Nasıl yapabilirim 1000 km mesafede? Senede 2-3 kere gidebilirim ancak.ne güzel ikisi de hayattalar geç kalmış değilsiniz hala yapabilirsiniz eskiden yapamadıklarınızı. Allah başınızdan eksik etmesin yeter ki.
Aynen öyle... Annemi çok gördüm ağlarken, üzüntülerini paylaşırken. Babam ise asla sıkıntılarını paylaşmaz, duygusal şeyler söylemez. Annem söylese bu kadar dert etmezdim galiba ama babam söylemiş olunca...Baba..
Sırtını dayadığın koca bir dağ.. Üzülmesine dayanamayacağın bir insanın üzüldüğünü bilmek çok kötü.
Insanı sol yanından vuruyor.Aynen öyle... Annemi çok gördüm ağlarken, üzüntülerini paylaşırken. Babam ise asla sıkıntılarını paylaşmaz, duygusal şeyler söylemez. Annem söylese bu kadar dert etmezdim galiba ama babam söylemiş olunca...
Başın sağolsun, ne zor bir şeydir...Kendini böyle demoralize etme
Şükür ki hayatta ve beraberler
Ben 6 yaşımdan beri annemle babamı aynı karede görmenin hayalini kuruyorum
Neredeyse 32 yıl olacak, ikisi de göçüp gittiler....
Hayattayken, sağlıklıyken şükretmek lazım, tadını çıkarmak lazım
Mesafeler olsa da diyaloglar çok sıcak olabilir, babacığına özel ilgi göster azıcık, tanımasam da ellerinden öperim güzel yürekli ailenin, üzülme ki onlarda üzülmesin
Aynen bu düşüncelerdeyim işteKim ne derse desin, evlenince hiç bir şey eskisi gibi olmuyor, hem de hiç bir şey... Ben bir ara bunun depresyonuna girmiştim, bir daha öğrenci olamıycam, birdaha eve gelip hazır annemin hazırladığı yemekleri düzenli olarak yiyeymeyeceğim, birlikte akşam çaylarımız olmayacak vs vs....
Daha kötüsü de yılda gittiğin o bir kaç defalarda onları daha yaşlanmış göreceksin, üstelik onların yaşadığı herşeye vakıf olamayacaksın... Kabullenip alışmak lazım, onlara da sana da zor, herkese zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?