farzedelim öyle dedi polis napıcak seni hapsemi atacak sanıyorsun? ifadeni alır sen o sırada olayı anlatırdın.
farzedelim öyle dedi polis napıcak seni hapsemi atacak sanıyorsun? ifadeni alır sen o sırada olayı anlatırdın.
çok üzüldüm ve çok sinirlendim, hadi giden para olsun, haram olsun o 100 lira ona. ama yapılan saygısızlık, öyle bağırması, herkese rezil etmesi, tehdit etmesi yenilir yutulur cinsten değil..
çok şükür evini bulmuşsun, şimdi kafan rahattır.
maalesef böyle insanlar çok var, insan gördükçe hayrete düşüyor. başına daha saygısız olaylar gelmediği için öyle bir adamın müdürü olduğu yurttan kurtulduğuna sevin sadece. hiç düşünmemeye çalış
bilemedim ki. polise gitmeyi ben o an düşünmüştüm adam öyle derim deyince vazgeçtim. birde şu var hani yurda ikamet kimlik bilgilerin felan veriliyor ve kayıt oluyorsun ya öyle bir kayıt işlemi olmadı. bu durumun başıma geleceğini tahmin bile etmedim. o yüzden burda büyük hata yaptım sanırım.kayıt işlemi olmadı yani. zaten odanın o halini görünce bir an önce çıkmak istedim ev buldum derken 1 buçuk hafta oldu.
Al makbuzu eline, polise git. Bize anlattığın gibi her şeyi anlat. Babacan insanlara rastlarsan işin kolay, ha yok olmayacak şeyse "bundan bir şey çıkmaz" derler zaten. Neyden korkuyorsun yahu, git akıl al en azından. Hakkını aramayı öğren!
Anladım canım adam zaten acemi öğrencileri sömürüyor anladığım kadarıyla. Sen daha kayıt olurken şöyle birkaç büyüğünle gitsen gözü korkardı böyle davranmaya. Dediğim gibi yine de şikayet edebilirsin geç kalmış değilsin. Ama etmeyeceğim dersen de bu olayı unutmaya bak, rezil falan olmuş değilsin sen kötü ahlaksız bir iş yapmadın. Okul arkadaşlarına anlat hatta kimse kalmasın o yurtta. Kimsenin ahı kimsede kalmaz kuşkun olmasın.
Anladım canım adam zaten acemi öğrencileri sömürüyor anladığım kadarıyla. Sen daha kayıt olurken şöyle birkaç büyüğünle gitsen gözü korkardı böyle davranmaya. Dediğim gibi yine de şikayet edebilirsin geç kalmış değilsin. Ama etmeyeceğim dersen de bu olayı unutmaya bak, rezil falan olmuş değilsin sen kötü ahlaksız bir iş yapmadın. Okul arkadaşlarına anlat hatta kimse kalmasın o yurtta. Kimsenin ahı kimsede kalmaz kuşkun olmasın.
nedense yurttaki kızlar adamı çok seviyor. tabi yurdunda kalıyorlar ya yalakalık yapıyor kızlara kızlarda memnunlar bu durumdan kimsenin şikayeti yok. arkadaşlarıma anlattım kimse kalmaz o yurtta.
O kızlardan menfaati var sonuçta para kazanıyor tabi ki kendini sevdirecek şirinlik yapacak. Ama menfaati bittiği anda o kızlarla da senin yaşadığın sorunların aynısını yaşar. Zaten siz o kadar bağrış çağrış yaşarken, kimsenin de adama bir dur dememesi, ne suçu var bu kızın dememesi de çok kötü. Yarın öbür gün onlarında başına böyle bir olay gelse bu kadar vurdumduymaz davranabilecekler mi bakalım.
ve bu yurtta kalan kızların birçoğu ilk yurda gittiğime adamla konuşmalarıma şahit oldu. odanın durumuna da herkes şahit. adamın odasında çıkmıyorlarki. herşey şahitler bu kavga da bırakın duyarlı olmaya eğlence çıktı bizi diye çekirdek felan getirdiler.
ve bu yurtta kalan kızların birçoğu ilk yurda gittiğime adamla konuşmalarıma şahit oldu. odanın durumuna da herkes şahit. adamın odasında çıkmıyorlarki. herşey şahitler bu kavga da bırakın duyarlı olmaya eğlence çıktı bizi diye çekirdek felan getirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?