babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

ay çok tşk ederim.. evet içim öyle bir rahatladı ki anlatamam.. artık adımını daha dikkatli atar.

ee peki bir arkadaşın daha senin ile aynı duruma düşerse daha çok üzülmezmisin

tabi ki üzülürüm üzülmez olurmuyum hiç... ama adamada dava etmek hakkı doğar..

çoook iii yapmışsınız:) birde o yurdu deşifre etsenizde yolu düşecek olan kızlarımız zarar görmese?

Canım öpüyorum seni çok sevindim bunu yaptığına artık kendine güvenin gelmiştir değil mi ? Haklıysan sonuna kadar gideceksin bak nasıl insan taklidi yapmış adi şerefsiz.

Canım öpüyorum seni çok sevindim bunu yaptığına artık kendine güvenin gelmiştir değil mi ? Haklıysan sonuna kadar gideceksin bak nasıl insan taklidi yapmış adi şerefsiz.

tşk ederim bende sizi öpüyorum:)) geldi gelmez mi ki bu durumlarda polisin yolunu tutcam.. karakterini bir kez daha belli etti..

sonuca çok sevindim,resmen içimin yağları eridi,ooohhhhhh be valla ben rahatladım burada,artık Allah'a havale ediyorumdan başka böyle hakkımızı aramayı öğrenmeliyiz,şimdi o adam başkasına aynı şeyi yapamaz yapmaya korkar.

ama sen yinede eve okula gidip gelirken yinede dikkatli ol,madem çirkef bir insan intikam almak isteyebilir,bir süre sağını solunu kolla,arkadaşlarınla git gel okula eve falan.

çoook teşekkür ederim çok sağolun... şu an kaldığım ev o yurdun tam tersi istikameti bir yerde yani görmüyorum hiç adamı.... o gün bayağı tırsttı polislerden yaaa birşey yapabilceğini zannetmiyorum ben artık...tşk ederim merak etmeyin bibez gazı aldım zaten sokakta görsem bişey yapsada sıkmak istiyorum o gözlerine şaka tabi Allah a havale ettim..

Canım polise giderek en iyisini yapmışsın.Hakkın olanı geri almış oldun.Umarım o da bir daha böyle birşey yapmaması gerektiğini anlamıştır.Gözün aydın ayrıca

Canım polise giderek en iyisini yapmışsın.Hakkın olanı geri almış oldun.Umarım o da bir daha böyle birşey yapmaması gerektiğini anlamıştır.Gözün aydın ayrıca

çok çok tşk ederim. neden önce gitmedim diye kızıp duruyorum kendime. boşyere ezdirdim kendimi neyse ki geçti gitti. evet kuzu kuzu verdi parayı zaten o polisler önünde ki yalakalığını görmek milyonlara yetti... inşallah anlamıştır inşallah ders almıştır... sağolun..

Anlamıştır inşalalh canım.Sana yaptığından sonra onu o halde görmek az bile

az maz ama yetti bana walla ama polisler çook sağolsun ya hergün onlara dua ediyorum çok yardımcı oldular..

Onların görevi ama tabi minnet etmemek yine de elde değil sana yardımcı oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…