babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

Yerinde olsaydım şofbenin parasını verirdim ama şofbeni de alırdım. Keşke bırakmasaydın ama olan olmuş artık. Sakin ol ve unutmaya bak. Boşver tamam mı canım, var böyle uyanıklar. Ve emin ol o şofbenin parası kat kat çıkar o adamdan. İçini ferah tut.

çok üzüldüm ve çok sinirlendim, hadi giden para olsun, haram olsun o 100 lira ona. ama yapılan saygısızlık, öyle bağırması, herkese rezil etmesi, tehdit etmesi yenilir yutulur cinsten değil..
çok şükür evini bulmuşsun, şimdi kafan rahattır.

maalesef böyle insanlar çok var, insan gördükçe hayrete düşüyor. başına daha saygısız olaylar gelmediği için öyle bir adamın müdürü olduğu yurttan kurtulduğuna sevin sadece. hiç düşünmemeye çalış

farzedelim öyle dedi polis napıcak seni hapsemi atacak sanıyorsun? ifadeni alır sen o sırada olayı anlatırdın.

hayır hapse atılmayacağım amma suçsuzken suçlu duruma düşeceğim sonuç sadece bu olcak

Ben olsam tamam kilitleyin kapıları vermiyorum parayı derdim.
Sonra polisle giderdim.
Şofben parasını benden almak istiyor eşyalarımı vermiyor kapıyı kilitledi derdim.
Ve gidip eşyalarımı alırdım.
Çıkarken de alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derdim.

farzedelim öyle dedi polis napıcak seni hapsemi atacak sanıyorsun? ifadeni alır sen o sırada olayı anlatırdın.

hayır hapse atılmayacağım amma suçsuzken suçlu duruma düşeceğim sonuç sadece bu olcak

Ben olsam tamam kilitleyin kapıları vermiyorum parayı derdim.
Sonra polisle giderdim.
Şofben parasını benden almak istiyor eşyalarımı vermiyor kapıyı kilitledi derdim.
Ve gidip eşyalarımı alırdım.
Çıkarken de alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derdim.

Bence polis,karakol,ifade v.s bunlar seni daha çok yıpratır
Şohbenini git bi şekilde almaya çalış derim
Adamda bi şekilde bulur ilerde belasını

Al makbuzu eline, polise git. Bize anlattığın gibi her şeyi anlat. Babacan insanlara rastlarsan işin kolay, ha yok olmayacak şeyse "bundan bir şey çıkmaz" derler zaten. Neyden korkuyorsun yahu, git akıl al en azından. Hakkını aramayı öğren!

çok sinir oldum adama ya.ne kadar iğrenç bir insan onun yurdunun iş yapmaması lazım.adını ver bence yurdun hangi şehirde?

o bağırmaları hala kulaklarımda çınlıyor. defol git dedi. kulaklarımda hala hepsi. çok etkilendim orada ki kızların oturup bizi izlemeleri felan çok etkiledi beni.

Anladım canım adam zaten acemi öğrencileri sömürüyor anladığım kadarıyla. Sen daha kayıt olurken şöyle birkaç büyüğünle gitsen gözü korkardı böyle davranmaya. Dediğim gibi yine de şikayet edebilirsin geç kalmış değilsin. Ama etmeyeceğim dersen de bu olayı unutmaya bak, rezil falan olmuş değilsin sen kötü ahlaksız bir iş yapmadın. Okul arkadaşlarına anlat hatta kimse kalmasın o yurtta. Kimsenin ahı kimsede kalmaz kuşkun olmasın.

yurda kaydım yapılmadı yanlız yani o yurtta kayıtlı görünmüyorum. polise gideceğim ama bu durum var işte. makbuz var elimde ama

nedense yurttaki kızlar adamı çok seviyor. tabi yurdunda kalıyorlar ya yalakalık yapıyor kızlara kızlarda memnunlar bu durumdan kimsenin şikayeti yok. arkadaşlarıma anlattım kimse kalmaz o yurtta.

acemilik oldu gerçekten böyle olcağını tahmin etmiyordum. ilk gittiğimde çok iyi davrandı böyle bir şey olcağını tahmin bile etmedim. zaten kendi dedi sadece kaldığın günün parasını öder ve çıkarsın diye. çıkmaya kalkınca burnumdan getirdi şohben parasınıda intikam almak için aldı

nedense yurttaki kızlar adamı çok seviyor. tabi yurdunda kalıyorlar ya yalakalık yapıyor kızlara kızlarda memnunlar bu durumdan kimsenin şikayeti yok. arkadaşlarıma anlattım kimse kalmaz o yurtta.

O kızlardan menfaati var sonuçta para kazanıyor tabi ki kendini sevdirecek şirinlik yapacak. Ama menfaati bittiği anda o kızlarla da senin yaşadığın sorunların aynısını yaşar. Zaten siz o kadar bağrış çağrış yaşarken, kimsenin de adama bir dur dememesi, ne suçu var bu kızın dememesi de çok kötü. Yarın öbür gün onlarında başına böyle bir olay gelse bu kadar vurdumduymaz davranabilecekler mi bakalım.

sıra sıra dizildiler ellerine çekirdek aldılar oturdular bizi izlediler. bu kadar duyarsızlık olmaz maalesef bunlar üniversite öğrencileri tabi akılları başka şeye çalışıyor orası ayrı. onlar çıkmaz zaten yılışık yılışık konuşmalar adamdan sigara istemeler adamın onlara yılışıkklığıda aynı durumda alan memnun satan memnun durumu.

ve bu yurtta kalan kızların birçoğu ilk yurda gittiğime adamla konuşmalarıma şahit oldu. odanın durumuna da herkes şahit. adamın odasında çıkmıyorlarki. herşey şahitler bu kavga da bırakın duyarlı olmaya eğlence çıktı bizi diye çekirdek felan getirdiler.

Küçük tüpte mısırda patlatsalardı bari beyinleri patlayasıcalar.

Yok artık
İnsan kalmadı mı artık şu memlekette anlayamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…