Babam yüzünden psikolojim bozuldu?

lostinparadisee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
41
24
8
22
Annem beni babamdan kurtarmadı babam bağıran çağıran sinirli babaydı psikolojim bozulduktan sonra senin yapın bu diyor hala babam bana bağırıp duruyor babam sinirlenince annem korumadı bile

Yaşınız kaç?
Benim bir tanıdığımın da babası böyleydi adam hayvan isimleriyle çağırırdı kızlarına döverdi söverdi
Eşi de sessiz sakin pasif bir kadındı
Bir gün dayanamadı terk etti kocasını evli kızlarının yanına gitti.

Arkadaş kendine yöneldi kendini geliştirdi şimdi çok güzel bir işte çok güzel bir konumda ayaklarının üzerinde duruyor
Babasının da sesi kesilmiş durumda ödü kopuyor o da bırakır tek kalırım diye

Bu arada kızı okutmadı kız merdiven silerek dışarıdan okudu gizli gizli.

Sizin de çareniz bu.. kendinize yönelin

Yaşınız kaç?
Benim bir tanıdığımın da babası böyleydi adam hayvan isimleriyle çağırırdı kızlarına döverdi söverdi
Eşi de sessiz sakin pasif bir kadındı
Bir gün dayanamadı terk etti kocasını evli kızlarının yanına gitti.

Arkadaş kendine yöneldi kendini geliştirdi şimdi çok güzel bir işte çok güzel bir konumda ayaklarının üzerinde duruyor
Babasının da sesi kesilmiş durumda ödü kopuyor o da bırakır tek kalırım diye

Bu arada kızı okutmadı kız merdiven silerek dışarıdan okudu gizli gizli.

Sizin de çareniz bu.. kendinize yönelin
Yaşım 21

Annem beni babamdan kurtarmadı babam bağıran çağıran sinirli babaydı psikolojim bozulduktan sonra senin yapın bu diyor hala babam bana bağırıp duruyor babam sinirlenince annem korumadı bile
Ama özünde iyi biri diye gerzek savunmalarla vasatın altı koclarından boşanmayan hanımlara okutulması için böyle konular arşivlenmeli

bağıran derken, konu tam olarak ne. Bende dahil bir çok anne çocuklarına bağırmıştır. En son oğlum koşarak karşıdan karşıya geçerken baya bi bağırdım. Sağına solunu bakmadı😒

Bende oğluma bağırıyorum bazen
Sizin bağırmadan kastınız tam olarak nedir?
Baba kız ilişkisini oturtamadıysanız o başka ama yaşadığımız dünya düzeninde kimse pamuklara sarılı bir hayat yaşamıyor.

Back
X