapıyor,şikayet edeceğiz ilgili yere vs ...

yok sadece ben olay çıkartıyormuşum yurtta ki kızları rahatsız ediyormuşum polise böyle derim dedi.

Ya parayı ya da şohbeni verin ,desinler.Başkalarına da kim bilir neler yapıyor,şikayet edeceğiz ilgili yere vs ...

ben o adamla zaten yüzyüze gelmek bile istemiyorum. birini göndereceğim zaten bunu bir düşüneyim bakalım yardımcı olan olursa bir konuşsunlar.

odaya dahil bir şey için neden para ödüyorsunuz yahu vallahi ben sinir oldum burda! hala duruyorsunuz gidin polise herşeyi anlatın para verdim deyin ne derse desin polis aptal mı anlamaz mı ne olduğunu ceza kessin de aklı başına gelsin şahit gösterse ne olcak ayrıca o kızların da yarın bi gün başına gelebilir o yurtta böyle şeyler... konu para değil size yaptığı şey ayrıca aklı mantığı olan herkes size değil ona kızar oradaki kızların adama arka çıkcağını sanmıyorum. rezil olan kendisi olmuş. pis para avcısı.

ben o adamla zaten yüzyüze gelmek bile istemiyorum. birini göndereceğim zaten bunu bir düşüneyim bakalım yardımcı olan olursa bir konuşsunlar.

Ailene durumdan bahsettin mi ?
Baban bi görünse adam çözülür aslında
Psikolojik olarak insan çok yıpranıyo esas mesele bu alında

bilemedim ki. polise gitmeyi ben o an düşünmüştüm adam öyle derim deyince vazgeçtim. birde şu var hani yurda ikamet kimlik bilgilerin felan veriliyor ve kayıt oluyorsun ya öyle bir kayıt işlemi olmadı. bu durumun başıma geleceğini tahmin bile etmedim. o yüzden burda büyük hata yaptım sanırım.kayıt işlemi olmadı yani. zaten odanın o halini görünce bir an önce çıkmak istedim ev buldum derken 1 buçuk hafta oldu.

itiraz ettim ama adamın derdi yurttan çıkmam ve bu şekilde intkam almaya çalıştı bağırıp çağırınca vede odamı kilitleyip eşyalarımı çöpe atacağını söyleyince daha fazla tahammül edemedim verdim parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…