Nasil ya
Senin yerinde olsam hem polisi cagirirdim zorla beni ali koyuyor derdim
Hemde tum gazetelere verirdim pisligi ve yurdunun adini
Ogrenciden faydalanan kenelerden birisi
Bildigim kadarinca yurtlarda kamera sistemi var.adamın yaptıgı herseyi çekmiştir.korkma bence ailene haber verseydin.bak bide yurda tekrar git şofbeni iste parasını zorla aldınız ne adamda sama yine bagırcak kesin ama gizlice tele kaydet herseyi sonra polise git dinlet o kaydi.
madem ödedin şohbenide alsaydın keşke... sonuçta parasını sen ödedin senin malın daha ötesi mi var....
terbiyesiz.......
bence bununla bırakmayın hakkınızı arayın.......
iyiki gitmişsiniz polise.. öyle ŞEREFLİLERE!!!! AZ BİLE
Çok geçmiş olsun, olayın sonunun böyle bitmesine çok sevindim. Oh olsun o adama da
Yuuuuuh nasıl kıvırmış yaa... Ş.... bak... Polisi görünce tabii.
hangi şehir de ve hangi yurt adını versene en azından buradaki insanların yakınları oraya gitmez.
Hakkını araman, polise gitmen çok iyi olmuş. Bu gibi durumlar kredi yurtlar müdürlüğüne veya ilgili kurum neyse oraya şikayet ediliyor mu acaba?
Bu arada aklında olsun, ev kiralarken falan evin içinde demirbaş ne var, çalışıyor mu, çalışmıyorsa ev sahibi hemen tamir ettircek mi, ilerde bozulursa kim tamir ettircek, internet vs. kimin üstünde, dairenin elektrik su borcu var mı gibi ayrıntılara mutlaka bak. Bu ayrıntılar kira sözleşmende de olsun. Biraz kızım sana diyorum gelinim sen anla yapıyorum aslında. Sen evini bulup bağlamışsın ama bu konuyu okuyacak çok kişi yurt/ev olayını daha çözmemiş olabilir diye dedimYeni evinde mutluluklar dilerim.
arkadaşlar öğleden sonra gittim polise burdan dert paylaşmak cidden çok işe yarıyor........
sağolsun polisler çok yardımcı oldular polislerle gittik yurda...inanılmaz bir adammış koskoca adam dansöz gibi kıvırmaya başladı......... beni görünce durumu anladı zaten........ooooo hoşgeldin kızım nasılsın, evinden memnun musun dedi bana.......polisler böyle böyle olmuş dedi........ yok olurmu öyle şey kızım beni yanlış anlamış dedi. birbirimizi yanlış anladık dedi....bende neyi yanlış anladık bana defol dediniz dedim.... ya bir şeye kızmıştım o gün ağzımdan çıkmış olabilir dedi ben sana hiç öyle şey söylermiyim dedi ( ağzım açık kaldı bu kadar dönülür bir anda yuhhhh) polisler tamam uzatmaya gerek yok şohben parası almışın dedi onu ver bak bu kız öğrenciymiş dedi.......ben şohben parası istemedim sadece masraf ettik dedim aysu kızım beni yanlış anlamış dedi:)))) zorla para alınırmı hiç olurmu öyle şey dedi. aysu kızım beni yanlış anladı çıkardı para verdi bana dedi ( şok oldum) ... kokoca adamsınız neden yalan söylüyorsunuz resmen istediniz dedim utanın dedim yalan söylüyorsunuz dedim...... adam araya başka laflar soktu dediklerinden ne polisler ne ben hiç bir şey anlamadık resmen laf kalabalığı yaptı....... polisler boşver sen bu lafları kızdan aldığın parayı ver dedi...... adam verdi parayı hattta kaldığım günlerin parasını ödemiştim yaa onu da vermeye kalktı.....bende ben sizin gibi haksız para almaya çalışmam dedim istemez dedim kızlarda ordaydı rezil olsun diye sadakam olsun siz parayı seviyorsunuz dedim.... bi sorunun olursa hiç çekinmeden gel emi aysu kızım:))) bak burdada bir babanda benim felan dedi:))) birbirimizi yanlış anladık sadece yoksa ben seni neden kırayım ki felan filan dedi..... anlayacağınız yalakalık yaptı durdu..... neticede paramı aldım ve çıktık...... polisler sağolsun sizde sağolun....
aynen öyle oldu kıvırdı..
veririm vermesine adını da veririm ama kendime yakıştıramam bunu.... Ayrıca o yurtta kalanlardan biri üye olabilir bu siteye görebilir ve adını deşifre edersem adam beni dava edebilir...
çok iyi yaptınız bilgilendirmekle bravo.. nadir de olsa bu sorunlarla karşılaşılabiliyor o yüzden bilmek lazım prosedürleri.. tşk ederim çok incesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?