babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

Nasil ya

Senin yerinde olsam hem polisi cagirirdim zorla beni ali koyuyor derdim

Hemde tum gazetelere verirdim pisligi ve yurdunun adini

Ogrenciden faydalanan kenelerden birisi

Bu kadar korkak nasil olursun anlamadim . Derhal polise gidip durumu anlatmali makbuzuda delil olarak sunmalisin ayrica konuyu il milli egitimede bildirmelisin .

Size İnanamıyorum !!
Valla İnanamıyorum..
Ödediniz Demek..

Allah'ın Aşkına Az Gözünüzü Açın..
Okuyorsunuz..
Kendi Ayaklarınız Üzerinde Duracaksınız Artık..
Böyle Duramazsınız..
Kendinizi Savunmayı Öğrenmelisiniz..

Ben de biri bana bağırdığında sinirimden ağlayanlardanım. Ancak iş haklarımın ihlali ve beni yolunacak tavuk gibi görmelerine gelince çirkeflikte sınır tanımam malesef. Ben oraya polisi getirebildim mi o adam bi'tutuştu mu paramı almasam da benim içim soğur zaten.

Bak şöyle söyleyim arkadaşım ingilizce kursuna yazıldı 5-6 kurluk senet imzaladı ve toplamda 5 milyar borcu oluştu. Birinci kuru aldı, ödedi ve sonra yoğunluktan gidemedi, gitmek istemedi. Kursa ben gittiğim kuru ödedim zaten durum böyle senetlerimi iptal ettirmek istiyorum dedi. Kurum olmaz bu senetleri gelmeseniz de ödeyeceksiniz dedi. Belki haklı olabilir bu ayrıntıları bilmiyorum ama arkadaş mahkemeye verdi ve şehir değişikliği de yapıcam yazın gidemiyorum, gittiğimi ödedim, gitmediğimi, gitmeyeceğimi de hala almaya çalışıyolar senetlerin iptalini istiyorum dedi. Sonuç: senetler iptal...

Yani biz çoğu şeyde susuyoruz aslında başkası olsa senedim var ödemek zorundayım tabii derdi. Sen de lütfen adamla yüzyüze gelmek istemiyorum deme. Okuyan bilinçli bir bayansın eğer sen de susarsan böyle insanlar tepemize kadar çıkar malesef. Bak en çok rezil olmak kısmına üzülmüşsün. Git ve akıttığın gözyaşları için çatır çatır sor hesabını. Önce polise durum bu, adam çok pişkin, muhtemelen kızlarda adamdan taraf olacaklar. Ben burda öğrenciyim ve kimsem yok siz ilgilenmezseniz de dava açıp, uğraştıracağım lütfen yardımcı olun de...

O adam hiç olmazsa yaptığı terbiyesizlik için polislere dil dökecek, kıvırmak için terleyecek karşılarında lütfen bu hazdan kendini mahrum etme yoksa tüh ya der durursun. Zira sen de susarsan tepki vermeden ellerde çekirdek sizi izleyen üniversiteli kızlardan farkın kalmayacak. Geçmiş olsun:26:

Ah canım ya keşke fatura sorsaydın ezbere şohben parası ödenirmi hiç?

Öyle birisi bana denke gelicek rezil rusva ederdim vallahi.
Bundan bir önceki evimde kiracıydım ev sahibim şeker gibi bir adamdı eşide öyle bir kere beni rahatsız etmediler. emlakcı vasıtasıyla tutmustuk evi.
biz karı koca calısan insanlardık o dönemde. 3 yılın sonunda ev sahibimiz evi satıcam ya aölın yada cıkın dedi. bizde cıkmaya karar verdik. saftirik emlakcı taşınacağımız gun esyalar yuklenıyor kapimiza dayandı. evi kontrol edecem eksik gedik varmı dedi. dedim kardeşim delimisin nesin ne alıcaz evden eşyalı tuttuk sanki..
Defol git benim asabımı bozma al bu yeni adresim al telefonum al buda iş yeri bilgilerm kurumsal bir şirkette calısıyorum ne idüğü belirsiz adres vermiyorum sana dedim. ık mık etti. kaybol polis cağırtma bana dedim. Yine gitmedi. Ev sahibini aradık adam demesinmi benim haberim yok emlakcıyada hemen terket orayı dedi aam mosmor defoldu gitti:)

Azıcık gözü acık olun ya ne demek fatura yok ürün yok ortada sen para ödüyorsun kusura bakma ama hatalı sensin kat birbirine ortalıgı sonra ağlıcaksan ağla yani.

mesaj tekrarı.......................

Son düzenleme:

Bildigim kadarinca yurtlarda kamera sistemi var.adamın yaptıgı herseyi çekmiştir.korkma bence ailene haber verseydin.bak bide yurda tekrar git şofbeni iste parasını zorla aldınız ne adamda sama yine bagırcak kesin ama gizlice tele kaydet herseyi sonra polise git dinlet o kaydi.

böyle kıroları eğitim sektöründe mevkii sahibi yapıyorlar.hakkını aramalısın.polise gitmeliydin.üzerinden kaç gün geçti.ama bela da olmasın sana egoist bir insana benziyor.

neden ödedin ki? adam istediği söylesin istediğini yapsın ödemek zorunda değildin. polisi arayıp şikayet edebilirdin. ikincisi ailen işin içine girebilirdi. yada madem ödedin alsaydın şohbeni.

emin ol kendimi yerine koydum o anda ve ben ne yapardım diye düşündüm.ve aynı senin gibi rezil olduğumu düşünür ordan biran önce uzaklaşmak isterdim şofben faturasıymış falan sormak aklıma da gelmezdi....

amaaa şuan dışardan bakan biri olarak o kadar sinirlendim o kadar kızdım ki o adama...haddini bildirmek lazım.yapman gereken şey tek kelimeyle bu inan bana.o kim oluyor da sana

çağırıyor odayı kilitliyor.ki parayı ödüyorsun üstüne şofbeninkini de istiyor vs vs.hep parasını ver hem de azar işit.belki babandan bile öyle laflar duymamışsındır.

ağlamanı anlıyorum canım ama kim ne der sonuç ne olur diye düşünme sakın.polisin oraya gdip o adamı terletmesi bile yeter emin ol.

karokolda seni anlayan babacan bi tip mutlaka çıkıcaktır.ne dediğini neler hissettiğini bir bir anlat.şofben olayını da söyle.ve gidin oraya

ya hangi şehirdesin valla aynı şehirdeysek,ve yalnız gitmek istemiyorsan sana eşlik edebilirim.çok sinirlendim çok...

tüm yorumları okumadım ama çok sinirlendim o an yanında bi erkek olsaydı acaba aynısını dermiydi ben onun yanında bırakmazdım haddini bildirek birini bulurdum dayak manyağı olurdu

tşk ederim gerçekten o anda parayı ödemek ve uzaklaşmak geçti aklımdan zaten cahil bir insan laf dalaşına girmek istemedim bile. ya sabah bir arkadaşıma sordumda bela bir adam uğraşma boşver dedi. ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen yıl yine benim gibi bir kız çıkmış yurttan ondanda para istemiş kız dişli çıkmış vermemiş. adam kzın evine gitmiş zorla parasını istemiş kızların ev sahibinede dolandırıcı bunlar felan demiş bunu anlattılar sabah bana ama ne derece doğru bilmiyorum.

böyle kıroları eğitim sektöründe mevkii sahibi yapıyorlar.hakkını aramalısın.polise gitmeliydin.üzerinden kaç gün geçti.ama bela da olmasın sana egoist bir insana benziyor.

bir hafta geçti daha üzerinden.

neden ödedin ki? adam istediği söylesin istediğini yapsın ödemek zorunda değildin. polisi arayıp şikayet edebilirdin. ikincisi ailen işin içine girebilirdi. yada madem ödedin alsaydın şohbeni.

öyle bir durum du ki o an inanın ödeyip parayı bir an önce uzaklaşmak istedim. ne para ne şohben asla düşünmedim.

tüm yorumları okumadım ama çok sinirlendim o an yanında bi erkek olsaydı acaba aynısını dermiydi ben onun yanında bırakmazdım haddini bildirek birini bulurdum dayak manyağı olurdu

böyle olcağını bilseydim kesinlikle bir erkekle giderdim hiç tahmin bile etmedim zannettim ki eşyalarımı alıp güle güle deyip gideceğim.

haklısınız belki ama herkes aynı olmuyor maalesef. başka biri olsa karşımda yada farklı bir durum hakkımı savunurdum ama öyle iğrenç bir durumdu ki inanın parayı ödeyip gitmek istedim sadece bunu istedim.

Terbıyesıze bak ya nasıl bagırabılıyor sana
Gıt yurda yanına da cagır polıslerı sıkayetcı ol sohbenıde al ne demek parasını senden almak ya dıger odalara paralımı sohben verıyo kı zaten onu karsılamak zorunda ay nasıl sınır oldum suan o adam bnm karsıma cıksa keske de gorse dunya kac bucakmıs serefs.zzz pıslık

Kocaelındeysen ben sana yardımcı olablırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…